AP+ nový vizuál Rapture

WD Purple

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
8000 GB
18000 GB
- 8 TB 18 TB
Rendeltetés
Számítógépekhez
(3)
Kamerarendszerekhez
(3)
Belső
(3)
Szűrés

A biztonság és a megfigyelés fontos szempontja az otthonainknak és vállalkozásainknak. A WD Purple termékek olyan eszközök, amelyek a megbízható adattárolásban és a biztonsági kamerák hatékony működésében játszanak kulcsszerepet. Ha tovább olvasol, akkor megtudhatod, hogy miért olyan népszerű a WD Purple  megfigyelőrendszerek területén.

Tovább

WD Purple - A Márka Háttértörténete

A Western Digital Corporation (WD) egy olyan vállalat, amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az adattárolás terén. A WD Purple speciálisan van legyártva a megfigyelőrendszerekhez. Az évek során a WD folyamatosan fejlesztette ezeket a merevlemezeket, hogy megfeleljenek a biztonsági kamerák növekvő igényeinek.

Megbízható adattárolás megfigyelőrendszerekhez

A megfigyelőrendszerek során adataink megbízható tárolása kritikus fontosságú. A WD Purple speciálisan a folyamatos adatíráshoz és a hosszú távú tartóssághoz van tervezve. Ezek az eszközök képesek kezelni a folyamatosan rögzített videofelvételeket, és biztosítani tudják, hogy az adatok ne vesszenek el.

Magas kapacitás és teljesítmény

A WD Purple széles választékban elérhető, különböző kapacitásokkal. Ez lehetővé teszi, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb méretet, attól függően, hogy mennyi adatot kell tárolnod. Emellett ezek a merevlemezek magas teljesítményt nyújtanak, ami fontos a folyamatos felvételekhez és a visszajátszáshoz.

Biztonság és nyugalom

Az otthoni és vállalati biztonságunk érdekében fontos, hogy megbízható és tartós adattárolási megoldásokat alkalmazzunk. A WD Purple ezekre a kritikus követelményekre lett kitalálva. A számos beépített biztonsági funkcióval és a hosszú élettartammal ezek az eszközök biztosítják, hogy mindig elérhetők legyenek a rögzített felvételek, és ne kelljen aggódnod az adatok elvesztése miatt.

Megfelelő választás megfigyelőrendszerekhez

A WD Purple ideális választásnak bizonyul minden olyan rendszer számára, ahol a folyamatos megfigyelés és adattárolás a fő feladat. Legyen szó otthoni biztonságról, vállalati felügyeletről vagy akár közösségi tér megfigyeléséről, a WD Purple megbízható partner ezen a területen.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD Purple Pro 8TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 245 MB/s olvasási sebesség, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
100 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FW231a1
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD Purple Pro 18TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 272 MB/s olvasási sebesség, 512 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
160 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FW231a5
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD Purple Pro 10TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 265 MB/s olvasási sebesség, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
117 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: FW231a2

WD Purple

A WD Purple kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

WD Purple – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó WD Purple A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb WD Purple A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: WD Purple vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ