Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL FT M11 82B EE

Termékkatalógus
WHIRLPOOL FT M11 82B EE
5 3 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 234 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, fehér kivitel, mérete 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 44 kg, lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Kód:  WPRO093 Termékszám:  869991583570 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL FT M11 82B EE

Friss és illatos mosás a Örvény szárítóval FT M11 82B EE

Elege van abból, hogy állandóan kibontja a szárítót, felakasztja a szennyest és összehajtogatja? Ezért a Örvény kondenzációs szárító a megfelelő háztartási segítő az Ön számára. FT M11 82B EE hőszivattyúval. A szárító hatalmas, 8 kilogrammos dobdal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több szennyest vagy terjedelmes darabokat szárítson. A szárítót egy BPM Senselnverter motor hajtja, amely nagyon csendes és gazdaságos, és 10 év garancia is jár rá. Örvény szárítószűrő FT M11 82B EE nagyon könnyen, szakember közreműködése nélkül tisztítható.


A Örvény szárítógép legfontosabb jellemzői FT M11 82B EE

  • Szárító Örvény FT M11 82B EE Akár 8 kilogramm szennyest is elbír
  • A szárítót csendes BPM Senselnverter motor hajtja.
  • Szárító Örvény FT M11 82B EE 15 szárítási programot kínál
  • A FreshCare+ megakadályozza a nemkívánatos baktériumok felhalmozódását
  • Gyors szárítási lehetőség
  • A 6. érzékkel rendelkező szárító pénzt takarít meg Önnek
  • A szárítónak világos kijelzője van, amely mutatja a kiválasztott programot és az időt.
  • Horganyzott dob
  • Az A++ energiaosztályba tartozik
  • Szárítási hatékonyság B

A Örvény szárítógépek fő technológiái FT M11 82B EE

Fedezze fel a Örvény szárítógépet FT M11 82B EE 6th SENSE technológia, amely Ön helyett gondolkodik

A 6. SMYSL technológia algoritmusa a szennyes mennyiségétől és a kiválasztott programtól függően optimalizálja az energiafelhasználást és szabályozza a nedvességtartalmat a szárítási folyamat során. Örvény FT M11 82B EE. Ennek eredményeként pont elegendő energiát és időt fordít a kívánt eredmény elérésére. A nedvességérzékelő, a hőmérsékletérzékelő és a szennyes súlyérzékelő már a program kezdetétől fogva érzékeli a szárított szennyes állapotát, miközben speciális algoritmusok számítják ki a helyes beállításokat a nagy idő- és energiahatékonyság elérése érdekében.

Érvezze minden napját, függetlenül attól, hogy mennyire száraz a FreshCare+ termékkel

A FreshCare+ technológiának köszönhetően a szennyes a szárítási ciklus után is frissen és gyűrődésmentesen várja Önt. A FreschCare+ technológia a Örvény FT M11 82B EE szárítógép dobjában a szárítási ciklus befejezése után akár 6 órán át frissen tartja a ruhákat. Az intelligens hőmérséklet-szabályozás és a kíméletes dobforgatás tökéletes kombinációja. A FreschCare+ megakadályozza a nem kívánt szagok terjedését a szárítóban. Örvény FT M11 82B EE, csökkenti a baktériumokat és megakadályozza a gyűrődést, így mindig tökéletesen szárított és gyűrődésmentes szennyes várja Önt.

SenseInverter motor a Örvény szárítógép csendes és megbízható működése érdekében. FT M11 82B EE

A szárító szíve Örvény FT M11 82B EE egy szénmentes SenseInverter motor, amely garantálja a csendes működést, a nagy teljesítményt, a hosszú élettartamot és a biztonságos működést. Az alacsony energiafogyasztással és akár 25%-os időmegtakarítással örvendezteti meg Önt, miközben ugyanaz a teljesítménye megmarad. A kivételesen csendes működés még éjszakai szárításkor sem zavarja Önt.

SoftMove gondoskodással a Örvény szárítógépbe töltött minden szövethezFT M11 82B EE

Szárító Örvény FT M11 82B EE SoftMove™ technológiával a szárítás minden szakaszában maximális gondosságot biztosít a ruháknak. A speciális dobmozgások tökéletes védelmet garantálnak kedvenc farmernadrágjainak, ágyneműinek vagy finom selyemblúzainak, függetlenül attól, hogy melyik programon szárítja őket.

A Woolmark Blue védi a gyapjú ruhadarabokat

A gyapjúszárítási ciklus tiszteletben tartja a legfinomabb gyapjúpulóverek szépségét is. Ez lehetővé teszi a szárító használatát Örvény FT M11 82B EE könnyen megszárítja a csak kézi mosásra szánt ruhadarabokat is. A ciklus a Woolmark által Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítvány megerősíti, hogy a gyapjúból készült ruhadarabok csak minimálisan nemezelődnek és gyűrődnek a ciklus során.

Örvény szárítógépek záró vezérléseFT M11 82B EE paz Ön biztonsága érdekében

Ez az opció blokkolja a Örvény FT M11 82B EE szárítógép összes kezelőszervéhez való hozzáférést. kivéve az On gombot. /Off.

Szabályozható szárítási szint az Ön igényeinek megfelelően

Minden szárítóprogram Örvény FT M11 82B EE van egy előre beállított szárítási szint. Egyes programokhoz akár 4 szárítási fokozat is beállítható: vasaláshoz, a fogason való szárításhoz, a szekrényben való tároláshoz vagy extra száraz, ha azonnal fel akarja venni a ruháit. Egyes programok úgy is beállíthatók, hogy a maradék nedvesség megmaradjon a vasalás megkönnyítése érdekében.

Örvény szárítógép gyorsprogramja FT M11 82B EEami időt takarít meg és felgyorsítja a száradást

Egyes szárítógép-programok esetében Örvény FT M11 82B EE Gyorsabb száradást állíthat be anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a mosás során.

A gyapjúprogram védi a gyapjú természetes szépségét

Szárító Örvény FT M11 82B EE lehetővé teszi, hogy megóvja a legfinomabb gyapjú ruhadarabok szépségét egy speciális gyapjúprogrammal. A gyapjú ruhadarabok biztonságos és kíméletes szárítását a Wool programban a SenseInverter motor támogatja, amely úgy igazítja a dob mozgását, hogy a ruhadarabok a dob falához tapadjanak, így minimalizálva a gyapjú ruhadarabok nemezesedését és kopását, valamint növelve azok védelmét.

Ráncmentes mosásfrissítő program 20 perc alatt a Örvény szárítógépben. FT M11 82B EE

Rövid szárítóprogram Örvény FT M11 82B EE a szálak és textíliák hideg levegővel történő szellőztetésére tervezték. Ne használja ezt a programot még nedves szöveteken. Minden töltési mennyiséggel használható, de hatékonyabb kis töltéssel.

Örvény szárítógép program FT M11 82B EE könnyű vasaláshoz

A szárítógép "könnyű vasalás" funkciójának aktiválása Örvény FT M11 82B EE segít megelőzni a gyűrődést, ha a program befejezése után nincs lehetősége azonnal kivenni a ruhákat a szárítóból. A gyűrődés megelőzése érdekében a szárítógép a ciklus befejezése után automatikusan előre beállított időközönként gyengéd dobmozgásokat végez. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a vasalást.

Program puha és finom ágyneműkhöz

Ez a szárítógép program Örvény FT M11 82B EE a pamutlepedőket még hatékonyabban és a ciklus megismétlése nélkül száríthatja.

ÖrvényFT M11 82B EE kíméletes ingszárító programmal

Program kifejezetten az ingek és blúzok szárítására optimalizált program a szárítóban. Örvény FT M11 82B EE.

A Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép sportruházat programmal

A Whirlpool FT M11 82B EE Sport szárítóprogramját   kifejezetten a különböző anyagú, könnyű sportruházat szárítására tervezték, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt érhess el. 

A paplanprogram ideális a terjedelmes ruhadarabokhoz

A Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép e programja ideális a terjedelmes ruhaneműkhöz, például takarókhoz, ágytakarókhoz vagy párnákhoz.

A Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép tökéletes programot kínál a farmernadrágok számára

A Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép Farmer programját úgy tervezték, hogy a nehéz farmerruházatot jól, mégis kíméletesen szárítsa.

Program a selyem biztonságos szárításához

A Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép Selyem programjalehetővé teszi, hogy a selyemruhákat biztonságosan szárítsuk nagyon alacsony hőmérsékleten.

Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép 30 perces gyors szárítással

Ez a program tökéletesen alkalmas kis mennyiségű, könnyű anyagokból készült ruhákhoz.

A színes program ideális gondoskodást biztosít

A Whirlpool FT M11 82B EE szárítógép e programja biztosítja, hogy a színes ruháid pontosan azt a törődést kapják, amire szükségük van.


  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
1,78 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
234 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,78 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
234 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
64,9 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Magasság
84,9 cm Kész!
Tömeg
44 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL FT M11 82B EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FT M11 82B EE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL FT M11 82B EE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ