Akvizice ApF HU Shop roku

Whirlpool WRIC 3C26 beépíthető mosogatógép

Termékkatalógus
Whirlpool WRIC 3C26 beépíthető mosogatógép
5 3 értékelés
Beépíthető mosogatógép - teljesen integrált, A++ energiaosztály, 14 étkészlet kapacitás ciklusonként, 46 dB zajszint, evőeszközkosár, késleltetett indítás, állítható kosarak és kijelző, magassága 82 cm, szélessége 59,5 cm, mélysége 57 cm
Kód:  FBM7001w Termékszám:  859991009550 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Whirlpool WRIC 3C26 beépíthető mosogatógép

Ez a teljesen integrálható, beépíthető mosogatógép 14 teríték hatékony és energiatakarékos tisztítására alkalmas. Hagyományos 60 cm-es szélességével és teljesen beépített (rejtett) vezérlőgombjaival tökéletesen illik minden konyhába. A készülék többek között olyan alapprogramokkal rendelkezik, mint például az "Intenzív program" az erősen szennyezett edények számára, az "Eco 50 °C referenciaprogram" az energiatakarékos mosogatáshoz, vagy a "Gyorsprogram", amely 30 perc alatt tökéletesen tisztára mossa a kevésbé szennyezett edényeket. A Whirlpool mosogatógép továbbá "Előmosogatás" funkcióval, vagy a speciális, "Csendes éjszakai 50 °C programmal" is rendelkezik. Ezzel a modern készülékkel 1-12 órás késleltetett indításra is lehetőséged van, amelynek köszönhetően bármikor elhalaszthatod a koszos edényhalmok elmosogatását. A Multi-Tabletta funkciónak hála pedig beállíthatod az edények szennyezettségi fokának megfelelő mosószer típusát.

Legfontosabb jellemzői

  • Legfeljebb 14 teríték elmosogatására alkalmas
  • Nagyszerű mosogatási és szárítási hatékonyság
  • 6 program
  • Állítható felső kosár magasság
  • Alacsony zajszint
  • Késleltetett indítás vagy Multi-Tabletta funkció

A belső elrendezés ideális lehetőségei

A felső kosár magassága egyszerűen állítható. Ennek köszönhetően az alsó kosárban kényelmesen elférnek a nagyobb méretű edények is. Az alsó kosár lehajtható tányértartói révén pedig nagyobb függőleges terület hozható létre, ezáltal megelőzhető az oda helyezett edények egymáshoz koccanása. A felső kosarat kifejezetten a törékeny és könnyű súlyú konyhai eszközök számára fejlesztették ki, míg az alsó kosarat épp ellenkezőleg, a nagyméretű edények, lábasok és serpenyők, valamint az evőeszköztartó fiók számára alakították ki.

 

Paraméterek

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
82 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
60 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
57 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,55 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Whirlpool WRIC 3C26 beépíthető mosogatógép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WRIC 3C26. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WRIC 3C26.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ