Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

WHIRLPOOL W7 D84WB EE

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W7 D84WB EE
5 2 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 59 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
Szuper ár
284 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WHSU013 Termékszám:  869991633380 Gyártó honlapja:
WHIRLPOOL W7 D84WB EE 284 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

288 680 Ft
Szett megvásárlása

WHIRLPOOL W7 D84WB EE

Szenvedsz a megnövekedett páratartalomtól, amikor a lakásban szárítod a ruhákat és ez követően a penész megjelenésétől? Következésképpen a szabadonálló WHIRLPOOL szárítógépbe történő beruházás a megfelelő opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. A felhasználók körében a kondenzációs szárító a legnépszerűbb választás. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy összetett telepítésekre. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A hatékony WHIRLPOOL W7 D84WB EE szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés. A kompakt WHIRLPOOL szárítógép mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (ma×szé×mé). Súlya 50,5 kg.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Lifestyle
Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás WHIRLPOOL W7 D84WB EE szárítógép fontosabb paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép időt és fáradságot takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • Töltetkapacitását figyelembe véve 8 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 59 dB
  • A késleltetett indítás funkcióval olcsóbb éjszakai áramellátást élvezhetsz
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • Gyorsprogram a rövid idő alatt történő szárításért
  • Válaszd ki az ajtónyitás módját az igényeidnek megfelelően
  • A belső világításnak köszönhetően tökéletes áttekintésed lehet a szárítógép tartalmáról
  • Biztosan értékelni fogod az öntisztító kondenzátort

A modern WHIRLPOOL W7 D84WB EE szárítógép innovatív funkciói biztosan lenyűgöznek

A nagy kapacitású WHIRLPOOL szárítógéppel rengeteg időt takaríthatsz meg, mert nem kell teregetned és várnod, hogy megszáradjon a ruha. A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen láthatod, hogy mi szárad éppen benne, így semmit nem felejtesz el kivenni. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi, hogy a gyerekzár aktív, így a gyermekek nem tudnak játszani a készülékkel. A szárítógép beépített hangjelzéssel rendelkezik. Ez a praktikus funkció tudatja Veled, ha a program befejeződött. Az előlapon található informatív kijelzőn áttekintheted az aktuális programot vagy beállításokat.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Lifestyle
Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Oldalnézet

Energiatakarékos WHIRLPOOL W7 D84WB EE szárítógép

Energiatakarékos és hatékony ruhaszárítás - ezzel a szárítóval nem probléma. Az innovatív technológiának köszönhetően a szárító kondenzátora a szárítás során megtisztítja önmagát , ez kiküszöböli a karbantartási problémákat és csökkenti a szárító energiafogyasztását. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha olyan időpontban kapcsolod be a szárítógépet, amikor alacsonyabbak az áramárak, csökkentheted a teljes energiaköltséget. A nagy hatékonyságú WHIRLPOOL W7 D84WB EE szárítógép a hőszivattyúnak köszönhetően a szárítás során felszabaduló hőt a levegő fűtésére tudja felhasználni, így minimalizálva a hő szivárgását és csökkentve az energiaköltségeket. A szárító tökéletesen illeszkedik otthonod bármely helyiségébe, akár a fürdőszobában, akár az előszobában vagy a háztartási helyiségben helyezed el. Állítható nyitásirányú ajtóval rendelkezik, amely bármilyen helyhez igazítható.

Állítsd be a szárítási programot a ruhanemű anyaga és állaga alapján

A sokoldalú WHIRLPOOL szárítógép még a legkényesebb anyagokat, például ingeket vagy selyemruhákat is meg tudja szárítani. Ha egy reggeli kávéfolt van az ingen, amelyben az állásinterjún akartál megjelenni, nem probléma. Csak mosd ki és válaszd a gyors szárítási programot, hogy megbízhatóan, rövid idő alatt megszáradjon a ruhád.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Lifestyle

A kifogástalan WHIRLPOOL szárítógép műszaki adatai

A szárítógép lehetővé teszi, hogy ruháidat vasalás nélkül szárítsd meg, így sok időt és energiát takaríthatsz meg. Az energiahatékony WHIRLPOOL W7 D84WB EE szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. Éves energiafelhasználása 1,49 kWh. A szárítógép maximum 8 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 59 dB, így csendes működésével és kiváló stabilitásával tűnik ki, ami biztosítja a nagyfokú kényelmet a használat során. A szárítógép kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szárítási hatékonyságot, amely azt határozza meg, hogy a készülék hány százalékban képes eltávolítani a vizet a nedves ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő WHIRLPOOL szárítógép A hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy egy normál program a nedvesség több mint 90%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Jellemzők/technológia

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D84WB EE Energia címke

Méretei:

84,9 × 59,7 × 65,6 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

50,5 kg

Kivitel:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,49 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
59 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
59 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,49 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
65,6 cm Kész!
Szélesség
59,7 cm Kész!
Magasság
84,9 cm Kész!
Tömeg
50,5 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL W7 D84WB EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W7 D84WB EE Supreme Silence. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL W7 D84WB EE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ