Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WD Green PC SSD 120GB 2.5"

Termékkatalógus
WD Green PC SSD 120GB 2.5"
4,7 11 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, akár 540 MB/s olvasási sebesség, akár 430 MB/s írási sebesség, 7 mm
Kód:  FW137b2 Termékszám:  WDS120G1G0A

WD Green PC SSD 120GB 2.5"

A WD Green az SSD meghajtók új generációját képviseli, amelyet asztali számítógépekhez, notebookokhoz és ultrabookokhoz terveztek. Ezen lemezek javítják a számítógépek mindennapi működését. Az SSD meghajtók drasztikusan növelik az eszközök teljesítményét, sőt azok kivételes megbízhatóságukat is értékelni fogja. Használatukkal a rendszerindítás, alkalmazások futtatása, játékok játszása vagy a böngészés sokkal rugalmasabb formát ölt. A lemez 2.5"-os mérettel és 120 GB kapacitással rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • 120 GB kapacitás
  • SATA III csatlakozás
  • 7 mm
  • Egyszerű telepítés
  • Jelentősen gyorsítja az operációs rendszer és alkalmazások futtatását
  • Akár 540 MB/s olvasási sebesség

Adatbiztonság

A WD Green SSD meghajtó rendkívül ellenálló a remegéssel szemben és a hagyományos lemezekkel ellentétben mozgó alkatrészek nélkül adatai számára maximális védelmet nyújt. Nem kell tartani a véletlenszerűen elszenvedett ütésektől és esésektől - adatai mindig biztonságban lesznek. Ezenkívül a lemez nagyon kis tömeggel bír, amelyet leginkább notebookba történő beszereléskor fog értékelni. Ezen SSD lemez a piac egyik legenergiatakarékosabb lemeze, így az nem jelent extra megterhelést a notebook akkumulátor számára (így növelve annak élettartamát). Sőt, az eszköz környezetbarát kialakítással büszkélkedik.  

Nyomon követés

A lemez a számítógépek zömével kompatibilis, így az bármilyen SATA III csatlakozóval rendelkező számítógépbe vagy hordozható készülékbe beszerelhető. Az új WD Green SSD meghajtóhoz díjmentesen letölthető " vezérlőpult WD SSD " szoftver számos olyan eszközzel látja el, amelyek segítségével a meghajtó tulajdonságai könnyen figyelemmel kísérhetők, például a rendelkezésre álló hely, lemezállapot, hőmérséklet, SMART értékek és még sok más egyéb információ.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD Green PC SSD 120GB 2.5"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Green PC SSD 120GB 2.5". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Green PC SSD 120 GB 2.5". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Green PC 120 Gigabyte SSD 2.5 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Green PC 120 Gigabyte SSD 2.5 ".
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ