A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

WD Blue PC SSD 500GB 2.5"

Termékkatalógus
WD Blue PC SSD 500GB 2.5"
4,9 11 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség akár 545MB/s, írási sebesség akár 525MB/s, 200TBW
Kód:  FW137d3 Termékszám:  WDS500G1B0A

WD Blue PC SSD 500GB 2.5"


Kiváló teljesítmény

A WD Blue SATA SSD meghajtók az akár 545 MB/s olvasási sebességükkel és az akár 525 MB/s írási sebességükkel csökkentik a rendszer indítási és betöltési idejét. A WD Blue SSD meghajtókat többfeladatú munkavégzésre optimalizálták, így lehetővé teszik egyszerre több igényes alkalmazás futtatását is.

Az első osztályú megbízhatóságot az 1,75 millió óra MTTF (átlagos idő a meghibásodások között), a 200 TBW (írt terabájtok) és számos hibajavító technológia garantálja. Ennek köszönhetően a WD Blue SSD meghajtók tartósan és megbízhatóan védik meg adataidat.

Vypnuto
 WD Blue PC SSD 1TB M.2


Vypnuto
 WD Blue PC SSD 1TB M.2

Ami igazán megfelel a számítógépednek

A WD Blue SSD meghajtókat kisebb és vékonyabb számítógépekhez tervezték. Két modell áll rendelkezésre, a 2,5 hüvelyk / 7 mm és az M.2 2280, amelyek alkalmasak a legtöbb hordozható és asztali számítógépbe. A WD SSD kezelőpanelje olyan eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik az SSD állapotának ellenőrzését.


Hosszú élettartam

A WD új meghajtói hosszú élettartammal büszkélkedhetnek, amely ennél a konkrét modellnél garantáltan 200 TBW. A meghajtó rendelkezik továbbá WD Functional Integrity Testing (F.I.T.) tanúsítvánnyal, ami azt jelöli, hogy kompatibilis a többi használt hardverrel. Rendelkezésre áll egy felügyeleti szoftver is a WD SSD Dashboard, amely lehetővé teszi a meghajtó állapotának folyamatos ellenőrzését.

Vypnuto
 WD Blue PC SSD 1TB M.2

Vypnuto
 WD Blue PC SSD 1TB M.2

3 éves korlátozott jótállás

Mindegyik WD Blue SSD meghajtó korlátozott 3 éves jótállással rendelkezik. A WD vállalat minden adatigényét kielégíti.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD Blue PC SSD 500GB 2.5"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Blue PC SSD 500GB 2.5". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Blue PC SSD 500 GB 2,5". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Blue PC SSD 500GB 2.5". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Blue PC SSD 500GB 2.5".
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ