A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

WD 3.5" My Book Pro 6TB

Termékkatalógus
WD 3.5" My Book Pro 6TB
Külső merevlemez - USB 3.0, Thunderbolt (Dual drive) RAID, WDBDTB0060JSL-EESN
Kód:  FW854 Termékszám:  WDBDTB0060JSL-EESN

WD 3.5" My Book Pro 6TB

A WD My Book Pro a leggyorsabb közvetlenül csatlakozhatható tárolóegységek egyike, melyet a kreatív szakembereknek terveztek. A dual-drive tárhely új sebességi sztenderdeket állít fel az adatátvitel tekintetében, rugalmasságban amellett, hogy egy megfizethető isó. A Thunderbolt 2 adapter két csatornás, mely akár 20 GB/S-os átviteli sebességet is elérhet, ami páratlan gyorsaságot jelent parallel számítások, renderelés, videó szerkesztés, 3D objektumok renderelése vagy más grafikailag erőforrásigényes projektek számára. A WD Black meghajtó a legnehezebb körülmények között is kiválóan teljesít, folyamatos működés közben is optimális teljesítményt nyújt.

A készülék lehetőséget nyújt rá, hogy kiválassza a RAID módot aktuális igényeiinek megfelelően. A RAID 0 kiválasztásával megkapja a szükséges teljesítményt, mely grafikailag erőforrás igényes médiafájlok létrehozásával vagy szerkesztésével jár. Amennyiben a RAID 1-et választja, adatai duplán biztonságban lesznek az automatikus másolatok készítésének köszönhetően. A lemezek külön-külön használatához válassza a JBOD funkciót (Just Bunc of Discs - csak egy pár lemez).

Legfontosabb jellemzők

  • Kapacitása 6000 gigabájt
  • Nagy sebességű Thunderbolt 2 port
  • Erőteljes WD meghajtó, feketében
  • Biztonsági másolat készítésének lehetősége a felhőbe
  • USB 3.0 port az előlapon, mellyel csatlakozni tud egy okostelefonhoz vagy más kompatibilis készülékekhez

Paraméterek

Méret

Szélesség
108,6 mm (10,86 cm) Kész!
Magasság
147,8 mm (14,78 cm) Kész!
Mélység
216,1 mm (21,61 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
3 570 g (3,57 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD 3.5" My Book Pro 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD 3.5" My Book Pro 6TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD 3.5" My Book Pro 6 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD 3.5-Zoll My Book Pro 6 Teragybte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD 3.5-Zoll My Book Pro 6 Teragybte.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ