A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache

Termékkatalógus
WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache
4,5 6 értékelés
Merevlemez - 3,5", SATA III, 128 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
Kód:  FW236b7 Termékszám:  WD6002FFWX

WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache

A  WD Red a világ első olyan modellje amely NAS rendszerekhez lett tervezve. A szigorú teszteknek köszönhetően a zökkenőmentes és folyamatos működés mind otthoni, mind pedig kisvállalati 1-5 Bay környezetben biztosított (a nagyobb méretű NAS rendszerek esetében, vállalati NAS meghajtók használata ajánlott). A WD Red esetében az MTFB 35%-al növekedett. A merevlemez robosztusabb és ellenállóbb a hagyományos asztali merevlemezekhez képest, mindezek mellett pedig ára rendkívül alacsony, így NAS rendszeredhez tökéletes választás!
   

NASware 3.0 - a titok a technológiában rejlik


A NASware 3.0 fejlett firmware biztosítja a zökkenőmentes integrációt, a kimagasló adatvédelmet és az optimális teljesítményt NAS és RAID környezetekben. Az egyedi algoritmusoknak köszönhetően a NASware szabályozza és a megfelelő szinten tartja a teljesítményt, optimalizálja az energiahatékonyságot, így segít spórolni a számlákon. Az alacsonyabb fogyasztás csökkenti a hőképződést, ami pedig növeli a megbízhatóságot és az ellenállóképességet. Az intelligens error recovery rendszer megakadályozza, hogy a RAID rendszer lecsatlakoztassa a meghajtót a megnövekedett hibajavítási idő miatt. A megbízhatóság továbbnövelése érdekében a NASware minimalizálja az adatkorrupciót és az adatvesztést nem várt áramkimaradások esetén, azáltal, hogy a folyamatban lévő parancsot teljesíti még azelőtt, hogy kikapcsolna.?

Jellemzők (nem csak) rendszerintegrátoroknak

  • Streaming Támogatás - A NASware a beépítiett ATA Streaming Feature Set-nek köszönhetően, streamig kompatibilis, amely fontos lehet AV tárhely alkalmazások esetén, mint például a Windows Media Center
  • SMART Command Transport (SCT) - A NASware biztosítja a SMART parancs beállításokon keresztül a lemez monitorozását és mérését. A SMART segítségével olyan adatok kérdezhetőek le, mint például a hőprofil, vagy a lemezhozzáférési statisztika és még sok más. A NASware ± 1°C-os pontossággal képes meghatározni a hőmérsékletet.
  • Energia Menedzsment - Ennek segítségével optimalizálhatod a NAS rendszer által felhasznált áramszinteket, és védelmet nyújt adataid számára áramkimaradás vagy áramszünet esetén.
  • BIC Teljesítmény - Az optimalizált teljesítményt a BIC garantálja, amely ugyanakkor csökkenti az áramfelhasználást és a zajszinteket.

 

3D Active Balance Plus


A 3D Active Balance Plus garantálja adataid védelmét a nagyfokú rázkódásokkal és zajokkal szemben, NAS és RAID környezetben. A dual-plane balance szenzorok biztosítják a meghajtó megfelelő teljesítményét hosszútávon.?

Miért válaszd a WD Red-et?

  • Sajátos NAS szükségletek - Az asztali merevlemezek, asztali számítógépekhez lettek kialakítva. NAS és RAID környezetben való felhasználás során nem képesek biztosítani a megfelelő teljesítményt vagy adatvédelmet.
  • Kompatibilitás - Az asztali merevlemezek esetében az NAS rendszerbe történő integráció nehézségeket okozhat.
  • Megbízhatóság - Az asztali merevlemezek nem dolgoznak folyamatosan magas hőmérsékleten.
  • Rendszer hibajavítás - Az asztali merevlemezek nem RAID környezethez lettek kialakítva. Olyan driverekkel rendelkeznek, amelyek a RAID driverek hibajavítási folyamatait gátolják, amely RAID hibákhoz vezethet. A későbbi RAID rekonstrukció komplex és időigényes feladat.
  • Zaj és vibráció - Az asztali merevlemezek nem úgy lettek optimalizálva, hogy minimalizálják a zajokat és a vibrációt. Épp ezért, csökkentik a NAS rendszered megbízhatóságát és állóképességét.

A megfelelő működéshez Windows XP és korábbi rendszerek esetén, a következő szoftver letöltése ajánlott: WD Align utility.

Paraméterek

Méret

Szélesség
101,6 mm (10,16 cm) Kész!
Magasság
26,1 mm (2,61 cm) Kész!
Mélység
147 mm (14,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
680 g (0,68 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Szerverhez Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Memória cache
128 MB Kész!
Speciális funkciók
Advanced Format, RAID Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Red Pro 6TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Red Pre 6TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Red Pro 6TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Red Pro 6TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ