Akvizice ApF HU Shop roku

WD Red Mobile 750GB

Termékkatalógus
WD Red Mobile 750GB
4,8 36 értékelés
Merevlemez - 2.5" SATA III, 16MB gyorsítótár, IntelliPower, NASware, magasság 9.5 mm, ideális NAS (24/7) berendezésekhez, WD7500BFCX
Kód:  FW732k2 Termékszám:  WD7500BFCX Gyártó honlapja:

WD Red Mobile 750GB

A Western Digital bővítette portfólióját merevlemezek terén, kizárólag a NAS rendszerekhez tartozó 2,5" formátumúakkal. A készüléket tesztelték, annak megállapítása célból, hogy mennyire használható a NAS rendszerekben egytől ötig terjedő pozícióban, folyamatos üzemben (24x7)  otthoni vagy kisvállalati használat során ( a nagyobb NAS rendszerek számára sokkal előnyösebb az üzleti/nagyvállalati meghajtókat alkalmazni). Mindennek az alapja az akár 35% -os növekedés a statisztikai számokban, az MTBF fejlesztésnek köszönhetően túlmutatva a hagyományos meghajtókon. Az MTBF, amelynek jelentése (Mean Time Between Faliures) az az (meghibásodások közötti átlagos idő), ez jelzi az átlagos időt órában kifejezve, amely idő alatt a berendezés hibátlanul működik. A WD egyszerűen  rugalmasabb és megbízhatóbb, mint a hagyományos asztali számítógép meghajtók, még az ára is kedvezőbb, ezért is melegen ajánljuk Önnek a NAS-hoz!

NASware 2.0 - A titok nyitja a technológiában van


Ez a fejlett firmware biztosítja a zökkenőmentes integrációt, szigorú adatvédelmi és optimális teljesítményt nyújt a RAD és NAS környezetben. Egyedi algoritmusok a NASware  teljesítmény finomhangolására, csökkenti az energiafogyasztás költségeit és ezzel több pénz marad a pénztárcájában. Az alacsonyabb üzemanyag felhasználás szintén csökkenti a meghajtó túlmelegedését és még jobban megnöveli a megbizhatóságát és tartósságát. Az intelligens hibajavító rendszer megakadályozza, hogy a RAID meghajtók azért legyenek használhatatlanok, mert túlságosan hosszú ideig tart a hibajavítás utáni helyreállítás. Amikor váratlan áramkimaradás következik be, a NASware szintén biztosítja az utasítások befejezését mielőtt kikapcsolja a meghajtót.

A rendszerintegráción kívül még milyen más értékes tulajdonságai vannak?

  • Képátvitel támogatása - a NASware büszkélkedhet az ATA Streaming Feature Set -tel való kompatibilitással, ami elengedhetetlenül fontos az olyan audiovizuális adattárak használata szempontjából, mint például a Windows Media Center.
  • SMART Command Transport (SCT) - NASware segítségével a monitoroz és a teljesítmény mérésén keresztül nyomonkövethetővé teszi a meghajtó teljesítményét, a  SMART parancs készlet képes megjeleníteni az olyan adatokat, mint a hőmérséklet profilok, statisztikák, meghajtó hozzáférés és így tovább ...a NASware is kínál hőmérséklet mérést, melynek maximális eltérése ± 1 ° C
  • Power Management ( Energia felügyelet) - lehetővé teszi, hogy optimalizálja az energiafelhasználást a rendszeren belül a NAS.közreműködésével.
  • BIC teljesítmény - Az optimalizált keresés adja a BIC értéket egy csökkentett energiafogyasztási és a zaj szinten.

 

3D Aktív Balance Plus


A továbbfejlesztett technológia a kettős egyensúly biztosítására szolgál, amellyel jelentősen megnöveli a meghajtó teljesítményét és megbízhatóságát. A merevlemezek, amelyek nincsenek megfelelően kiegyensúlyozva, olyan rendszerekben ahol több meghajtó is található, ez túlzott rezgést és zajt okozhat, csökkenti a meghajtó élettartamát és idővel csökkenti a teljesítményét is.

Tehát miért érdemes a WD Red-et választani?

  • Kielégíti a NAS sajátos szükségleteit - az asztali merevlemezeket asztali számítógépekben való használatra tervezték és mikor együtt használják a NAS és RAID rendszerekkel, akkor  messze a legjobb teljesítményt nyújtanak és biztosítják az érzékeny adatok védelmet .
  • Kompatibilitás - Az asztali számítógépekhez való merevlemezes meghajtók integráláa a NAS rendszerbe problémás lehet.
  • Megbízhatóság - asztali merevlemezes meghajtók nem képesek a hosszú távú és folyamatos munkára magas hőmérsékleten, a 24/7 környezetben biztosan cserben hagyják
  • Rendszer hibajavítás - asztali merevlemezes meghajtókat nem tervezték RAID környezetben való használatra és olyan illesztőprogramot tartalmaz, amely megakadályozza a RAID meghajtó beavatkozását, amikor ez a RAID adattömb meghibásodásához vezet. A RAID rákövetkező helyreállítása a felhasználóknak felesleges időt és erőfeszítést jelent.
  • Zaj és rezgés - az asztali meghajtók nincsenek optimalizálva, hogy a lehető legkevesebb zajt és vibrációt bocsássanak ki. Amellett, hogy csökkenti a felhasználó kényelmét és a NAS rendszerekbe való beépítése esetén fennáll a veszélye, hogy csökkenti a megbízhatóságot és tartósságot.

A megfeleő működtetés érdekében Windows XP és régebbi OS rendszerek esetében ajánlott letölteni a WD Align utility segéd programot.

Műszaki adatok:

Alap:
Interfész: Serial ATA 6 Gb / s
Ágazati besorolás: 1953525168

Teljesítmény:
Átviteli sebesség a pufferből a host (gazdába): 6 Gb / s (max.)
Átviteli sebesség host(gazdából) <-> disk 144 MB / s (tipikus)
Ventilátor sebesség: IntelliPower

A megbízhatóság és az adatok integritása:
A helyreállíthatatlan olvasási hiba (bit olvasásonként): <1 között ingadozik 1014
A ciklusok száma terhelés / terhelés mentesítés: 600000
MTBF: 1.000.000 óra

Környezet:
Üzemi hőmérséklet (üzemi): 0-60 ° C
Üzemi hőmérséklet (holt idő): -40-65 ° C
Zaj holt időben: 24 dBA
Zaj kereséskor: 25 dBA

Ellenállás:
Működés (2 ms, írható / olvasható): 400 G
A holtidő (2 ms): 1000 G
 

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,85 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
9,5 mm (0,95 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
115 g (0,12 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
WD Red Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Adattároló, Gamer Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Olvasási sebesség
144 MB/s Kész!
Írási sebesség
144 MB/s Kész!
Memória cache
16 MB Kész!
Speciális funkciók
Advanced Format, RAID Kész!

Fogyasztás

Maximális fogyasztás
1,4 W Kész!
Általános fogyasztás
0,6 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,2 W (200 mW) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes NAS
» További laptop winchesterek
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD Red Mobile 750GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Red Mobile 750GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WD Red Mobile 750GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Red Mobile 750 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Red Mobile 750 GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ