Shop roku 30 dnů na vrácení

WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H
2,0 1 értékelés
Hűtőszekrény - A+++ energiaosztály, 234 l hűtőszekrény kapacitás, 104 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 37 dB zajszint, SN-T klímaosztály, 3 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, no frost, 189 cm magas, 60 cm széles, 72 cm mély, 72 kg
Kód:  WHCHL042 Termékszám:  859991539700 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H


HŰTŐSZEKRÉNY FAGYASZTÓVAL
Whirlpool WNF8 T3Z XH

Energiatakarékos fagyasztós hűtőszekrényt szeretnél? Akkor a WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H modell lesz a megfelelő választás, hiszen A+++ energiabesorolású. A hűtőszekrény fagyasztóval rendelkezik, összesen rendelkezésre álló hasznos térfogata 368 liter. Fejlett Total NoFrost fagyásmentes rendszerrel büszkélkedhet, így nem szükséges aggódnod a hűtő fáradalmas leengedése miatt, elegendő a rutin karbantartás elvégzése. A NoFrost technológia mellett a készülék a Multiflow funkcióval biztosítja az egyenletes levegő és páratartalom eloszlását a hűtő belsejében, továbbá ventilátorral, elektronikus szabályozás lehetőségével és LED világítással is rendelkezik. Rozsdamentes acél kialakításának köszönhetően a hűtő és a fagyasztó bármilyen típusú konyhába remekül illik.



 

FŐBB JELLEMZŐI
Mivel kecsegtet az új hűtőszekrény?

  • A +++ energiaosztály
  • Bezárt ajtó vizuális jelzéssel
  • Elegendő polcokkal az élelmiszer tárolásához
  • Fresh Control 6. érzék 
  • Alacsony zajszintű hűtött és fagyasztó alkatrészek
  • Hosszú hangjelzéssel
  • Alsó rekesz a friss hal és a hús számára

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA
Megőrzi az ételek frissességét

A hatodik érzék névre keresztelt új technológiát azért tervezték, hogy folyamatosan felügyelje a hűtő hőmérsékletét. Amennyiben bármilyen változást érzékel, azonnal jelet küld a vezérlőrendszernek, amely aktiválja a gyors hűtés üzemmódot. Ennek eredményeként sokkal gyorsabban elérhető az optimális hőmérséklet, az ételek pedig akár négyszer hosszabb ideig őrzik meg a frissességüket.



 

SZIMMETRIKUS REKESZEK
Állítható nyitású ajtók

A WNF8 T3Z X H ajtaját könnyedén beállíthatod, hogy az aktuálissal ellentétes irányban nyíljon. Tehát, ha éppen felújítás folyik a lakásban, vagy éppen csak szeretnéd a hűtőt a másik irányból nyitni, csupán annyit kell tenned, hogy áthelyezed azt. További előnye, hogy minden egyes rekesz szimmetrikus, így nem veszítesz a tárolóhelyből sem.



 

SZUPERHŰTÉS FUNKCIÓ
Gyorsan kiegyensúlyozza a hőmérséklet különbséget

Amikor olyan új termékeket helyezel a Whirlpool hűtőbe, amelyek hőmérséklete az ajánlott érték alatt van. Ez esetben a hűtőszekrény gyorsan felmelegszik, hogy az étel tovább őrizze meg a szavatosságát. Ezzel együtt pénzt és energiát takarít meg neked.

A +++ ENERGIAOSZTÁLY
Pénzt és időt takarít meg

Az A+++ besorolású hűtőszekrény remek választás azon felhasználók számára, akik szeretnének némi időt és pénzt megtakarítani. Ezzel a technológiával ugyanis a hűtőszekrény kevesebb energiát fogyaszt, és időt takarít meg neked ezáltal, hiszen így kevesebbet kell a munkával töltened.

SZABADON ÁLLÍTHATÓ
Mindenki számára kényelmes

Éppen tombol a nyári hőség, neked pedig több helyre lenne szükséged a hűsítő italok számára? Esetleg a karácsonyi sült foglalna el a kelleténél több helyet? Ebben az esetben mindenféleképpen jól jönnek az állítható, csúsztatható polcok, amelyek segítségével könnyedén a saját igényeidhez alakíthatod a Whirlpool hűtőszekrény belsejét.

LED VILÁGÍTÁS
Megvilágított belső tér

A LED világítás technológiája az egész hűtő belsejébe eljuttatja a fényt. Ez nagyszerű láthatóságot biztosít, így mindig könnyedén megtalálod azt, amire éppen szükséged van.

NO FROST
Fagyásmentes kialakítás

A NoFrost rendszer egy olyan egyedülálló légkört teremt a hűtőben, amely ideális az ételek tárolásához. A NoFrost két feladatot lát el - egyrészt gondoskodik az optimális páratartalomról a hűtőszekrényben, hogy szárazon tartsa az ételeket, miközben megakadályozza a jegesedést is a hűtő falain.


RENGETEG FUNKCIÓVAL ÉS TÁROLÓHELLYEL
A hűtőszekrény számos funkcióval vár

A NoFrost rendszer nélküli készülékek esetében a hűtő belső falai és a fagyasztó idővel bejegesednek, amelyeket aztán el kell távolítani. Ilyenkor az egész készüléket szükséges kiüríteni, kikapcsolni, majd következhet a jég fáradságos eltávolítása illetve a fagyasztó és a hűtőszekrény leengedése. Ez nem csak egy rendkívül kellemetlen és hosszadalmas feladat, hanem egyúttal nagyon fárasztó is - amikor újra bekapcsolod a készüléket, előbb meg kell várnod, hogy az egész hűtőszekrény lehűljön, amely nagy energiafogyasztást jelent. Azonban, neked nem szükséges az ilyen jellegű kellemetlenségek miatt aggódni, hiszen a hűtőszekrény és a fagyasztó a Total NoFrost intelligens rendszerrel érkezik. A NoFrost egy olyan ventilátorral akadályozza meg a jegesedést, amely egyenletesen oszlatja szét a száraz levegőt a készülék egészében. A száraz levegő az egyik kulcsfontosságú elem a jegesedés elkerüléséhez, hiszen a nedvesség nélkül nem keletkezik jég. Emellett előnye, hogy nem szárítja ki az ételeket, segít azok frissességének hosszan tartó megőrzésében.



Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
338 l Kész!
Klímaosztály
SN-T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Inox Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Inox Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
3db Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
3db Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
338 l Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
10 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
72 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WNF8 T3Z X H.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ