A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

WHIRLPOOL WIE 2B19

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WIE 2B19
Beépíthető mosogatógép - teljesen integrált, A+ energiaosztály, 13 terítékes, 49 dB zajszint, evőeszközkosár és állítható kosarak, magas, széles, mély
Kód:  FBM7001s Termékszám:  859991002200 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WIE 2B19


BEÉPÍTHETŐ MOSOGATÓGÉP
Whirlpool WIE 2B19

Beépíthető, teljesen integrált mosogatógép, amely akár 13 terítéket is hatékonyan és gazdaságosan tisztít és szárít meg. Standard, 60 cm-es szélességének és teljesen integrált (rejtett) vezérlésének köszönhetően bármely konyhába illik. A mosogatógép olyan alap programokkal rendelkezik, mint például az "intenzív" az igazán erősen szennyezett edényekhez, az "eco" az 50°C-os tisztításhoz és a rendkívül gazdaságos feltételekhez, vagy a gyors program, amely mindössze 40 perc alatt tisztítja meg a kevésbé szennyezett edényeket. A készülék előmosás vagy "féltöltet" funkcióval is rendelkezik. 



Főbb jellemzők
Hogyan fog lenyűgözni az új mosogatógép?

  • Akár 13 teríték megtisztítására alkalmas
  • Kiváló mosási és szárítási hatékonyság
  • A+ energiahatékonysági osztály
  • A Whirlpool mosogatógépek alacsony zajszinttel működnek
  • Lehetőség a mosogatás késleltetett indítására
  • Állítható magasságú felső kosár


MAXIMÁLIS BIZTONSÁG
Túlcsordulás elleni védelem

A Whirlpoollal nem kell aggódnod a mosogatás közbeni víztúlcsordulás miatt. Az új mosogatógép széria alján egy speciális elem található, amely védelmet nyújt a szivárgás ellen.

NAGYSZERŰ FELSZERELTSÉG
Evőeszközök számára kialakított hely

A kések és edények tökéletes ragyogása és tisztasága érdekében használd a Whirlpool mosogatógép lenti kosarát. Ezzel nem csak helyet spórolhatsz, de a készüléket, az evőeszközöket vagy késeket is megóvhatod a károktól.

ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ FELSŐ KOSÁR
A mosogatógép praktikus belső kialakítása

Nagy családi ünnepséget szervezel és rengeteg edényt kell elmosogatnod? Állítsd át a felső kosár magasságát és bővítsd ki a mosogatási területet.

VEZÉRLÉS
Könnyen használható Whirlpool mosogatógép

A Whirlpool mosogatógépek egyszerű vezérlőpanellel és különféle funkciókkal rendelkeznek. A programok mellett a tisztítószer típusát is kiválaszthatod, amely lehetővé teszi a speciális Multi-Tablet technológia alkalmazását.

.


A WHIRLPOOL MOSOGATÓGÉP TOVÁBBI JELLEMZŐI
A mosogatógép hatalmas kapacitása és speciális funkciói

A felső kosár magassága könnyen állítható. Ha magasra állítod, a nagyobb edények kényelmesebben beférnek az alsó rekeszbe, alacsony pozícióban pedig a szintén állítható kosár révén nagyobb függőleges teret hozhatsz létre - ezzel elkerülheted az alsó rekeszbe helyezett edények összeborulását. A felső kosarat elsősorban törékeny és könnyű edények, míg az alsó kosarat inkább a nagyobb tálak, edények, tányérok vagy az evőeszköztartó kosár számára alakították ki.



Paraméterek

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!
Tulajdonságok
Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
82 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
57 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,55 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hány év garancia van rá?

Kérdések és válaszok: WHIRLPOOL WIE 2B19
Kiegészítők: WHIRLPOOL WIE 2B19 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WIE 2B19. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WIE 2B19.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ