Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL
5 3 értékelés
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás, belső világítás és 6, érzék, pirolitikus tisztítás, tápkábel csatlakozóval mellékelve, klasszikus dizájn, fekete kivitel
Kód:  WHTR018 Termékszám:  859991590790 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL

Egy modern konyha sem létezhet beépíthető sütő nélkül, amely sokoldalú felhasználása és praktikussága miatt pótolhatatlan. Ez a minőségi WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval egy modern és praktikus konyhai megoldás, amely egyben hatékonyságot és gazdaságosságot is kínál. A sütő klasszikus kialakítása lehetővé teszi a könnyed összehangolását minden belső térrel. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat tökéletesen el tudjuk készíteni, a sütő belső térfogata 73 l. A készülék teljesítménye 3650 W.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL ...
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL ...

WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Ez a konkrét WHIRLPOOL beépíthető sütő biztosan lenyűgöz teljesítményével és megjelenésével
  • A sütő belső térfogata 73 l
  • A sütő teljesítménye 3650 W
  • A sütő teleszkópos kihúzható ráccsal van felszerelve
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Ez egy forrólevegős beépíthető sütő
  • A pékáruk és egyéb élelmiszerek kiolvasztása gyerekjáték számára
  • Nem okoz gondot számára az ízletes grillezett ételek elkészítése sem
  • A gőzfunkció bekapcsolásával elérheted, hogy kedvenc fogásaid ízletesek és egyben egészségesek legyenek
  • A sütő gyors előmelegítésének köszönhetően nem tart sokáig a fogások készítése
  • Az alsó és felső sütés kombinációja egyszerű és kényelmes lehetőséget biztosít az ételek grillezésére és melegítésére
  • A ventilátorral, a forró levegő egyenletes keringetésének hála, sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elkészíteni kedvenc ételeinket
  • Készítsd el kedvenc pizzád vagy süteményed a statikus sütési funkció segítségével

Szórakoztató lesz a sütés

Eme WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés szeretetét. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála nem kell attól félnünk, hogy miközben ellenőrizzük a készülő ételt, a tepsi kicsúszik a sütőből, ezután biztonságosan koncentrálhatsz a fűszerezésre. A pirolitikus tisztítási folyamat során, a magas hőmérsékletnek köszönhetően, könnyedén leégethetjük a sütő falára tapadt zsíros szennyeződéseket és ételmaradékokat. A sütő belsejét fekete zománc borítja, amely megakadályozza a szennyeződések lerakódását és lehetővé teszi a könnyű tisztítást. Ráadásul a zománc nem csak a növényi és állati zsírok, hanem a savaknak is ellenáll.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Jellemzők/technológia
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Oldalnézet

Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő számos funkcióval rendelkezik

Akár egy gyors ebédet vagy egy bonyolult vacsorát készítesz, ez az ügyes WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL beépíthető sütő lehetővé teszi az optimális program kiválasztását. A forrólevegős sütő a legjobb tulajdonságokat egyesíti a tökéletes sütés és melegítés érdekében. A pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztása ennek a sütőnek az egyik legjobb tulajdonsága. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő megad minden segítséget a finom fogások elkészítése során. Ha szereted az egészséges fogásokat, és számít hogy az ételek megőrizzék ízüket és tápértéküket, mindenképpen próbáld ki a gőzzel való sütést.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL segítségével

Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő a lehető legegyszerűbbé teszi az ételek elkészítését, és hozzájárul a tökéletes tálaláshoz. A gyors előmelegítésnek köszönhetően szinte azonnal elkezdhetjük a sütést a hőmérséklet beállítása után. A kombinált sütési funkciónak köszönhetően egyszerűen készítheted el kedvenc ételeid, emellett grillezhetsz és melegíthetsz is. Beszerelésre került egy ventilátor, amely lehetővé teszi a forró levegő keringetését, így az ételek lényegesen rövidebb idő alatt és egyenletesen sülnek meg. Kenyér, sütemények vagy keksz sütéséhez érdemes bekapcsolni a statikus sütési funkciót, mivel biztosítja a hő egyenletes áramlását ventilátor használata nélkül.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Tartozékok
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Lifestyle

Maximális biztonság és egyszerű karbantartás

A lenyűgöző WHIRLPOOL beépíthető sütő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik a karbantartását és növelik a biztonságot. A sütő kiváló minőségű belső ajtóval rendelkezik, amely négyrétegű biztonsági üvegből készült. Nagy előnye az ajtó könnyű és gyors karbantarthatósága. A sütő speciális zsanérokkal van felszerelve, amelyek könnyű és csendes záródást tesznek lehetővé a még nagyobb felhasználói kényelem érdekében. A gyerekzár megvédi még a legkisebb szakácsokat is. A sütő fel van szerelve olyan lehetőséggel, hogy a kezelőpanelt lezárjuk, hogy azt ne lehessen használni. Még maximális belső hőmérsékleten is hűvös marad kívülről a sütő ajtaja. Az integrált hűtőrendszer biztosítja, hogy nem sérülnek a sütő közelében lévő vezetékek.

Az elsőosztályú WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL a következő tulajdonságaival okoz majd örömet

Ez a konkrét WHIRLPOOL beépíthető sütő nagyfokú kényelmet és rugalmasságot kínál. A belső világításnak hála, a sütő ajtajának kinyitása nélkül, tisztán látjuk, hogy elkészült-e kedvenc ételünk. A 6. érzéknek köszönhetően a sütés igazi mesterévé válsz, amit szeretteid és barátaid biztosan nagyra értékelnek majd. A sütőben található különleges érzékelők nagyszerűen levezénylik az egész sütési folyamatot. A sütési folyamat befejezési időpontjáról a beépített modern és intuitív kijelző tájékoztat. Az időzítőnek köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a kívánt sütési időt. Tökéletes összképet nyújt a minimális számú mechanikus gomb és a teljesen letisztult, modern érintőképernyős vezérlőpanel. Nem kell izgulnunk a tökéletes végeredmény miatt, ugyanis az elektronikus hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően nyugodtan le is pihenhetünk. A csomag része a hálózati kábel csatlakozóval.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Lifestyle

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, gőz funkció, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó sütés, légkeverés és statikus sütés

Színe:

Fekete

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Design
Klasszikus Kész!
Teljesítmény
3 650 W Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
3 650 W Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
4-rétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Hűtőrendszer, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás, Belső világítás, 6. érzék Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
73 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Mit jelent, h használt a termék ennek a konkrét terméknek az esetében? Amennyiben hibátlan, hiánytalan, minden tartozéka megvan, csak a csomagolás került felbontásra, akkor érdekelne. Köszönöm: Fekete Eszter +36303256110

Kérdések és válaszok: WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL
Kiegészítők: WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL W COLLECTION W7 OS4 4S1 P BL.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ