A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

WENGER Foix 15.6" szürke

Termékkatalógus
WENGER Foix 15.6" szürke
5 1 értékelés
Laptop hátizsák - maximális képátló: 15,6", anyaga: pamut, légkeringés a hátrészben, kapacitása: 24 l, külső méretei (m×sz×h): 47 cm × 24 cm × 31 cm, súlya: 1,12 kg, színe: szürke
Kód:  GT035t15 Termékszám:  602831 Gyártó honlapja:

WENGER Foix 15.6" szürke

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A Foix vezető svájci márka Wenger hátizsákja az ideális választás a maximum 15,6” méretű laptopja kényelmes és maximális biztonságban történő szállítására. Lenyűgöző, kifinomult design, minőségi kivitelezés és elegáns stílus jellemzi. A szürke WENGER Foix notebook hátizsák elegendő helyet kínál továbi laptop kiegészítők, könyvek és egyéb dolgok tárolására. Természetesen rendelkezik egy speciális bélelt laptop zsebbel is. Egy belső rekesz és oldalsó zsebek is megtalálhatók rajta. Könnyen és szervezetten tárolja az összes holmiját, hogy azokat mindig kéznél tarthassa, ha szükséges.

WENGER Foix laptop hátizsák főbb jellemzői

  • Bélelt laptop zsebbel egy külön tablet-nek kialakított résszel
  • Nagy, 3 részre osztott rekesz a tartozékoknak és dokumentumoknak
  • Oldalsó zseb és gyors hozzáférést biztosító zseb
  • A Foix hátizsák alkalmas akár 15,6 " méretű laptopoknak is
  • Lélegző, párnázott hát- és vállpántok

Praktikusság, kényelem, szellőzés és egyedi WENGER Foix design

A Wenger Foix hátizsákot úgy tervezték, hogy megfeleljen még a legmagasabb igényeknek is. A speciális könnyűszerkezetes kialakításnak köszönhetően hosszabb utazásra is alkalmas. A maximális kényelméről a hatékony párnázottság és a hátizsák hátoldalának lélegző anyaga gondoskodik. Állítható vállpánttal rendelkezik. Már első pillantásra is feltűnik a Foix hátizsák elegáns, szürke stílusa.

A hátizsák térfogata:
24 l

Súlya:
1,12 kg

 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Anyag
Pamut Kész!
Tömeg
1,12 kg Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Anyag

Anyag
Pamut Kész!

Tömeg

Tömeg
1,12 kg Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Légáteresztő hátsó fal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WENGER Foix 15.6" szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WENGER Foix 15.6", šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WENGER Foix 15.6" sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laptop-Rucksack WENGER Foix 15,6 Zoll grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laptop-Rucksack WENGER Foix 15,6 Zoll grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ