Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF
5 3 értékelés
Beépíthető mosogatógép - teljesen integrált, A++ energiaosztály, 14 étkészlet kapacitás ciklusonként, 43 dB zajszint, evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, állítható kosarak, kijelző és vízérzékelő, magassága 82 cm, szélessége 59,5 cm, mélysége 57 cm
Kód:  FBM7001r Termékszám:  859991007840 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF


BEÉPÍTHETŐ MOSOGATÓGÉP
Whirlpool WBC 3C23 PEF

Beépíthető, teljesen integrált mosogatógép, amely akár 14 terítéket is hatékonyan és gazdaságosan tisztít és szárít meg. Standard, 60 cm-es szélességének és teljesen integrált (rejtett) vezérlésének köszönhetően bármely konyhába illik. A mosogatógép olyan alap programokkal rendelkezik, mint például az "intenzív" az igazán erősen szennyezett edényekhez, az "eco" az 50°C-os tisztításhoz és a rendkívül gazdaságos feltételekhez, vagy a gyors program, amely mindössze 30 perc alatt tisztítja meg a kevésbé szennyezett edényeket. A készülék továbbá előmosás funkcióval vagy speciális programmal is rendelkezik a csendes (éjszakai) mosogatáshoz. Ebből a modern mosogatógépből a késleltetett indítás funkció sem hiányozhat, amellyel akkorra időzítheted a mosogatást, amikor a legmegfelelőbb a számodra. A Multi-Tablet funkció révén beállíthatod a tisztítószer típusát, így teljesen testreszabhatod a mosogatás módját.





Főbb jellemzők
Hogyan fog lenyűgözni az új mosogatógép?

  • 14 teríték megtisztítására alkalmas
  • Kiváló mosogatási és szárítási hatékonyság
  • A++ energiahatékonysági osztály
  • PowerClean és Multizone technológiák
  • 6. érzék technológia a gazdaságos és minőségi tisztítás érdekében
  • A Whirlpool mosogatógépek alacsony zajszinttel működnek
  • Lehetőség a mosogatás késleltetett indítására
  • Önsúlyozó ajtó
  • Az elektronikus Aqua Control lekapcsolja a vízellátást, ha vízszivárgást észlel a mosogatógépből

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Káprázatos tisztítási eredmény

Az új, 6. Érzéknek nevezett technológiát úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan ellenőrizze a víz hőmérsékletét, a mosogatási ciklus idejét és az új Whirlpool WIC 3C23 PEF mosogatógép tisztítási teljesítményét, hogy mindig gyönyörűen tiszta és ragyogó edényekkel kápráztasson el. A technológia az edények szennyezettségi szintjét figyelő, speciális érzékelőknek köszönhetően állítja be a tisztítási teljesítményt és a vízfelhasználást. 

MULTIZONE TECHNOLÓGIA
Ne várd meg, míg tele lesz

Ne várd meg, míg a mosogatógéped tele lesz. Az új Multizone technológiának köszönhetően kiválaszthatod, hogy csak a készülék egy bizonyos részén induljon el a program. Töltsd meg a felső kosarat, a Whirlpool pedig csak arra fog koncentrálni. Ezzel energiát, vizet és időt takaríthatsz meg.

Késleltetett indulás
Mosogass később

A speciális késleltetett indítás funkciónak köszönhetően úgy állíthatod be a programot, hogy az a számodra legmegfelelőbb időpontban induljon el - például, mielőtt hazaérsz a munkából, vagy éjszaka, alacsony energiafelhasználással.

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG
Túlcsordulás elleni védelem

A Whirlpoollal nem kell aggódnod a mosogatás közbeni víztúlcsordulás miatt. Az új mosogatógép széria alján egy speciális elem található, amely védelmet nyújt a szivárgás ellen.

NAGYSZERŰ FELSZERELTSÉG
Evőeszközök számára kialakított hely

A kések és edények tökéletes ragyogása és tisztasága érdekében használd a Whirlpool mosogatógép lenti kosarát. Ezzel nem csak helyet spórolhatsz, de a készüléket, az evőeszközöket vagy késeket is megóvhatod a károktól.

ÁLLÍTHATÓ FELSŐ KOSÁR
A mosogatógép praktikus belső kialakítása

Nagy családi ünnepséget szervezel és rengeteg edényt kell elmosogatnod? Állítsd át a felső kosár magasságát és bővítsd ki a mosogatási területet.

VEZÉRLÉS
Könnyen használható Whirlpool mosogatógép

A Whirlpool mosogatógépek egyszerű vezérlőpanellel és különféle funkciókkal rendelkeznek. A programok mellett a tisztítószer típusát is kiválaszthatod, amely lehetővé teszi a speciális Multi-Tablet technológia alkalmazását.

Összecsukható övek
Több hely a nagy edényeknek

Hányszor kellett már átpakolnod az egész mosogatógépet egyetlen nagy edény miatt, hogy biztosan minden tiszta legyen? Az alsó kosárban lévő új, állítható öveknek köszönhetően az igényeidnek megfelelően rendezheted el a mosatlanokat.


A WHIRLPOOL MOSOGATÓGÉP TOVÁBBI JELLEMZŐI
A mosogatógép hatalmas kapacitása és speciális funkciói

A felső kosár magassága könnyen állítható. Ha magasra állítod, a nagyobb edények kényelmesebben beférnek az alsó rekeszbe, alacsony pozícióban pedig a szintén állítható kosár révén nagyobb függőleges teret hozhatsz létre - ezzel elkerülheted az alsó rekeszbe helyezett edények összeborulását. A felső kosarat elsősorban törékeny és könnyű edények, míg az alsó kosarat inkább a nagyobb tálak, edények, tányérok vagy az evőeszköztartó kosár számára alakították ki. A 6. érzék beállítja a szükséges programot és hőmérsékletet, és automatikusan kiválasztja az edények szennyezettségének megfelelő mosogatási ciklust. Ezzel 30%-kal több energiát, vizet és időt spórolhatsz meg. A praktikus evőeszköztartó kosár magától értetődik. Az önsúlyozó ajtónak viszont megvan az az előnye, hogy minden helyzetben stabil marad. 


RENDKÍVÜL HATÉKONY MOSOGATÁS
A legrosszabbal is elbánik

A PowerClean fúvókák az erős vízáramnak köszönhetően az erősen szennyezett edényekkel is elbánnak. A mosogatógép hátulján található speciális fúvókák eltávolítják az odaégett ételmaradékot az edényekről, tálakról és serpenyőkről. Ennek a technológiának és a 65°C-os hőmérsékletnek köszönhetően a lehető legjobb mosogatási eredményre számíthatsz. A Multizone a készülék alsó vagy felső részén található mosogatási beállítás neve - lehetővé teszi a mosogatási zónák kiválasztását.  



Paraméterek

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Fiók Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
82 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
60 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
57 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,55 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ