A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN

Termékkatalógus
WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN
4,7 6 értékelés
Mosógép - A+++ energiaosztály, 7 kg töltetkapacitás, 1200 ford/perc maximális fordulatszám, 49 dB zajszint, 14 program, aqua stop, gyerekzár, kijelző, inverter motor, led indikátorok és késleltetett indítás, 90 cm magas, 40 cm széles, 60 cm mély, fehér színű
130 600 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  FAP2006d Termékszám:  TDLR70230 Gyártó honlapja:
WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN 130 600 Ft Újszerű raktáron

WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN

WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Felültöltős mosógépek neves háztartási gyártó Whirlpool egy modern készülék, amely professzionális ellátást a mosás. Kiemelkedik a különböző intelligens technológia, nagyszerű lehetőségekkel és egy elegáns és kifinomult design fehér. Beleesik az energia osztály A +++, így gazdaságos és környezetbarát megoldást minden háztartásban. Mosógép tartozik egy új generációs fogyasztók egyedi ZEN technológia, amely kiváltja a hagyományos szíjhajtás erős hajtómotor, amely forog a dob közvetlenül. Az eredmény egy lágy mosás maximum suttogás, csökkentett rezgés, és természetesen a leghatékonyabb, stabil és megbízható mosás.

legfontosabb jellemzői

  • Ultra csendes mosás és centrifugálás innovatív technológiával ZEN
  • Intelligens 6. érzék színek a lehető legjobb eredményeket
  • Egyszerű és nagyon csendes nyitás dob lágy nyitás
  • Késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus előre tervezni
  • Összevetéséből túlcsordulás mechanikusan elzárja a vizet, ha szükséges
  • Kényelmes kezelés és világos kijelző

Nagy jellemzők és a széles körű programok

A nagy töltőnyílás is ciklusonként mossa 7 kg textília. Lehet állítani, hogy 1200 fordulat percenként centrifugális. Egyedi készülék kérem Önt egy egyszerű vezérlőpanel egyszerű, klasszikus és elforgatott szavazók. A nagy elülső kijelző könnyedén vezérelheti az összes funkciót és módok tárcsázott és a hátralévő idő végéig a mosási ciklust. Lehet választani akár 14 ügyesen tervezett programok. A legérdekesebb közé tartozik a gyors programot 30 ° C / 30 perc, egy speciális programot szelíd színű szövet mosás, műszálas, pamut eco, ruházat és farmer anyagból. A nagyon szennyezett ruhák előmosás használja a funkciót, és a frissesség csak mosott ruhát tartani a gyakorlati intézkedéseket FreshCare.

A legjobb eredmény elérése valaha

Az egyik fő előnye ennek a terméknek egy intelligens technológia színek hatodik érzék, hogy mindig a legjobb eredményt. Hála az önműködő beállítás az összes paraméter teszi a ruhákat néz ki, mint az új, hosszabb ideig. Intelligens készülék is rendelkezik az innovatív technológia alapú optimalizálás a víz, a mosógép használata, amely fogyaszt egy bizonyos mennyiségű vizet, attól függően, hogy a kiválasztott program és nedvszívó, a ruhaneműt.

modern technológia

Hála a praktikus funkció késleltetett indítás is kényelmesen előre, és a menetrend kezdetén és végén a ciklus. A mosógép is fel van szerelve egy szintező rendszer instabilitását extra csendes és stabil spin. Természetesen van egy gyerek zárolják hívott funkció megakadályozza, hogy a készülék be van kapcsolva. Az integrált biztonsági biztosítja elleni biztosítékként túlcsordulás, ami miatt előfordul, hogy hirtelen felszabaduló víz mechanikai elzárás.

További jellemzők:

programok:
Keverék / nap 40 ° C-on
pamut
szintetikus
finom anyagok
hullám
A program a színesek
Eco pamut
AquaEco
Gyors 30 ° C / 30 perc
farmer
sport
ruházat
éjszakai program
Színek 15

Paraméterek

Összehasonlít
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
58 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,85 m (1,85 m) Kész!
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!

Tömeg

Tömeg
58 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,85 m (1,85 m) Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Felültöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
14 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
90 cm Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL TDLR 70230 ZEN
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ