Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Transcend WiFi SDHC Card 32GB Class 10

Termékkatalógus
Transcend WiFi SDHC Card 32GB Class 10
3,7 8 értékelés
Memóriakártya WiFi 802.11b / g / n, WEP / WPA, legfeljebb 3 készülék
Kód:  DU543g Termékszám:  TS16GWSDHC10

Transcend WiFi SDHC Card 32GB Class 10

Az utóbbi időben vásárolt egy modern digitális fényképezőgépet vagy videókamerát és szeretné hatékonyan bővíteni a kapacitását? A Transcend memóriakártyákkal ez nem gond. Az élet túl rövid ahhoz, hogy fényképek, zenei fájlok vagy filmek memóriakártyára /-ról való másolására pazarolja. Éppen ezért tökáletes választások a kompakt eszközök kapacitásásnak bővítésére a Transcend SDHC memóriakártyák.

Wi-Fi nélkül már nem megy

Ez a  memóriakártya rendelkezik Wi-Fi modullal. Miután behelyezte a fényképezőgépbe vagy videókamerába, vezeték nélkül továbbíthat fényképeket és filmeket a számítógépére és a mobil eszközeire, vagy felrakhatja az internetre. A Shoot & View funkcióval azonnal megtekintheti a fényképeket egy tablet vagy mobiltelefon nagy képernyőjén.

A Wi-Fi kapcsolat kétféle üzemmódban működik, amik között egy iOS és Android operációs rendszereken is futtatható letölthető alkalmazással választhatunk. A Direct Share (Közvetlen megosztás) üzemmód peer-to-peer kapcsolatot hoz létre mobileszközökkel, és lehetővé teszi, hogy egy vezeték nélküli hálózatban akár 3 eszköz is hozzáférhessen a képekhez.

Az Internet Mode üzemmód internet-hozzáférést kínál a legközelebbi hotspot-on vagy mobil telefon ill. tablet hotspot-ján keresztül. Ebben üzemmódban gyorsan letölthetjük a kiválasztott fényképeket a kártyáról és elküldhetjük őket e-mailben, vagy feltölthetjük a profilunkra a szociális hálón.

Gyors munka az adatokkal

Mivel megfelel a Class 10 kategória elvárásainak, néhány pillanat alatt át tud adni nagyobb mennyiségű adatot, mint például a fényképek, videók, játékok, filmek vagy teljes zenei gyűjtemények, így sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb dolgokkal foglalkozhat, mint a várakozás. 

Minőség és megbízhatóság

Mint a Transcend összes termékét, az SDHC memóriakártyákat is gondosan tesztelték, így nagyon megbízható, és a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal értük. Ezt azért meri vállalni, mert nincsenek bennük mozgó alkatrészek, amik a gyakori szállítás miatt megsérülhetnének és károsíthatnák az Ön adatait.

Figyelmeztetés: Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a termék kifejezetten az Ön eszközéhez készült-e. A kompatibilitás ellenőrzéséhez keresse fel ezt az oldalt.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!
Olvasási sebesség
10 MB/s Kész!
Írási sebesség
10 MB/s Kész!
Sebességosztály
Class 10 Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
10 MB/s Kész!
Írási sebesség
10 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 10 Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Beépített Wi-Fi Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend WiFi SDHC Card 32GB Class 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend WiFi SDHC Card 16GB Class 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend WiFi SDHC Card 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend WiFi SDHC Card 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend WiFi SDHC Card 16GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ