A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

WD Green PC SSD 120GB M.2

Termékkatalógus
WD Green PC SSD 120GB M.2
5 10 értékelés
SSD meghajtó - M.2 2280, olvasás akár 540 MB/ sec., írás akár 430 MB/sec.
Kód:  FW137c2 Termékszám:  WDS120G1G0B

WD Green PC SSD 120GB M.2

A WD Green egy új generációs M.2 SSD meghajtó asztali számítógépekbe, laptopokba és ultrabookokba. Ezek a lemezek jelentősen feljavítják a mindennapi működés során az egyes eszközöket. Hála az SSD-nek drámaian felgyorsulnak a gépek és élvezheted a kivételes megbízhatóságot is. Kezdve rendszerrel, az alkalmazások, a játékok illetve az internetes böngészés sokkal gyorsabb lesz SSD az meghajtóval. A lemez kapacitása 120 GB és az M.2 slotba telepíthető.

 

Legfontosabb jellemzők

  • 120 GB kapacitás
  • 7 mm magas
  • egyszerű beépítés az M.2 slotba
  • jelentősen felgyorsítja fut az operációs rendszer és az alkalmazások futását
  • olvasási sebesség akár 540 MB/s

Biztonságban az adatok

A WD Green SSD rendkívül ellenálló az ütésekkel szemben, hála annak, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészeket ellentétben a hagyományos merevlemezekkel, így is maximális védelmet nyújt az adatoknak. Nem kell aggódnod, hogy véletlenül leesik vagy megütődik a gép - az adatok mindig biztonságban lesznek. Az SSD az egyik leginkább energiahatékony meghajtó a piacon, ezért nem fogja terhelni a számítógép akkumulátorát (ennek köszönhetően növeli az akkumulátor üzemidejét), illetve tápegységét. Sőt, pont ezért nevezhetjük környezetbarátnak.

Legyen áttekintésed

A meghajtó kompatibilis az összes olyan eszközzel ami rendelkezik M.2 slottal. Az új SSD WD Green számára ingyenesen letölthető a "WD SSD Dashboard", amely rendelkezésedre bocsájtja azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik az olyan lemez-attribútumok kényelmes megtekintését, mint például a szabad kapacitás, lemezállapot, hőmérséklet, SMART értékek és még sok más.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD Green PC SSD 120GB M.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Green PC SSD 120GB M.2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Green PC SSD 120 GB M.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Green PC 120 Gigabyte SSD M.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Green PC 120 Gigabyte SSD M.2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ