AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

WHIRLPOOL WCIC 3C33 P

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WCIC 3C33 P
Beépíthető mosogatógép - standard 60 cm), beépített és teljesen integrált, D energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
Kód:  WHIMY079 Termékszám:  869991618910 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WCIC 3C33 P

Nemcsak időt, hanem energiát is megtakaríthatsz a modern Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógéppel

Eleged van az állandó kézi mosogatásból, és örülnél, ha értékes perceket takarítanál meg és vízfogyasztáson is spórolhatnál? A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép egy ciklus alatt akár 14 darabos étkészletet is képes elmosogatni (ECO programon), miközben te más tevékenységekre koncentrálhatsz. A D energiahatékonysági osztályba tartozik. A WCIC 3C33 P mosogatógép tervezése során a gyártó a zajszint csökkentésére összpontosított, amely maximum 43 dB (B osztályú zajkibocsátás), így garantáltan nem zavar munka közben. Ha fontos az áttekinthetőség és a mosogatógép intuitív kezelése, akkor a digitális panel le fog nyűgözni.


A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép legfőbb jellemzői

  • A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép mindent elmosogat helyetted
  • D energiaosztály
  • Légköri zajkibocsátás B
  • Mosogatógép digitális vezérléssel
  • A 6. érzék technológia a legmegfelelőbb program automatikus kiválasztásához
  • A PowerClean Pro még a legpiszkosabb edényekkel is elbánik
  • Étkészlet kapacitás az ECO programban: 14 ×

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép legfőbb technológiái

Engedd, hogy az edények elképesztő tisztasága lenyűgözzön a 6. érzék technológiának köszönhetően

A 6. érzék programnak és érzékelőinek köszönhetően a Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép érzékeli a szennyeződés mértékét, és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet, az időt és a teljesítményt, hogy mindig ragyogóan tiszta edényeid lehessenek.

A PowerClean Pro-nak köszönhetően még a legkeményebb szennyeződésekkel is elbánik!

Felejtsd el a kézi mosogatást vagy a legpiszkosabb edények beáztatását. Egyszerűen kapcsold be a Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógépen a PowerClean Pro funkciót, és a speciális fúvókák pontosan irányított vízsugara még a legpiszkosabb serpenyőkről és hőálló edényekről is gondoskodik. A PowerClean Pro igazi szövetségesed a legkeményebb szennyeződések elleni küzdelemben!

Egyszerű digitális vezérlés

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép digitális vezérléssel nagyon könnyen kezelhető. A mosogatógép által kínált összes szükséges funkciót könnyen beállíthatsz rajta.

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép kinyitja az ajtót az utolsó szárítási fázisban

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép a NaturalDry rendszerrel rendelkezik, amely egyenletes légkeringést biztosít a természetes szárítás érdekében. A végső szárítási fázisban a mosogatógép automatikusan kinyitja az ajtót, így az edények a levegő segítségével száradnak meg. A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép nemcsak okos funkciókkal, hanem alacsony fogyasztással is büszkélkedhet.

9,5 liter víz akár 14 darabos étkészlet mosogatásához is elegendő

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép akár 14 darabos étkészletet is képes elmosogatni, és a 6. érzék technológiának köszönhetően mindössze 9,5 liter vizet használ fel (az Eco mosogatóprogramra vonatkozik). A vizet nem tartja a tartályban 72 óránál tovább a baktériumok elszaporodásának megakadályozása érdekében. 

Fedezz fel egy kis extra helyet az evőeszközkosárral

A mosogatógép alján egy praktikus evőeszközkosár található, amellyel még jobban kihasználhatod a Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép belső terét. Nemcsak evőeszközökhöz, hanem más apró konyhai kiegészítőkhöz is kiváló.

A Multizone funkció lehetővé teszi, hogy csak néhány edényt mosogass el

A Whirlpool WCIC 3C33 P praktikus Multizone funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csak néhány edényt mosogass el. A Whirlpool WCIC 3C33 P minden másról gondoskodik helyetted!

Whirlpool WCIC 3C33 P inverter motorral

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógéppel hihetetlenül tiszta edényekre számíthat, de magára a mosogatásra is. A modern inverter motor nemcsak csökkentett rezgést és zajt eredményez, hanem alacsonyabb villamosenergia-költségeket is.

A Whirlpool WCIC 3C33 P készülékkel a mosogatást későbbre halaszthatod

A Whirlpool WCIC 3C33 P késleltetett indítás funkciójával beállíthatod, hogy a program egy számodra megfelelő időpontban induljon el - pl. éjszaka vagy olyan időpontokban, amikor alacsonyabb villamosenergia-tarifák érvényesek.

Aquastop a nagyobb biztonságért

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép speciális kiömlés elleni rendszerrel rendelkezik. Hiba vagy kiömlés esetén a készülék vízellátása automatikusan leáll.

A Whirlpool WCIC 3C33 P állítható felső kosárral rendelkezik: Minden centi számít

Ha egy nagy családi étkezés után nincs elég hely a piszkos edényeknek, használd a Whirlpool WCIC 3C33 P felső kosárbeállító funkcióját, hogy értékes extra helyet nyerj.

A lehajtható támaszok az alsó kosárban nagyobb helyet biztosítanak a nagyméretű edények számára

Hányszor kellett már átrendezned az edényeket a mosogatógépben, hogy helyet csinálj egy nagy, nem szabványos méretű serpenyőnek vagy lábasnak? A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép alsó kosarában több helyet nyerhetsz a lehajtható tartóelemeknek köszönhetően.

Whirlpool WCIC 3C33 P kényelmes beszereléssel

A Whirlpool WCIC 3C33 P mosogatógép kialakítása során a funkcionalitásra és a praktikumra összpontosítottak, ugyanakkor tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. A Whirlpool WCIC 3C33 P beszerelése gyors és egyszerű lesz. 


Paraméterek

Szín
Semleges Kész!
Energiaosztály
D Kész!
Energiafogyasztás (ECO program)
85 kWh/100 c. Kész!
Edénykészlet kapacitás
14 × Kész!
ECO ciklus időtartama
3,17 óra (190 perc) Kész!

Szín

Szín
Semleges Kész!

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály
D Kész!
Energiafogyasztás (ECO program)
85 kWh/100 c. Kész!
Edénykészlet kapacitás
14 × Kész!
ECO ciklus időtartama
3,17 óra (190 perc) Kész!
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program)
9,5 l Kész!
Zajkibocsátási osztály
B Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
82 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
59,8 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
55,5 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
2 m (2 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL WCIC 3C33 P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WCIC 3C33 P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WCIC 3C33 P.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ