30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WD My Passport Ultra Metal 2.5" 2 TB - ezüst

Termékkatalógus
WD My Passport Ultra Metal 2.5" 2 TB - ezüst
4,8 28 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0 (fordítva USB 2.0 kompatibilis), WDBEZW0020BSL-EESN
Kód:  FW821u Termékszám:  WDBEZW0020BSL-EESN

WD My Passport Ultra Metal 2.5" 2 TB - ezüst

Biztonsági mentés stílusosan

A WD SmartWare Pro-val egyszerűen készíthetsz biztonsági másolatot és védheted meg az összes fontos adatodat. A program a backup lehetőségeinek széles tárházát sorakoztatja fel, a lemezen és a Felhőben egyaránt. Készíts egy automatikus backup tervet, amely megfelel a munkával kapcsolatos szokásaidnak és irányítás alatt tartja minden adatodat.


Tartsd biztonságban az adataidat

Szeretnéd teljes biztonságban tudni minden adatodat? Egyszerűen megvédheted őket egy jelszó segítségével. A 256 bites hardver titkosítás minden fotót, videót, zenét és fontos fájlt megvéd, amelyet a lemezen tárolsz.


Nagy kapacitás kis csomagban

A nagy, 2 TB kapacitás elegendő tárhelyet biztosít az összes fotódnak, videódnak és zenédnek egy olyan helyen, ahol gyorsan elérheted őket.


Egyszerű beállítás

Csatlakoztasd a lemezt az USB kábelen keresztül és minden egy szempillantás alatt előtted lesz. A lemez már formatálva lett, így azonnal elkezdheted a dokumentumaid, fotóid, videóid és zenéid áthelyezését.


Minden ellenőrzés alatt

A WD Drive Utilities sokféle lemezvezérlési és diagnosztikai funkciót kínál, ezáltal egyszerűen törölhetsz adatokat vagy formatálhatod a lemezt. Ezen kívül találsz funkciókat az optimalizáláshoz, regisztráláshoz, és a lemez biztonsági beállításaihoz is.


Nagy sebességű USB 3.0

Az USB 3.0 interfész rendkívül gyors (háromszor gyorsabb, mint az USB 2.0), akár 5 GB/s sebességű adatátvitelt garantál, miközben áramot biztosít a lemeznek a számítógép portján keresztül, így nincs szükség külön töltőegységre.


WD termékek megbízhatósága

Mi, a WD-nél tudjuk, mennyire fontosok számodra az adataid, ezért olyan merevlemezt hoztunk létre, amely hosszú élettartammal, ütésálló kialakítással és hosszantartó megbízhatósággal rendelkezik. A biztonság kedvéért 3 éves korlátozott garanciát biztosítunk a lemez megbízhatóságára.

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD My Passport Ultra Metal 2.5" 2 TB - ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD 2.5" My Passport Ultra Metal 2TB stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD 2.5" My Passport Ultra Metal 2 TB strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD 2.5 "My Passport Ultra-Metall 2000 GB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD 2.5 "My Passport Ultra-Metall 2000 GB Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ