A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Whiskey-s poharak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Rum
(5)
Whisky likőr
(53)
Konyak
(4)
Likőr
(2)
Feles és pálinka
(2)
Üveg típusa
Kancsós
(7)
Alacsony pohár
(43)
Magas üvegpohár
(1)
Talpas
(6)

A whisky pohár (vagy whiskey pohár) tervezésénél kiemelten fontos, hogy ideális legyen a whisky (illetve a whiskey) fogyasztásához. Ez, az eredetileg Skóciából származó, ma már világszerte ismert alkoholos ital mindenütt igen népszerű, Magyarország sem kivétel. Egy minőségi whiskyt érdemes megfelelő pohárból inni. A whiskys poharak csoportosítása többféle szempont szerint is lehetséges. Az alábbiakban hasznos tippeket adunk a megfelelő whiskey pohár vagy whiskys pohár készlet kiválasztásához.

Tovább

Miért jó, ha van otthon whisky pohár / whiskey pohár vagy whiskys pohár készlet?

A whisky pohár akkor is jó szolgálatot tehet, ha te magad nem vagy olyan nagy rajongója ennek az italnak. Vizespohárként is használhatod, és komoly benyomást tehetsz általa a vendégekre, még akkor is, ha nem whiskey-t kínálsz benne. Amikor azonban egy igazi whiskey-imádó látogat meg, garantáltan le fogod nyűgözni, amikor előkerül egy különleges whiskey pohár.

whiskys poharak


whiskys poharak


i

Whiskey vagy whisky?

De úgy is feltehetjük a kérdést, hogy whisky pohár vagy whiskey pohár? Mindkettő helyes, és az angolban néha még együtt is használják őket ugyanabban a szövegben. A whisky elnevezést azonban helyesen a skót whiskyre kell használni, míg a whiskey az ír és amerikai whiskey elnevezése.

A whisky pohár / whiskey pohár nem csak a skótok kedvenc szeszes italának fogyasztására alkalmas

A whisky pohár / whiskey pohár más italokhoz is használható, ami egyébként sok szeszes italos pohár esetében általános. Kevesen tudják, de a viszkis pohár sima víz mellett rumhoz vagy fehérborhoz is használható. Egyes whiskys poharak a rumos poharak kategóriájában is megtalálhatók. Ez a két ital sok tekintetben hasonlít egymásra.

Ha a whiskyt / whiskeyt és a rumot is szereted, érdemes olyan poharakat vásárolni, amelyek mindkét szeszes italhoz illenek. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra: pénzt és helyet is spórolsz.

A viszkis pohár anyaga

A whisky pohár / whiskey pohár négy különböző anyagból készülhet:

  1. Az üveg a viszkis pohár standard anyaga, amely mindig jó választás.
  2. A rozsdamentes acél az üveggel ellentétben átlátszatlan, ráadásul sokkal erősebb, ezért kevésbé sérülékeny. Ritkán használják whisky pohár / whiskey pohár készítésére, pedig exkluzívabb, különlegesebb az üvegnél.
  3. Az ólomkristály is különleges, nemes anyag, a kiváló minőség és a luxus szinonimája. Az ólomkristály viszkis pohár persze kissé drágább, és a súlya is nagyobb.
  4. Az ólommentes kristály az ólomkristályhoz képest kevésbé kifinomult dizájnt kínál, és az ólom hiánya miatt könnyebb is. Az ólommentes kristályból készült whisky pohár arról ismerhető fel, hogy teljesen tiszta, áttetsző és fényes.

i

Ha ólomkristály whisky pohár van otthon, akkor sem kell aggódod az ólom jelenléte miatt. Normál használat során nem szabadul fel ólom a viszkis pohár használatakor, így nincs egészségügyi kockázata.

Mekkora egy whisky pohár / whiskey pohár térfogata?

A térfogat természetesen az egyik legfontosabb paraméter a whisky pohár / whiskey pohár kiválasztásakor. Egy whisky pohár űrtartalma általában 200 és 500 ml között mozog. A szakértők szerint egy tipikus whisky pohár / whiskey pohár térfogata jellemzően 220 és 350 ml között van. Persze arra is érdemes figyelni, hogy a kiszemelt viszkis pohár vagy whiskys pohár készlet űrtartalma ideális legyen a számodra - és kényelmesen elférjen a vitrinben vagy a konyhaszekrényben.

Whiskys pohár készlet

Ha kedvenc italodat nem egyedül szereted kortyolgatni, hanem szívesen áthívod alkalomadtán barátaidat vagy hozzátartozóidat is egy kis iszogatásra, akkor egy whiskys pohár készlet az ideális választás! Ez a szett - nevéből adódóan - nemcsak egy poharat tartalmaz - sőt: a benne lévő néhány viszkis pohár korsóval vagy dekantálóval kiegészítve feldobja a whiskey fogyasztását, és még különlegesebbé teszi annak élvezetét.

A whiskys pohárak különböző típusai

  • Az alacsony whisky pohár / whiskey pohár a legelterjedtebb és a leggyakoribb választás a whisky / whiskey iváshoz. Az alacsony viszkis pohár magassága körülbelül 10 centiméter.
  • A magas viszkis pohár valójában nem túl magas, de magasabb, mint a normál whisky pohár / whiskey pohár.
  • A talpas viszkis pohár szokatlan. Akkor lehet jó választás, ha valami szokatlan dologgal szeretnéd lenyűgözni a whiskey-kedvelő vendégeket. Ez a fajta viszkis pohár kisebb térfogatú, és inkább a fehérboros poharakra jellemző forma.
  • A whiskys pohárkészlet azok számára ideális, akik nem tudnak dönteni a pohár kiválasztásakor, mivel különböző típusú és méretű whisky pohár / whiskey pohár van benne, egy praktikus és tetszetős csomagban.

alacsony whiskys pohár
Whisky dekantáló és pohár

whiskys poharak
Alacsony whiskys pohár


magas whiskys pohár
Magas whiskys pohár

talpas whiskys pohár
Talpas whiskys pohár

Egy whisky / whiskey pohárkészlet nem csak a szép csomagolása miatt lehet nagyszerű ajándék.

Vágott whisky pohár / whiskey pohár

Valószínűleg nem fogsz meglepődni, hogy a csiszolt whisky pohár / whiskey pohár a drágább, luxuscikkek közé tartozik. Azok számára ideális, akik szeretik az érdekes, különleges dizájnt. A csiszolás különösen az ólomkristály whisky pohár / whiskey pohár jellemzője, mivel az ólom lágyítja az üveget, és megkönnyíti a vágást. A vágott whisky pohár / whiskey pohár egyébként Csehországban is emblematikus termék, ahol az üveggyártásnak nagy hagyományai vannak.

Betehető a whisky pohár / whiskey pohár a mosogatógépbe?

A whisky pohár / whiskey pohár esetében is igaz, hogy minden használat után alaposan el kell mosogatni. A viszkis pohár fajtájától függ, beteheted-e a mosogatógépbe. A legtöbb viszkis pohár mosogatógépben mosható, a tilalom leginkább az ólomkristályos viszkis poharakra vonatkozik. Az ólomtartalmú viszkis pohár ugyanis más nehézfémeket, például aranyat vagy platinát is tartalmazhat. Ezért az ilyen viszkis pohár általában nem mosható gépben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro Whisky szett Locus, karafa + 2 pohár Szállításra kész > 5 db
Whisky szett - hagyományos cseh kristály, magas szilikát tartalmú üveg, kivételes szilárdsággal és tartóssággal, magas fénytörési index a tökéletes ragyogásért, kancsó űrtartalma 700 ml, 87 × 87 × 221 mm, pohár űrtartalma 240 ml, 74 × 74 × 95 mm, a Cseh Köztársaságban készült
20 990 Ft

2.
Whisky szett - ajándékcsomag 1 + 6 db, modern kristály, whisky szett, olasz design - 3 998,57 Ft/db
27 990 Ft

3.
GLENCAIRN Whiskys pohár 200 ml 6 db Szállításra kész 3 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 200 ml, anyaga üveg - 2 281,67 Ft/db
13 690 Ft

Még több
53 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5
Siguro Locus grappa pohár készlet, 85 ml, 6 darab
Pohár - grappához, fúvott üveg, kristályos anyag, nehézfémek felhasználása nélkül, titántartalommal a nagy szilárdság és tartósság érdekében, lángpolírozott a magasfényű megjelenésért, tökéletes optikai tulajdonságok, nagy szilárdságú kapcsolat a pohár és a szár között, mosogatógépben mosható, űrtartalom 85 ml, méretek 99 × 99 × 230 mm, 6 darabos kiszerelés, Csehországban gyártva - 1 265 Ft/db
Szuper ár
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_C085Z
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Nachtmann 92126 ASPEN Whiskys pohár, 320 ml, 4 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 320 ml, anyaga ólommentes kristály
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHsk55
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 11×
GLENCAIRN Whiskys pohár 200 ml 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 200 ml, anyaga üveg - 2 281,67 Ft/db
13 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK071
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL Whisky szett 7 db BOHEMIA
Whisky szett - a készlet 6 db whiskys poharat (410 ml) és 1 db whisky dekantálót (1000 ml) tartalmaz, Cristallin ólommentes üveg, a legjobb minőségű üvegipari alapanyagokból készült, a dekantáló hagyományos kézi üvegfúvással készült, az ital állandó hőmérsékletét a whiskys poharak megerősített aljrésze biztosítja, a nagyfokú átlátszóság garancia a minőségre, tisztítása kézileg ajánlott, Csehországban készült
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOHSS214
4,0
B.BOHEMIAN Whiskys pohár 6 db 250 ml PLATON
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 250 ml, anyaga ólommentes kristály
4 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBHSS8469
Nachtmann whiskys pohár készlet 330 ml 4 db BOSSA NOVA
- rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 330 ml, anyaga üveg - 2 272,50 Ft/db
9 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHSS330
4,8 10×
Siguro Whisky szett Locus, karafa + 2 pohár
Whisky szett - hagyományos cseh kristály, magas szilikát tartalmú üveg, kivételes szilárdsággal és tartóssággal, magas fénytörési index a tökéletes ragyogásért, kancsó űrtartalma 700 ml, 87 × 87 × 221 mm, pohár űrtartalma 240 ml, 74 × 74 × 95 mm, a Cseh Köztársaságban készült
Szuper ár
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_C700Z
5,0 10×
Nachtmann Whiskys pohár 4 db 365ml Sculpture
Pohár - rendeltetése rum, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 365 ml, anyaga üveg - 2 272,50 Ft/db
9 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NASNW405
4,4
Bohemia Royal Crystal TRIO Whisky készlet, 7 db
Whisky szett - a készletben 6 db whiskys pohár (410 ml) és egy whiskysüveg (1000 ml) található, ólommentes Cristallin üveg, a legjobb minőségű üveg alapanyagokból készült, a whiskysüveg hagyományos kézi fúvással készült, a megerősített fenék az ital hőmérsékletének állandóságát biztosítja, a nagymértékű átlátszóság garantálja a minőséget, kézi mosogatás javasolt, Csehországban készült.
25 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOHSS154
5,0
RONA Single malt whiskys pohár 200 ml BAR 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 200 ml, anyaga üveg - 1 565 Ft/db
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK061
5,0
Siguro Locus Whiskys pohár készlet, 240 ml, 4 db
Pohár - whiskyhez, hagyományos cseh kristály, magas szilikát tartalmú üveg, kivételes szilárdsággal és tartóssággal, magas törésmutatóval a tökéletes csillogásért, térfogat 240 ml, méretek 74 × 74 × 95 mm, 4 db-os csomagolás, csehországi gyártású - 2 422,50 Ft/db
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_C240Z
5,0
Nachtmann whiskys pohár készlet 345ml 4db HIGHLAND
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 345 ml, anyaga üveg - 2 422,50 Ft/db
9 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHHI345
5,0
MAISON FORINE SOMMELIER CHEST 240 ml, 4 db, whiskyhez
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 240 ml, anyaga üveg - 1 247,50 Ft/db
4 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAISS401
4,6
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL Grand Pohár 340 ml, 2 db-os szett
Pohár - rendeltetése rum, alacsony, 2 darab a csomagban, űrtartalma 340 ml, anyaga ólommentes kristály - 2 945 Ft/db
5 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRCSS178
4,8
RCR Whiskys pohár 310 ml Melodia 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 340 ml, anyaga üveg - 1 565 Ft/db
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK091
5,0 12×
Nachtmann whiskys pohár készlet 295 ml 4 db NOBLESSE
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 295 ml, anyaga üveg - 2 272,50 Ft/db
9 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHLO295
5,0
Nachtmann whiskys pohár készlet 348ml 4db PUNK
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 348 ml, anyaga üveg - 2 297,50 Ft/db
9 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHWH448
5,0
KROSNO Rum és whisky kóstoló pohár 100 ml 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 100 ml, anyaga üveg - 1 215 Ft/db
7 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK072
RCR Whisky szett Opera hétrészes 750 ml + 300 ml
Whisky szett - ajándékcsomag 1 + 6 db, modern kristály, whisky szett, olasz design - 3 998,57 Ft/db
27 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK075
5,0
RCR Whisky/koktélos poharak 350 ml ALKEMIST 6 darab
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 350 ml, anyaga üveg - 1 831,67 Ft/db
10 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK079
5,0
Nachtmann SQUARE - whisky, 4db
- rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 345 ml, anyaga üveg - 2 222,50 Ft/db
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACSQ050
5,0
Nachtmann 12 darabos whiskys pohár készlet 345 ml, Longdrink 445 ml HIGHLAND SQUARE 101754
Pohár - rendeltetése whisky likőr, magas, 12 darab a csomagban, űrtartalma 445 ml, anyaga üveg - 1 499,17 Ft/db
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACSS828
5,0
Rona Whisky poharak 6 db 280 ml CLASSIC
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 280 ml, anyaga ólommentes kristály
8 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONSS1100
3,0
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL pohár 6 db 350 ml Bohemia whisky, különböző dekorok keveréke
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 350 ml, anyaga ólommentes kristály
9 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BHMskl44

Whiskey-s poharak

A Whiskey-s poharak kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó whiskey-s poharak
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ