Shop roku Akvizice ApF HU

Remington WDF5030 E51

Termékkatalógus
Remington WDF5030 E51
4,8 5 értékelés
Szőrtelenítő - Újratölthető, 2 hipoallergén hajlékony borotvaszita, bikinivonal-igazító az intim területekhez, puha, csúszásmentes markolat, mosható, használható szárazon vagy a zuhany alatt, akár 40 percnyi vezeték nélküli használat, tisztítókefével, töltőállvánnyal és tároló táskával
Kód:  REMHSP27 Termékszám:  42061560110 Gyártó honlapja:

Remington WDF5030 E51

Egy modern nő számára az élet már elképzelhetetlen megfelelő szőrtelenítő készülék nélkül. Bemutatjuk az új Remington borotva WDF5030 E51, amely biztosítja, hogy a bőr mindig sima és szőrtelen legyen.  Élvezd a valaha volt legalaposabb borotválást biztosító, új mintázatú szitánknak és a továbbfejlesztett vágókéseknek köszönhető gyönyörű, szőrtelen bőrt. A speciális tervezésnek megfelelően a vágókések előtt elhelyezkedő mandula olajas csík által létrehozott nedvességet tartalmazó gyengéd párna megkönnyíti a szőrszálak korábban elérhetetlen alapossággal történő levágását. A hosszúéletű akkumulátornak köszönhetően a borotvát akár 40 percen keresztül használhatod. Használható a zuhany alatt és szárazon. A csomag tartalma továbbá egy kozmetikai táska és egy töltőállvány.

Legfontosabb jellemzők

  • Hipoallergén rugalmas szitaborítás
  • Használhatja szárazon és a zuhany alatt
  • Csúszásgátló markolat
  • 40 perc vezeték nélküli működés
  • Mandulaolajos hidratáló résszel a bársonyos bőrért

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington WDF5030 E51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington WDF5030 Rechargeable LadyShaver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rasierer Remington WDF5030 E51 Rechargeable Ladyshaver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rasierer Remington WDF5030 E51 Rechargeable Ladyshaver.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ