Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P
5 2 értékelés
Beépíthető sütő - A+ energiaosztály, űrtartalom: 73 l, gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, hőlégbefúvás, kiolvasztás és alsó sütés, sütő tisztítás: pirolitikus, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó és csillapított ajtózárás, tápkábel dugó nélkül, Ma×Sz×Mé 59,5 × 59,5 × 56,4 cm, színe: rozsdamentes acél
202 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WHTR025 Termékszám:  859991538900 Gyártó honlapja:
WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P 202 090 Ft Kérés esetén megrendeljük 1 db
Vásárlás

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P

Ma már szinte egyetlen modern konyha sem teljes beépíthető sütő nélkül, hiszen számos funkciót kínál és megkönnyíti az ételek elkészítését. Ezen WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval modern és praktikus megoldást biztosít, nem mellesleg ötvözi a hatékonyságot és gazdaságosságot az ételek elkészítése során. Az ételek készítése során a sütő által biztosított belső térfogat 73 l. A készülék teljesítménye 3650 W. Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Lifestyle
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Lifestyle

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P beépíthető sütő legfontosabb tulajdonságai

  • Belső térfogata 73 l
  • Teljesítménye 3650 W
  • Az elsőosztályú WHIRLPOOL beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik
  • A kihúzható teleszkópos sütőrácsnak hála könnyedén hozzáférünk a készülő fogásokhoz
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Ez egy forrólevegős beépíthető sütő
  • Különleges programot kínál a pizza sütéséhez
  • Külön funkció áll rendelkezésünkre a pékáruk és egyéb élelmiszerek kiolvasztására
  • A grill funkció és a kreativitásod kombinációjával különösen ízletes fogásokat varázsolhatsz a családi asztalra
  • A gyors előmelegítés rengeteg időt takarít meg
  • A ventilátor biztosítja a forró levegő egyenletes keringetését a sütőben, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételeid gyorsan és hatékonyan készülnek el
  • A statikus sütés funkció segít a tökéletes pizza vagy sütemények elkészítésében
  • Villanyszerelő általi beszerelést kíván

Szórakoztató lesz a sütés

A lenyűgöző WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P beépíthető sütő segítségével az ételek elkészítése szórakoztató időtöltés lesz. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála nem kell attól félnünk, hogy miközben ellenőrizzük a készülő ételt, a tepsi kicsúszik a sütőből, így tökéletesen beízesítheted a készülő ételeket. A pirolitikus tisztítási folyamat használata során minden zsíros szennyeződés, beleértve az ételmaradékokat is, nagyon magas hőmérsékleten égnek le a sütő belső faláról.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Jellemzők/technológia
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Oldalnézet

Ezen WHIRLPOOL beépíthető sütő számos funkciót biztosít

Akár egy gyors ebédet vagy egy bonyolult vacsorát készítesz, ez az ügyes WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P beépíthető sütő mindig a legjobb programot kínálja az ételek elkészítéséhez. A forrólevegős sütő a legjobb tulajdonságokat egyesíti a tökéletes sütés és melegítés érdekében. Az olasz pizza szerelmesei imádni fogják, mivel külön programja van az elkészítésére. Gyors kiolvasztás funkcióval rendelkezik, amely nagy segítséget jelent a pékáruk és egyéb élelmiszerek kiolvasztása során. Ebben a grillfunkcióval rendelkező sütőben megtalálsz mindent, amire szükséged van a tökéletes fogások elkészítése során.

Könnyű ételkészítés és tökéletes tálalás a lenyűgöző WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P segítségével

Ez a lenyűgöző WHIRLPOOL beépíthető sütő gyorsabb ételkészítést és tökéletes tálalást tesz lehetővé. A gyors előmelegítés funkciónak köszönhetően szinte azonnal megkezdhetjük a sütést. Nagyszerű kiegészítő a ventilátor, amely lehetővé teszi a forró levegő keringetését, így az ételek lényegesen rövidebb idő alatt és egyenletesen sülnek meg. Pizza, focaccia, piskóta vagy kenyér sütésekor segítségedre lesz a statikus sütési funkció, mivel biztosítja a hő egyenletes terjedését a ventilátor mellőzésével.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Lifestyle
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Lifestyle

Maximális biztonság és egyszerű karbantartás

A lenyűgöző WHIRLPOOL beépíthető sütő megalkotása közben előtérbe helyezték a biztonságot és a könnyű karbantartást. A sütő belső ajtaja négyrétegű biztonsági üvegből készült. A sütő ajtajának nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen tisztítható. A speciális zsanérok lehetővé teszik a könnyű és halk záródást a felhasználói kényelem fokozása érdekében. A gyerekzár megvédi még a legkisebb szakácsokat is. A sütő kezelőfelülete lezárható a gyerekek elől. A maximális sütési hőmérséklet közben sem forrósodik fel a sütő ajtaja. Hála az integrált hűtőrendszernek, biztosak lehetünk benne, hogy semmiben nem keletkezik kár a sütő közvetlen környezetében.

Az elsőosztályú WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P tulajdonságai, melyek elnyerik tetszésed

Ez az adott WHIRLPOOL beépíthető sütő biztosítja számunkra a maximális kényelmet és rugalmasságot sütés közben. Hála a sütő belső világításának bármikor ellenőrizni tudjuk a sütés folyamatát anélkül, hogy ki kellene nyitnunk az ajtót. Ahhoz, hogy az otthon elkészített fogások éttermi hatást keltsenek, csak kapcsoljuk be a sütő 6. érzék funkcióját. Csak bízd rá magad a speciális szenzorokra, amelyek hibátlanul levezénylik a teljes sütési folyamatot. Egy modern és intuitív kijelző folyamatos tájékoztatás nyújt a hátralévő időről. Az időzítő gondoskodik róla, hogy biztosan ne feledkezzünk el a sütőben készülő ételekről. A modern és letisztult érintésvezérlés nagyszerűen átlátható, és csak pár gomb kapott helyet rajta. A sütő beépített termosztátja lehetővé teszi az egyszerű és pontos hőmérsékletszabályozást. Hála az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak, nem kell a sütés teljes időtartama alatt a konyhában tartózkodnunk. A csomagolásban található 2 tepsi és 2 rács. A csomagolás tartalmazza a csatlakozó nélküli hálózati kábelt.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Műszaki vázlat

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, kiolvasztás, pizza-fokozat, légkeverés és statikus sütés

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Teljesítmény
3 650 W Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
3 650 W Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
4-rétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Hűvös sütőajtó, Termosztát, Csillapított ajtózárás, Belső világítás, 6. érzék Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül Kész!
Tepsik száma a csomagban
2 Kész!
Rácsok száma a csomagban
2 Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
73 l Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Bekötés és szerelés

Bekötés
Villanyszerelő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W7 OM4 4S1 P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OM4 4S1 P.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ