Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

WD Red 8TB

Termékkatalógus
WD Red 8TB
4,8 261 értékelés
Merevlemez - 3.5" SATA III, 128MB cache, IntelliPower, NASware, NAS üzemmódra (24/7) alkalmas
Kód:  FW233a9 Termékszám:  WD80EFZX

WD Red 8TB


A WD Red merevlemez a világon az első modell, amelyet kifejezetten NAS rendszerekhez fejlesztettek. A készüléket tesztelték, hogy használható-e folyamatos üzemmódban (24×7) az otthoni vagy kisvállalati 1-5 pozíciójú NAS rednszerekkel (a nagyobb NAS rendszereket jobb vállalati merevlemezzel - enterprise - használni). A végeredmény azt mutatja, hogy akár 35% -os növekedés is tapasztalható az MTBF statisztikai mutató esetében (meghibásodások közötti átlagos idő), amely jelzi az átlagos időt órában, amíg várható a berendezés hibátlan működése.


WD Red meghajtók most már nagyobb kapacitással

A sikeres technológia lehetővé tette, hogy a WD Red a lehető legnagyobb tárolókapacitást hozza létre. Most vannak olyan modellek, amelyek kapacitása akár 8 TB is lehet, de a WD most ügyfeleinek még szélesebb körű és átfogóbb portfoliót kínál  1-16 pozíciójú NAS megoldásokhoz. A WD Red sorozat növekszik.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
WD Red

Ideális NAS rendszerekhez


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Részletes optimalizálás

Korszerű optimalizálás

NASware 3.0 verzió

A gyártó erőfeszítéseinek eredménye, hogy a NASware 3.0 technológia a legjobb NAS. Magában foglalja a korábbi WD Red NAS-hoz fejlesztett sorozatának optimalizációját, most már a 6-8 pozíciójú NAS-t is támogatja. A WD Red a NASware 3.0 firmware -nek köszönhetően már támogatja a kisebb, 1-8 pozíciójú NAS rendszereket is, így nagyobb kompatibilitás és megbízhatóság jellemzi. A WD Red sorozatot már a NAS rendszerek új generációjához tervezték és fejlesztették, az elérhető teljes kapacitás 48 TB egy 8 pozíciójú rendszerben.


Professzionális megoldások

A WD Red sorozatot a kis- és középvállalatok számára fejlesztették, amelyet továb bővítettek a WD Red Pro merevlemezzel, amelyet pedig a közepes és nagy, 8-16 pozíciójú NAS környezetekhez terveztek. A WD Red meghajtó segít csökkenteni az energiaköltségeket. Az innovatív technológiának köszönhetően az energia fogyasztása és az üzemi hőmérséklet is alacsonyabb. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
WD Red
 
 

Paraméterek

Méret

Szélesség
101,6 mm (10,16 cm) Kész!
Magasság
25,4 mm (2,54 cm) Kész!
Mélység
147 mm (14,7 cm) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Szerverhez, Adattároló Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Memória cache
128 MB Kész!
Speciális funkciók
Advanced Format, RAID Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék, hogy ennek a pontos típusa: WD40EFRX vagy WD40EFAX?

Kérdések és válaszok: WD Red 8TB
Kiegészítők: WD Red 8TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Red 8TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Red 8TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Western Digital Red-Serie 8000GB Cache mit der Kapazität von 64 MB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Western Digital Red-Serie 8000GB Cache mit der Kapazität von 64 MB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ