30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Weebot W150

Termékkatalógus
Weebot W150
Üvegtisztító robot, rezgő párnával a tökéletes ablak- és üvegtisztításhoz
Kód:  WEECO700 Termékszám:  Weebot W150

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Weebot W150

Symbo Weebot W150 robot ablak- és üvegtisztító

Ha azt szeretnéd, hogy ablakaid tökéletesen tiszták legyenek, ugyanakkor nem akarsz feleslegesen dolgozni, akkor a Symbo Weebot W150 robot ablak- és üvegtisztító tökéletes választás számodra. A készüléken található egy rezgő párna és egy nagy méretű tisztítókendő. A rezgő párna megtisztítja az ablakok felületét, miközben a tisztítókendő megbízhatóan távolítja el a fennmaradó szennyeződéseket. A Symbo Weebot W150 robot ablaktisztítóval az ablakok karbantartása könnyebb lesz, mint valaha.

A Symbo Weebot W150 ablaktisztító legfontosabb jellemzői

  • Két tisztítási móddal rendelkezik
  • Biztonsági akkumulátor a leesés elleni védelem érdekében
  • Eltávolítható mikroszálas tisztítókendők
  • Rezgéspad
  • Ablakszélek észlelése
  • Az ablakok ajánlott minimális mérete 50 × 50 cm
  • Helyi tisztítás a szennyezettebb területeken
  • Biztonsági kötél
  • Tükrök tisztítására is alkalmas
  • Fekete színű robot ablaktisztító

Két tisztítási és mozgási mód

A Symbo W150 robot ablak- és üvegtisztító tisztítás közben két választható mozgástípust egyesít . Az N alakú tisztítási mód tökéletes a magas ablakok tisztításához, és a Z alakú tisztítási mód a széles ablakok tisztításához.

Helyi tisztítás adott területen

A Symbo Weebot W150 robottisztító egy helyi tisztító funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi számodra egy adott terület tisztítását, ahol feltűnőek a szennyeződések és egyéb piszkok. Ezt a funkciót a távvezérlő segítségével egyszerűen kiválaszthatod.

A Symbo Weebot W150 robottisztító érzékeli az éleket és széleket

A tisztítónak precíz érzékelői vannak, amelyek észlelik az ablakok széleit, így megakadályozzák a vákuumvesztést és az azt követő leesést. Ezen felül biztos lehetsz abban, hogy ablakaid mindig tökéletesen tiszták lesznek az szegélyek mentén, anélkül, hogy aggódnod kéne a piszkosan maradt felületek miatt.

Könnyen megbirkózik a nagyobb üvegfelületekkel

A Symbo Weebot W150 robot ablaktisztító kiválóan alkalmas beüvegezett erkélyes lakásokhoz és nagyobb üvegfelülettel rendelkező házakhoz, amelyek karbantartása időigényes és fizikailag megterhelő. Az ablakok ajánlott minimális mérete 50 × 50 cm.

Biztonsági akkumulátor a tökéletes védelem érdekében

A  Symbo W150 robottisztító tartalék akkumulátorral rendelkezik, hogy megvédje a robotot a leeséstől és az áramkimaradás által okozott lehetséges károktól. Tartozik hozzá egy biztonsági kötél, amely hasonló funkciót lát el.

Symbo Weebot W150 robottisztító rezgéspad

A készülék újdonsága a rezgéspad, amely biztosítja az ablakok precíz tisztítását. Vibráló mozgása a rezgésekkel együtt biztosítja számodra a maximális tisztítási hatékonyságot.

Eltávolítható mikroszálas kendők

A Symbo Weebot W150 robottisztító mikroszálas kendőkkel működik, amelyek könnyen eltávolíthatók a gépről és vízzel moshatók. Ezeket a mikroszálas kendőket ezután egyszerűen újra felhasználhatod a következő tisztításhoz.

Tisztítóoldat használata

A folyamat kezdetekor hagyd, hogy a robot rátapadjon az ablakra. A rátapadás után permetezd a tisztító oldatot a kívánt felületre, és engedd el a robotot. A második lehetőség az, hogy a tisztítóoldatot ráspricceled a törlőkendőkre, amelyeket ezután rögzítesz. Soha ne permetezd az oldatot közvetlenül a robotra, mert az kárt tehet benne. Az első használat előtt töltsd fel a tartalék akkumulátort, amely nélkül a robot biztonsági okokból nem fog működni teljes töltés hiányában.


Paraméterek

Funkció
Ütközésérzékelő Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!
Kábel hosszúsága
4 m Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Felület típusa
Üveg Kész!

Specifikus jellemzők

Funkció
Ütközésérzékelő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!
Kábel hosszúsága
4 m Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Üveg Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
75 W Kész!

Zaj

Zajszint
75 dB Kész!

Méret & súly

Tömeg
2,04 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
75 dB(A) Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weebot W150. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Weebot W150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Weebot W150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Weebot W150.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ