Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH

Termékkatalógus
WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás, belső világítás és mechanikus vezérlés,, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Kód:  WHTR028 Termékszám:  859991535870 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH

A beépíthető sütő minden modern konyha szerves részévé vált, amely az ételek elkészítésében a tökéletességre és a minőségre törekszik. Ez a hasznos WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval nemcsak magas szintű funkcionalitást biztosít, hanem gazdaságos és környezetbarát megoldás is egyben. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 73 l. Teljesítménye 3650 W. Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Lifestyle
Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Műszaki vázlat

WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH beépíthető sütő fontos jellemzői

  • Ez a konkrét WHIRLPOOL beépíthető sütő tökéletesen illeszkedik konyhád modern stílusához
  • Teljes belső térfogata 73 l
  • A sütő teljesítménye 3650 W
  • A minőségi WHIRLPOOL beépíthető sütő A+ energiaosztályba tartozik
  • A sütő tisztítása: hidrolitikus
  • Beépíthető sütő forrólevegős funkcióval
  • Ideális pékáruk és egyéb élelmiszerek kiolvasztására
  • A speciális grill funkciónak hála séf módjára készítheted el kedvenc fogásaidat
  • A gyors előmelegítés rengeteg időt takarít meg
  • A grillezést is beleértve, az alsó és felső sütés kombinálásával mindenféle ételt kényelmesen elkészíthetsz
  • A ventilátor biztosítja a forró levegő egyenletes keringetését a sütőben, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételeid gyorsan és hatékonyan készülnek el
  • Habcsók vagy piskóta készítése pofonegyszerű a statikus sütés funkcióval
  • Villanyszerelő általi szakszerű beszerelést követel

Könnyítsd meg a sütést

Ezen WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH beépíthető sütő segítségével élvezni fogod a sütés minden pillanatát. A sütő tisztántartása érdekében használjuk a speciális tisztítási programot, amely során egy vízzel töltött edényt helyezünk a sütőbe, és a felszabaduló gőz fokozatosan felszabadítja a szennyeződést. A következő lépésben már csak letöröljük egy nedves rongy segítségével.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Jellemzők/technológia
Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Oldalnézet

Ez az adott WHIRLPOOL beépíthető sütő számos funkciót kínál

Nem számít mit készítesz, ez az okos WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH beépíthető sütő mindig segít kiválasztani a legjobb programot az ételek tökéletes elkészítéséhez. Imádni fogod ezt a forrólevegős sütőt, mivel egyaránt képes sütni és melegíteni is. Nem jelent számára problémát a pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztása sem. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő nélkülözhetetlen konyhai segédeszközzé válik, amely megkönnyíti a finom fogások elkészítését.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH segítségével

Ez az okos WHIRLPOOL beépíthető sütő gyorsabb ételkészítést és tökéletes tálalást tesz lehetővé. A gyors előmelegítés lehetővé teszi a sütés szinte azonnali megkezdését a melegítési folyamat elindulása után. Bátran kombináld az alsó és felső sütési funkciókat a tökéletes ízvilág elérése érdekében. Remek kiegészítő a ventilátor, amely cirkulálja a forró levegőt a sütőtérben, így az ételek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el. Ha pizzát, focacciát, piskótát vagy akár kenyeret szeretnél sütni, érdemes bekapcsolni a statikus sütési funkciót, mivel biztosítja a hő egyenletes terjedését anélkül, hogy bekapcsolnánk a ventilátort.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Tartozékok
Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Jellemzők/technológia

Biztonságos és könnyen karbantartható

Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő megalkotása közben előtérbe helyezték a biztonságot és a könnyű karbantartást. A sütő minőségi ajtaja háromrétegű biztonsági üveget tartalmaz. Az ajtó tisztítása nagyon gyors és egyszerű feladat, nem igényel bonyolult karbantartást. A speciális zsanérok lehetővé teszik a könnyű és halk záródást a felhasználói kényelem fokozása érdekében. A gyerekzárnak köszönhetően a kis szakácsok miatt sem kell aggódnunk. A sütő fel van szerelve olyan lehetőséggel, hogy a kezelőpanelt lezárjuk, hogy azt ne lehessen használni. A nagyobb biztonság érdekében a sütő ajtaja kívülről hűvös marad még maximális belső hőmérsékleten is. A hűtőrendszer lehetővé teszi, hogy semmiben nem tesz kárt a sütő által kibocsátott hő.

A minőségi WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH a következő tulajdonságaival nyeri el tetszésed

Ez a bámulatos WHIRLPOOL beépíthető sütő maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít. A belső világításnak köszönhetően nem kell kinyitnunk a sütő ajtaját, ha ellenőrizni szeretnénk a készülő ételeket. A sütő klasszikus mechanikus gombokkal van ellátva, így kezelése nagyon egyszerű feladat. Egyszerűen csak be kell állítanunk a sütési hőmérsékletet és a megfelelő programot. Egy modern és intuitív kijelző folyamatosan tájékoztat a hátralévő időről. Az időzítőnek köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a kívánt sütési időt. A könnyed és intuitív használat érdekében, a sütő nagyszerűen áttekinthető érintőkijelzővel lett felszerelve. Az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően bátran elhagyhatjuk a konyhát a sütés időtartama alatt, és kikapcsolódhatunk, míg kedvenc ételünk biztonságosan készül a sütőben. A csomagolás része egy csatlakozó nélküli hálózati kábel is.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Jellemzők/technológia

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó sütés, légkeverés és statikus sütés

Szín:

Fehér

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fehér Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
3 rétegű üvegajtó, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás, Belső világítás, Mechanikus vezérlés Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
73 l Kész!

Bekötés és szerelés

Bekötés
Villanyszerelő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZ9 6220 WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ