Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

WD Red 10TB

Termékkatalógus
WD Red 10TB
4,7 18 értékelés
Merevlemez - 3,5", SATA III, 256 MB cache, 5400 f/p, adattároló, játékokhoz alkalmas és belső
Kód:  FW233a9e Termékszám:  WD100EFAX Gyártó honlapja:

WD Red 10TB


A WD Red merevlemez a világon az első olyan modell, amely kizárólag a NAS rendszerekhez lett kifejlesztve. A termék tesztelve lett, hogy bátran állítani lehessen, hogy képes a szakadatlan (24/7-es) üzemre az otthoni vagy a kisebb vállalati NAS rendszerekben egytől öt pozícióig (a nagyobb NAS rendszerekhez jobb a vállalati alaplapok használata - enterprise). Mindennek az alapja pedig az MTBF (a meghibásodások között eltelt idő) statisztikai mutató 35%-os megnövelése, amely órában adja meg a meghibásodások között eltelt időt, amely során elvárható, hogy a termék problémamentesen fog üzemelni.


A WD Red merevlemezek hatalmas tárhellyel rendelkeznek

A gyártó sikeres technológiája lehetővé tette a WD Red merevlemezek számára a lehető legnagyobb kapacitás elérését. Ez a modell 10 TB kapacitással büszkélkedhet, ám a WD még ennél nagyobb tárhelyeket is piacra dobott már, amelyek célravezetőbb megoldások az egytől tizenhat pozícióig rendelkező NAS rendszerekhez. A WD Red sorozat bővül!

WD Red

Ideális a NAS rendszerekhez


Részletes optimalizálás

Előrehaladott optimalizáció

NASware 3.0 verzió

A NASware 3.0 technológia a gyártó azon sok-sok fáradozásának az eredménye, amely arra volt hivatott, hogy megtalálja a módját a lehető legjobb NAS tárhely gyártásának. Ide beletartozik még a WD Red sorozat is, amely 6-8 NAs pozíciót támogat. A WD Red a NASware 3.0 firmwarenek köszönhetően pedig az 1-8 pozícival rendelkező kisebb NAS rendszereket is támogatja, ezzel biztosítva a magasabb kompatibilitást és megbízhatóságot. A WD Red sorozat az új generációs NAS rendszerekhez ajánlott, amely teljes kapacitása eléri a 48 TB-ot egy 8 pozíciós rendszerben.


Professzionális megoldás

A WD Red sorozat a kisebb és közepes cégeknek lett tervezve, ám létezik egy WD Red Pro merevlemez is, amely a 8-16 pozícióval rendelkező közepesen nagy és nagy NAS rendszerekhez ajánlott. A WD Red merevlemezek nagymértékben hozzásegítenek a villanyszámlád költségeinek a lefaragásához, ugyanis hála az innovatív technológiának, az energiafogyasztása és a hőtermelése is jóval alacsonyabb. 

WD Red
 
 

Paraméterek

Méret

Szélesség
101,6 mm (10,16 cm) Kész!
Magasság
26,1 mm (2,61 cm) Kész!
Mélység
147 mm (14,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
650 g (0,65 kg) Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
WD Red Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Adattároló, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Olvasási sebesség
215 MB/s Kész!
Írási sebesség
215 MB/s Kész!
Memória cache
256 MB Kész!
Speciális funkciók
Advanced Format, RAID Kész!
Maximális zajszint
29 dB Kész!
Mean Time Before Failure
1 000 000 óra Kész!
Work Load Rate
180 TB/év Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
5,7 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W (500 mW) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD Red 10TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Red 10TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Red 10 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Red 10TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Red 10TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ