Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Weebot W130

Termékkatalógus
Weebot W130
5 1 értékelés
Üvegtisztító robot, rezgő párnával a tökéletes ablak- és üvegtisztításhoz
Kód:  WEECO124 Termékszám:  Weebot W130

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Weebot W130

Symbo Weebot W130 robot ablak- és üvegtisztító

Ha azt szeretnéd, hogy ablakaid tökéletesen tiszták legyenek, viszont nem szeretnél feleslegesen dolgozni, akkor a Symbo Weebot W130 robot ablak- és üvegtisztítót neked találták ki. A készülék egy vibráló alátéttel és egy méretes tisztítókendővel ellátott. A vibráló alátét megtisztítja az ablakok felületét, miközben a tisztítókendő megbízhatóan eltávolítja a fennmaradt szennyeződéseket. A Symbo Weebot W130 robot ablaktisztítóval az ablakok karbantartása könnyebb lesz, mint valaha.

A Symbo Weebot W130 ablak- és üvegtisztító készülék legfontosabb tulajdonságai

  • Két tisztítási üzemmód
  • Biztonsági akkumulátor az esés elleni védelemért
  • Eltávolítható mikroszálas tisztítókendő
  • Rezgő alátét
  • Ablakszélek észlelése
  • Az ablak ajánlott minimális mérete 50 × 50 cm
  • Helyi tisztítás a szennyezettebb területeken
  • Biztonsági szalag
  • Tükrök tisztítására is alkalmas
  • A robot ablaktisztító színe fehér

Két tisztító és mozgó üzemmód

A Symbo W130 robot ablak- és üvegtisztító tisztítás közben két választható mozgástípust egyesít. Az N alakú tisztítási mód tökéletes a magas ablakok tisztításához, a Z alakú tisztítási mód pedig a széles ablakok tisztítására alkalmas.

Egy konkrét terület helyi tisztítása

A Symbo Weebot W130 robot ablaktisztító helyi tisztító funkcióval ellátott, amely lehetővé teszi olyan konkrét terület célzott tisztítását, ahol feltűnőek a szennyeződések. Ezt a funkciót a távirányító segítségével egyszerűen kiválaszthatod.

A Symbo Weebot W130 robot ablak- és üvegtisztító érzékeli az ablak szélét

A tisztító precíz érzékelőkkel ellátott, amelyek észlelik az ablak széleit, így megakadályozzák a vákuumvesztést és az azt követő leesést. Ezen felül biztos lehetsz abban, hogy ablakaid mindig tökéletesen tiszták lesznek a szélek mentén is, anélkül, hogy aggódnod kéne a piszkosan maradt felületek miatt.

Könnyedén megbirkózik a nagyobb üvegfelületekkel

A Symbo Weebot W130 robot ablaktisztító kiválóan alkalmas beüvegezett erkélyű lakásokhoz és a nagyobb üvegfelületekkel rendelkező házakhoz, amelyek tisztántartása időigényes és fizikailag megterhelő feladat. Az ablak ajánlott minimális mérete 50 × 50 cm.

Biztonsági akkumulátor a tökéletes védelem érdekében

A Symbo W130 robottisztító tartalék akkumulátorral rendelkezik, hogy megvédje a robotot a leesés és az áramkimaradás által okozott esetleges károktól. Az ablaktisztítóhoz csatlakoztatott biztonsági kötél hasonló funkciót lát el.

Symbo Weebot W130 robottisztító rezgéspaddal felszerelt

A készülék újdonsága a rezgéspad, amely biztosítja az ablakok precíz tisztítását. Vibráló mozgása és rezgése maximális tisztítási hatékonyságot garantál.

Eltávolítható mikroszálas kendők

A Symbo Weebot W130 robottisztítón mikroszálas kendők találhatók, melyek könnyen eltávolíthatók a gépről és vízzel moshatók. A mikroszálas kendők ezután egyszerűen újra felhasználhatók ablaktisztításhoz.

Tisztítóoldat használata

A folyamat elején hagyd, hogy a robot rátapadjon az ablakra. A rátapadás után permetezd a tisztítószert a kívánt felületre, és engedd el a robotot. A második lehetőség az, hogy a tisztítóoldatot a törlőkendőre fecskendezed, és ezután az ablaktisztítóra rögzíted. Soha ne permetezd az oldatot közvetlenül a robotra, mert az kárt tehet benne. Az első használat előtt teljesen töltsd fel a tartalék akkumulátort, amely nélkül a robot biztonsági okokból nem fog működni.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weebot W130. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Weebot W130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Weebot W130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Weebot W130.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ