Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

WHIRLPOOL ST 92E EU

Termékkatalógus
WHIRLPOOL ST 92E EU
3,0 4 értékelés
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg
Kód:  WPRO099 Termékszám:  869991583690 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL ST 92E EU

Friss és illatos ruhák a Whirlpool ST U 92E EU szárítógéppel 

Eleged van abból, hogy állandóan felállítod a ruhaszárító-állványt, ráhelyezed a ruhákat majd összehajtogatod? Akkor a hőszivattyúval rendelkező Whirlpool ST U 92E EU kondenzációs szárítógép ideális háztartási segítő lesz számodra. A szárítógép hatalmas, 120 literes, 8 kilogramm kapacitású dobbal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több ruhát vagy terjedelmes darabokat is száríthass. A szárítót BPM Senselnverter motor hajtja, amely nagyon csendes és gazdaságos, továbbá 10 év garancia is vonatkozik rá. A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép szűrőjét nagyon egyszerűen, szakember közreműködése nélkül is tisztíthatod. 


A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép akár 8 kilogramm ruhát is képes tárolni
  • Csendes BPM Senselnverter motor hajtja 
  • A Whirlpool ST U 92E EU 18 szárítási programot kínál
  • FreshCare+ megakadályozza a nem kívánt baktériumok kialakulását
  • Gyors szárítás kiválasztásának lehetősége
  • A 6. érzék technológia pénzt takarít meg
  • A szárító felhasználóbarát kijelzője mutatja a kiválasztott programot és az időt

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép legfőbb technológiái 


A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép rendkívül csendes 

A Whirlpool szárítógépet úgy tervezték, hogy csendes legyen, ugyanakkor nagy teljesítménnyel bírjon, így nem mindennapi nyugalmat és csendet élvezhetsz mellette. 

Technológia 6. ÉRZÉK 3Dry™ 

A 3Dry egyedülálló 6th ÉRZÉK technológiája garantálja a szárítási folyamat intelligens vezérlését és a mindig abszolút pontos szárítási eredményeket. 

FreshCare+ funkció

A frissesség új dimenziója.

SenseInverter motor

A rendkívül energiahatékony, változó fordulatszámú motor még jobb teljesítményt nyújt a WhirlpoolST U 92E EU szárító számára, miközben a textilszálakra különös gondot fordít. 


SoftMove™

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép az ápolást az egyes anyagtípusokhoz igazítja.

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép zár funkcióval

Első a biztonság.

Szabályozható szárítási szint

A program kiválasztása után beállíthatod a szárítási fokozatot: vasaláshoz, fogason történő szárításhoz, szekrényben való tároláshoz vagy extra szárazra is. 

Whirlpool ST U 92E EU gyors szárító programmal

Lehetővé teszi, hogy gyorsabban, de ugyanolyan gondossággal szárítsa meg a ruhákat. 


Kíméletes szárítási funkció

Kíméletes ápolás alacsonyabb szárítási hőmérsékleten.

Gyapjú program

A Whirlpool ST U 92E EU biztosítja az mindig gyönyörű gyapjút. 

WhirlpoolST U 92E EU frissítő programmal

Ideális megoldás a szálak és ruhadarabok friss levegővel történő felfrissítéséhez.

Egyszerű vasalási program

A Whirlpool szárító ST U 92E EU ezen ciklusa lehetővé teszi a textilszálak nyújtását a könnyebb vasalás és hajtogatás érdekében. 



A Whirlpool ST U 92E EU szárító ingek számára is kínál programot

Különleges program ingek és blúzok számára.

Sportruházat program

Tökéletes sportruházathoz és modern textíliákhoz.

Whirlpool ST U 92E EU szárító paplanokhoz tervezett programmal 

Ideális terjedelmes ruhadarabokhoz.

Whirlpool ST U 92E EU farmer programmal

Tökéletes farmerekhez. A Jeans programot úgy tervezték, hogy a nehéz farmerruhákat jól és kíméletesen szárítsa.


Selyem program

A Whirlpool ST U 92E EU biztosítja a selyem biztonságos szárítását. A Selyem program lehetővé teszi a selyem ruhák biztonságos szárítását nagyon alacsony hőmérsékleten.

Gyors 30 perces szárítás a Whirlpool ST U 92E EU szárítóval

Tökéletes kis mennyiségű és könnyű ruhadarabokhoz. 

Program színes ruhákhoz

Whirlpool ST U 92E a színes ruhák kíméletes szárítására tervezett programmal.

Mini adag (1 kg)

Kis mennyiségű ruha adag gazdaságos szárítása. 


Pehelykabátok

Ideálisan védi és szárítja a pehelykabátokat, és visszaadja természetes puhaságukat.

Woolmark Blue

Az örökké gyönyörű gyapjúért.


Fedezd fel a Whirlpool ST U 92E EU 6th Érzék 3 Dry technológiát, amely helyetted gondolkodik

A Whirlpool ST U 92E EU 6. ÉRZÉK 3 Dry technológiával rendelkezik. A technológia a 6. ÉRZÉK és a háromdimenziós légáramlás kombinációját ötvözi a 3Dry technológiával. Ennek köszönhetően a szárító biztosítja, hogy a ruhák a lehető legegyenletesebben száradjanak meg, és a szárítási idő pontos legyen. A szárítógép dobja speciális bordákkal rendelkezik az oldalán, amelyeknek köszönhetően a ruhák felemelkednek, a levegő pedig oldalról áramlik át a ruhákon. Az eredmény tökéletesen megszárított ruhadarabok lesznek rövidebb idő alatt, különösen teljes dobkapacitásnál, miközben optimális ápolást biztosít minden típusú ruha számára. 

Élvezd a mindennapi szárítást a FreshCare+ funkcióval

A FreshCare+ technológiának köszönhetően a ruhák a szárítási ciklus után is frissen és gyűrődésmentesen várnak rád. A szárítási ciklus befejezése után akár 6 órán keresztül is frissen tartja a ruhákat. A funkció az intelligens hőmérséklet-szabályozás és a kíméletes dobforgatás tökéletes kombinációja. A FreschCare+ megakadályozza a nem kívánt szagok terjedését a Whirlpool ST U 92E EU szárítóbancsökkenti a baktériumokat és megakadályozza a gyűrődést, így mindig tökéletesen szárított és gyűrődésmentes ruhadarabokra számíthatsz.

SenseInverter motor a Whirlpool ST U 92E EU szárítógép csendes és megbízható működése érdekében 

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép szíve a szénmentes SenseInverter motor, amely csendes működést, nagy teljesítményt, hosszú élettartamot és a biztonságos működést garantál. Alacsony energiafogyasztással és akár 25%-os időmegtakarítással örvendeztet meg, miközben teljesítménye változatlan. A kivételesen csendes működés még éjszakai szárítás során sem fog zavarni.

A SoftMove gondoskodik a Whirlpool ST U 92E EU szárítógépbe töltött ruhaneműkről 

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép SoftMove™ technológiával rendelkezik, így a szárítás minden szakaszában maximális gondosságot biztosít a ruháknak. A speciális dobmozgások tökéletes védelmet garantálnak kedvenc farmernadrágjaidnak, ágyneműidnek vagy finom selyemblúzaidnak, függetlenül attól, hogy melyik programon szárítod őket. 

ST U 92E EU szárító különleges gyapjúprogrammal

Ne félj kedvenc gyapjúpulóvereid a Whirlpool ST U 92E EU készülékbe helyezni. A szárítógép speciális gyapjúprogramot kínál a gyapjúszövetek védelme érdekében.

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép ellenállhatatlan, modern formatervezéssel

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép első pillantásra lenyűgöz modern megjelenésével, amely gyönyörűen kiegészít minden belső teret. A harmonikus vonalak és a töltőnyílás lapos üvegburkolata a szárítót nagyszerű kiegészítővé teszi, amely mindenki tetszését elnyeri. Az intuitív vezérlők pedig megkönnyítik a mindennapi munkát. 

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép zár funkcióval biztonságod érdekében 

Ez az opció blokkolja a szárító összes vezérlőeleméhez történő hozzáférést a Whirlpool ST U 92E EU készüléken, kivéve az On /Off gombot. 

Állítható szárítási szint pontosan igényeidnek megfelelően

 A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép minden programja előre beállított szárítási szinttel rendelkezik. Egyes programokhoz akár 4 szárítási fokozat is beállítható: vasaláshoz, fogason történő szárításhoz, szekrényben való tároláshoz vagy extra szárazra is, ha azonnal fel szeretnéd venni ruháid. Az egyes programok úgy is beállíthatók, hogy a maradék páratartalom megmaradjon a vasalás megkönnyítése érdekében. 

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép gyors programmal, amely időt takarít meg és felgyorsítja a száradást

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép egyes programjaihoz gyorsabb szárítást állíthatsz be anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a mosás során. 

Kíméletes ápolás a legfinomabb ruhadarabokhoz

A Whirlpool ST U 92E EU a könnyű szárítás lehetőségét is kínálja, amely lehetővé teszi, hogy a szárítási hőmérséklet csökkentésével kíméletesebben ápolja a ruhákat.

Gyűrődésmentes frissítő program 20 perc alatt a Whirlpool ST U 92E EU szárítógépben 

A Whirlpool ST U 92E EU rövid szárítóprogramját a szálak és textíliák hideg levegővel történő szellőztetésére tervezték. Ne használd ezt a programot még nedves szöveteken. Minden töltési mennyiségnél használható, de hatékonyabb kis adag esetén. 

A gyapjúprogram védi a gyapjú természetes szépségét

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép lehetővé teszi, hogy megóvd a legfinomabb gyapjú ruhadarabok szépségét a speciális gyapjúprogramnak köszönhetően. A gyapjú ruhadarabok biztonságos és kíméletes szárítását a Wool programban a SenseInverter motor támogatja, amely úgy igazítja a dob mozgását, hogy a ruhadarabok a dob falához tapadjanak, minimalizálva a gyapjú ruhadarabok felületének nemezesedését és kopását, valamint növelve védelmüket. 

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép könnyű vasaláshoz tervezett programmal

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép "könnyű vasalás" funkciójának aktiválása segít megelőzni a gyűrődést, ha nincs lehetőséged a program befejezése után azonnal kivenni a ruhákat a szárítóból. A gyűrődés megelőzése érdekében a szárítógép a ciklus befejezése után automatikusan előre beállított időközönként gyengéd dobmozgásokat végez. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a vasalást. 

Whirlpool ST U 92E EU kíméletes ingszárító programmal

A program kifejezetten az ingek és blúzok szárítására került optimalizálásra a Whirlpool ST U 92E EU szárítógépben

Whirlpool ST U 92E EU szárítógép sportruhák számára ideális programmal

A Whirlpool ST U 92E EU szárító ezen programját kifejezetten a különböző típusú szálakból készült könnyű sportruházat szárítására tervezték, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt kapj. 

A paplan program ideális a terjedelmes ruhadarabokhoz

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép paplan programja ideális terjedelmes ruhaneműkhöz, például takarókhoz, ágyneműkhöz vagy párnákhoz. 

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép tökéletes programot kínál a farmerek számára

A Whirlpool ST U 92E EU Jeans programját úgy tervezték, hogy a nehéz farmerruházatot jól, mégis kíméletesen szárítsa.

Program a biztonságos selyem szárításhoz

A Whirlpool ST U 92E EU Selyem programja lehetővé teszi, hogy a selyemruhákat biztonságosan szárítsd nagyon alacsony hőmérsékleten.

Whirlpool ST U 92E EU 30 perces gyors szárítással

Tökéletes kis mennyiségű ruhákhoz, amelyek könnyű anyagokból készültek.

Színes program, mint ideális ápolás

A Whirlpool ST U 92E EU szárítógép ezen programja biztosítja, hogy a színes ruhák pontosan azt az ápolást kapják, amire szükségük van.

Whirlpool ST U 92E EU szárító mini adagolási lehetőséggel (1kg)

Nincs lehetőséged megtölteni az egész szárítót, vagy meg szeretnéd szárítani kedvenc randi ruhadarabod? Pontosan ezekre az esetekre ideális a ST U 92E EU szárító speciális programja, amely kis mennyiségű (1 kg) ruhanemű számára ideális.

Program a pehelykabátok számára

A Whirlpool ST U 92E EU szárító innovatív technológiával rendelkezik, amely a legjobb ápolást biztosítja a pehelyruhák számára.  Így nem kell aggódnod, hogy a kabátot a szárítóba helyezed, hiszen megvédi és visszaadja azok természetes puhaságát. 


  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
2,07 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
258 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,07 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
258 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
64,9 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Magasság
84,9 cm Kész!
Tömeg
44 kg Kész!

Funkciók

Szárítógép funkciói
Késleltetett indítás, Kijelző, Gyerekzár Kész!
Lefolyó csatlakozó készlet
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza, minden más oldalon azt írják hőszivattyús szárító gépről van szó, egyedül az önök oldalán van kondenzációsként feltüntetve. Akkor most mi az igazság?

Tisztelt alza.hu! Whirlpool ST U 93E EU termék leírásában sajnos nem találtam meg, hogy kondenzációs vagy hőszivattyús elven működik. Válaszukat köszönöm!

Kérdések és válaszok: WHIRLPOOL ST 92E EU
Kiegészítők: WHIRLPOOL ST 92E EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ST U 92E EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL ST U 92E EU.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ