Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB

Termékkatalógus
WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: gőz, A+ energiaosztály, 71 l kapacitás, gőzzel való sütés, alsó és felső sütés, grill, ventilátor, időzítő és hűtőventilátor, katalitikus sütőtisztítás, Mérete 59,5 x 59,5 x 55,1 cm, fekete + FŐZŐLAP: gázos, platni száma 4, öntöttvas rács, időzítő, biztonsági égő és elektromos gyújtás, perem nélkül, edzett üveg, üveg felület, csatlakozás 220 - 240 V, földgáz és PROPAN-BUTAN, Mérete: 4,9 x 59 x 51 cm, színe fekete
Kód:  WHSET009 Gyártó honlapja:
WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB Megszűnt

WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB

Fedezz fel új főzési lehetőségeket ezzel a WHIRLPOOL háztartásigép-készlettel, amely egy WHIRLPOOLOAS KC8V1 BLG sütőt és egy WHIRLPOOL GOA 6425 NB gáztűzhelyt  tartalmaz. A szett a kiváló dizájnnak köszönhetően tökéletesen fog kinézni a konyhában.

A WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG sütő főbb jellemzői

  • Egyszerű vezérlés narancssárga grafikus kijelzőn keresztül
  • A sütő nyolc hasznos funkciót kínál, beleértve a grillezés és a gőzölős sütés funkciót
  • WHIRLPOOL OAS A KC8V1 BLG katalitikus öntisztítást kínál
  • A STEAM gőztechnológia segítségével a vitaminok benne maradnak az ételben
  • A sütő grillel és két tepsivel van felszerelve

WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG sütő

A sütő elektronikusan könnyen kezelhető a narancssárga grafikus kijelző és forgatható gombok segítségével. A sütő számos hasznos funkciót kínál, mint például forró sütés, statikus felső és alsó sütés, grillezés, gőzölős sütés, maxi sütés, pizza, tészta kelesztés és katalitikus öntisztítás. Az egészséges ételek elkészítéséhez a WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG STEAM gőz technológiát alkalmaz, amelynek köszönhetően az étel megtartja a vitaminokat. Önts hideg vizet a sütő aljára és válaszd ki az étel elkészítéséhez megfelelő funkciót.


WHIRLPOOL GOA 6425 NB főzőlap 

Az edzett üveg gáz főzőlap elegáns, fekete színével, és Fusion kialakításával tökéletesen illik minden konyhába. Ezenkívül értékelni fogod a könnyű és gyors tisztítást is, ami különösen az üveg felületnek köszönhetően lehetséges, amely ezen felül keretek nélküli kialakítású. Főzés közben nem melegszik fel, és az elszóródott élelmiszer nem ég oda. Minden bizonnyal értékelni fogod a két koronás égőt, amely egy pillanat alatt nagyon nagy teljesítményt és egyenletes hőeloszlást biztosít a két lánggyűrűnek köszönhetően. Az égők gyújtása be van építve a gombokba, így a begyújtás nagyon egyszerű. A biztonságot szolgálja a biztosíték, amely automatikusan leállítja az égő gázellátását, ha a láng kialszik. Természetesen öntöttvas rácsokkal is el van látva, amelyek biztosítják az edények stabilitását és megvédik a főzőlap felületét az edények okozta karcolásoktól.

A WHIRLPOOL GOA 6425 NB gáz főzőlap főbb jellemzői

  • A főzőlap tisztítása gyors és egyszerű
  • A két koronás láng egy pillanat alatt biztosítja a nagy teljesítményt
  • A lángok egyszerű begyújtása gombokkal
  • A WHIRLPOOL GOA 6425 NB főzőlap teljesen biztonságos egy biztosítéknak köszönhetően, amely megszakítja a lángok gázellátását
  • Öntöttvas rácsok biztosítják az edények stabilitását és védik a lap felületét a karcolásoktól

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL OAS KC8V1 BLG + WHIRLPOOL GOA 6425 NB.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ