ApF HU ApF HU
Termékkatalógus
Microsoft | Intel

Segítse elő, hogy munkavállalói hatékonyan végezhessenek távmunkát.

A Windows 10 Pro operációs rendszerrel és a Microsoft 365 megoldással ellátott, az Intel® vPro® platformra épülő új eszközök egyben kibővített adatvédelmi és biztonsági funkciókat is biztosítanak.1,2

Nézze meg az ajánlatokat

A Windows 7 támogatása véget ért, és az Office 2010 támogatása is nemsokára véget fog érni. Itt az ideje annak, hogy olyan új és modern eszközökre váltson, amelyekre fel van telepítve a Windows 10 Pro, a Microsoft 365, és az Intel® vPro® platformra2,3 épülnek.

A termelékenység növelése


A Windows 10 Pro operációs rendszert használó, 8. generációs Intel® Core™ vPro® processzorral6 ellátott PC-k 1,3-szor gyorsabban végeznek el egyszerre több Office-feladatot7,8,9 és több mint 11 óráig bírja az akkumulátoruk, hogy termelékenyen tudjon telni a nap.10 A Windows 7 támogatása véget ért, és az Office 2010 támogatása is nemsokára véget fog érni. Ne bízzon abban, hogy az elavult eszközök meg tudják védeni vállalatát. Egy felmérés szerint az IT-menedzserek 75%-a biztonságosabbnak tartja Intel vPro® platformon alapuló eszközöket3; ezért itt az ideje annak, hogy olyan új és modern eszközökre váltson, amelyekre fel van telepítve a Windows 10 Pro, a Microsoft 365 és az Intel® vPro® platformra épülnek.2

Tegye lehetővé a munkavállalóknak a virtuális együttműködést, melyet a kibővített adatvédelmi és biztonsági funkciók tesznek biztonságossá. A Microsoft Teams19 használatával egyetlen felületen belül cseveghetnek, találkozhatnak és dolgozhatnak együtt a különféle feladatok elvégzése érdekében. A munkavállalók számára olyan beépített funkciók is rendelkezésre állnak, mint a megosztható jegyzetfüzetek és az online írótáblák, illetve a már jól ismert üzleti és a termelékenységet növelő alkalmazások.

Segítjük megvédeni, amit felépített

Az új és modern eszközök, amelyekre fel van telepítve a Windows 10 Pro, a Microsoft 365 és az Intel® vPro® platformra épülnek, olyan funkciókat is kínálnak, mint az Intel® Hardware Shield, a többfaktoros hitelesítés és a Windows Defender; ezen szoftveres és azonnal üzembe helyezhető hardveres biztonsági funkciókkal segítik megvédeni az eszközeit a rosszindulatú szoftverektől, vírusoktól és más fenyegetésektől.1,2

Az adatvédelmi incidensek több mint harmada gondatlanság miatt következik be,4 és ezek 61%-a lopott hitelesítő adatokhoz köthető.5 Az új és modern eszközök segítenek kiküszöbölni a gondatlanság miatt adatvesztéseket. Titkosítják az eszközökön tárolt üzleti adatokat, és külön tárolják ezeket a személyes adatoktól.

Segítjük csökkenteni a beszerzési és fenntartási költséget

A négy évnél idősebb PC-k javítási költsége másfélszer is több lehet (a karbantartási költségeken felül).11,12  Sőt, egy felmérés során az abban részt vevő IT-menedzserek 77%-a úgy nyilatkozott, hogy az Intel vPro® platformon alapuló és a Windows 10 operációs rendszert használó új eszközöket könnyebb kezelni.13 Az új eszközökre való átállás egyszerűbb, mint valaha – a Windows 10 kompatibilis a Windows 7-re írt alkalmazások 99%-ával,14 és az új és modern eszközök a jövőt szem előtt tartva lettek kialakítva, hogy hatékonyan támogatni tudják a Windows 10 rendszeresen megjelenő frissítéseit.

Egy modern PC a munkavégzésre használható szoftveres eszközök nélkül nem tekinthető teljesnek.

Az Office 2010 támogatása 2020 októberében véget ér. Itt az idő átgondolni, hogy melyik Office megoldás illik a legjobban a vállalati hardveres fejlesztéshez: egy egyszeri vásárlás (Office Home & Business 2019) vagy az előfizethető Microsoft 365 szolgáltatás.

A LEGHASZNOSABB AJÁNLAT

Microsoft 365 Business Standard

Prémium Office alkalmazások

Word

Word

Excel

Excel

PowerPoint

PowerPoint

Outlook

Outlook

Access

Access2
(csak PC-n)

Publisher (PC only)

Publisher2
(csak PC-n)

Egy másik előny

Microsoft Teams

Microsoft
Teams

OneDrive 1 TB

OneDrive
1 TB

OneNote

OneNote3

Exchange

Exchange

Bookings

Bookings

SharePoint

SharePoint

Egy évre szóló előfizetés egy személy számára, Windows, Mac, iOS és Android platformokon‡, 24 órás technikai támogatással (chat vagy telefon) a hét minden napján.

Office 2019 háztartások és vállalkozások számára  

Klasszikus Office alkalmazáso

Word

Word

Excel

Excel

PowerPoint

PowerPoint

Outlook

Outlook

Egyszeri vásárlás egy eszközhöz; Windows, Mac, iOS és Android platformokon‡, technikai támogatással (csak a telepítéshez).    

 • * Csak PC-n. További információk (a kompatibilis mobileszközökről is): office.com/information
  † Az OneNote az egyes platformokon eltérő funkciókat tartalmaz. https://aka.ms/onenote-office2019-faq.
  ‡ Az alkalmazások elérhetősége az eszköztől és a választott nyelvtől is függ.

  Keresse fel az office.com/systemrequirements oldalt, ahol megtudhatja, hogy a Windows 10 és MacOS mely verziói, illetve milyen más feltételek teljesülése szükséges a kompatibilitáshoz.

Kérdéseire itt kaphat választ

Miért váltsak új eszközre?

Az Intel vPro® platformon alapuló modern eszközökkel időt és pénzt takaríthat meg a fejlett biztonsági funkciók,1 a jobb teljesítmény,7,9,15 a gyorsabb párhuzamos feladatvégrehajtás,7,8,9 és az akkumulátor hosszabb üzemideje révén.10

A Windows 10, az Office és az Intel® vPro™ platform a legújabb szoftveres és azonnal üzembe helyezhető hardveres biztonsági funkciók kombinálásával segítek megvédeni a PC-jeit.1 Az üzleti célú felhasználás olyan alapvető elemei, mint a tűzfal, a biztonságos rendszerindítás, az adatvesztés elleni fájlszintű védelem és az Intel® Hardware Shield minden eszközön elérhetők, hogy segítsék elhárítani napjainak kiberbiztonsági fenyegetéseit.
A Windows 10, a Microsoft 365 és az Intel® vPro platform együtt olyan PC-ket eredményeznek, amelyek úgy dolgoznak, ahogy Önök. Az új és modern eszközök 1,3-szor gyorsabban kezelik a párhuzamos feladatvégrehajtást7,8,9, és zökkenőmentesen tudják futtatni a legjobb üzleti szoftvereket. Ezen a gyorsan induló eszközök, melyeknek az akkumulátora a munkanap végéig kitart10, elősegítik azt, hogy bárhol és bármikor hatékonyan tudjanak dolgozni.

A legújabb Intel® vPro™ platformra épülő új Windows 10 alapú eszközök egyszerűsítik a kezelési és frissítési folyamatokat; ennek révén időt és pénzt takaríthat meg, és szabályozhatóbbá tudja tenni a folyamatokat.

Ráadásul ezen nagyszerű előnyök mellett ezeket a modern eszközöket öröm használni. Olyan haladó funkciók is elérhetők ezekkel, mint a hanggal történő vezérlés, a precíziós érintőfelület16, a biometrikus biztonsági funkciók17 és a Windows Ink18, amely biztosítja természetes és pontos digitális tollal történő írást.

Frissíthetek a Windows 10-re a meglévő PC-men?

Igen, bizonyos feltételek teljesülése esetén a kompatibilis Windows 7 PC-ken egy teljes licenc megvásárlásával frissíthet Windows 10-re. Ha viszont szeretné élvezni a legújabb hardverek biztosította előnyöket, akkor érdemes egy új Windows 10-es PC-re váltania.
Az Intel® Hardware Shield funkcióval (ez csak az Intel vPro® platformon elérhető) ellátott legújabb eszközök védelmet nyújtanak a firmware-támadások ellen. Az Intel® Hardware Shield segít minimálisra csökkenti a kártékony kódok futtathatóságát azzal, hogy a szoftverek futásának idejére lezárja a firmware-t; ez segít megelőzni azt, hogy az oda esetlegesen beültetett rosszindulatú szoftverek megfertőzhessék az operációs rendszert. A hardver-OS biztonsági jelentéskészítés lehetővé teszi, hogy az operációs rendszer egy sokkal átfogóbb biztonsági házirendet juttathasson érvényre.

Használhatom-e továbbra is a Windows 7-et?

Igen, használhatja továbbra is a Windows 7-et. Mivel annak támogatása 2020. január 14-én véget ért, a PC-je sokkal jobban ki van téve a biztonsági kockázatoknak. A Windows működni fog, de a továbbiakban nem fog kapni biztonsági és funkciófrissítéseket.

Továbbra is aktiválható a Windows 7?

A Windows 7 telepíthető és aktiválható a támogatási időszak lejárta után is. A biztonsági kockázatok és vírusok elkerülése érdekében a Microsoft a Windows 10-re történő frissítés megfontolását javasolja.

Az Internet Explorer kap-e támogatást Windows 7 alatt?

A Windows 7 operációs rendszert használó eszközökön futó Internet Explorer támogatása 2020. január 14-én véget ért. Az Internet Explorer a Windows operációs rendszer egyik komponense, ezért ugyanaz a támogatási életciklus vonatkozik rá.

Ha egy szervezet biztosan lekési a Windows 7 támogatás időszakának végét jelző határidőt, akkor milyen lehetőségei vannak?

Azon szervezetek számára, ahol szóba jöhet egy virtualizációs megoldás, a Windows Virtual Desktop az egyetlen olyan felhőalapú szolgáltatás, amelyen keresztül elérhető a többfelhasználós Windows 10 és amely Microsoft 365 ProPlus szolgáltatásra van optimalizálva, valamint ingyenesen biztosítja a Windows 7 Extended Security Updates funkciót. Az Extended Security Updates külön megvásárolható szükségmegoldásként azon Windows 7-et (és a Windows Server 2008/R2 és SQL Server 2008/R2 rendszereket) használó szervezetek számára, amelyeknek több időre van szükségük a Windows 10-re történő átálláshoz.

Mikor lesz elérhető a Windows 7 Extended Security Updates (ESU) ajánlat?

Az Extended Security Updates a VLSC-ben már 2019. április 1. óta megvásárolható. Az Extended Security Updates 2019. december 1. óta a felhőalapú megoldásszolgáltatási (CSP) programon keresztül is megvásárolható.

Ha az ESU elérhető lesz minden szervezeti méretkategóriához, akkor miért álljon át egy szervezet az új Windows 10-es eszközök használatára?

A Microsoft megérti, hogy mindenki máshol jár az átállási folyamatban. Az ESU-t vészmegoldásként javasoljuk igénybe venni olyan eszközökhöz, amelyek a határidő lejárta előtt nem migrálhatók a Windows 10 rendszer alá. A Windows 7 ESU eszközönkénti áron vásárolható meg, és az ár minden évben emelkedni fog 2023 januárjáig.
A Windows 10 által biztosított új biztonsági, üzleti munkavégzéshez szükséges és kezelhetőségi funkciók igénybe vételéhez (melyek rendszeresen frissülnek és támogatást kapnak) a Microsoft azt javasolja a szervezetek számára, hogy váltsanak a Microsoft 365-öt használó modern eszközökre – ezek a Windows 10-et használják, elérhető rajtuk a Microsoft 365 és a legújabb biztonsági funkciók is.

A díjköteles Extended Security Updates szolgáltatásról a bővített GYIK tartalmaz további tájékoztatást.

Mi történik, ha továbbra is az Office 2010-et használom?

Az Office 2010 ezt követően is használható lesz, de a támogatási időszak lejártát követően, azaz 2020. októbere után a PC-je jobban ki lesz téve a biztonsági kockázatoknak. Az Office továbbra is működni fog, de nem fog kapni biztonsági és funkciófrissítéseket.

Hogyan készüljek fel az Office 2010 támogatási időszakának lejártára?

Ez az időpont kiváló lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy átgondolják technológiai stratégiájukat, és megnézzék, milyen előnyökkel járhat a vállalat számára az Office Home & Business 2019 vagy Microsoft 365 legújabb megoldásainak használata.

Az Office 2010 a továbbiakban is működni fog Microsoft 365-tel?

A Microsoft 365 szolgáltatásaihoz (mint például az Exchange Online) történő csatlakozást 2020. október 13. után már nem támogatjuk. Ügyfeleinknek át kell állniuk az Office Home & Business 2019 vagy a Microsoft 365 legújabb verziójának használatára, hogy ne csökkenjen a termelékenység.

Miért az Office Home & Business 2019-re váltsunk az Office 2013 vagy az Office 2016 helyett?

Az Office Home & Business 2019 a legújabb és legfrissebb nem előfizetéses verzió, amely lehetővé teszi a munkavállalók számára a hatékonyabb munkavégzést. Új, intelligens eszközöket és funkciókat ad a kezükbe, amelyekkel realizálható a jelenleg elérhető legjobb termelékenység, és egyben elősegítik a biztonságos munkavégzést, valamint a törvényi szabályozásoknak való megfelelést.

Hogyan növeli a biztonságot az Office Home & Business 2019 vagy a Microsoft 365 használatára történő átállás?  

Az Office Home & Business 2019 a jelenlegi legbiztonságosabb nem előfizetéses verzió. A biztonsági funkciói közé tartozik a Windows Information Protection (WIP) is; ez a Windows 10 Pro egy olyan funkciója, amely integrálva van az Office Home & Business 2019 alkalmazásokba. Az Office telephelyi verziói (tehát az Office Home & Business 2019 is) nem tartalmazzák a Microsoft által kínált valamennyi intelligens biztonsági funkciót. A Microsoft 365 Business Premium vagy Microsoft 365 előfizetések választását javasoljuk azoknak a felhasználóknak, akik a Microsoft intelligens biztonsági funkciójának teljes kínálatát igénybe szeretnék venni.

Mi a különbség az Office Home & Business 2019 és a Microsoft 365 között?    

A Microsoft 365 előfizetési csomagjainak használata biztosítja a legjobb megoldásokat a munkavégzéshez, mivel az eszközén elérhetők lesznek az Office alkalmazások prémium verziói: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (a Publisher és az Access csak PC-n érhetők el), illetve eléri az OneNote további funkcióit is (melyek eltérők lehetnek). A Microsoft 365 több eszközre is telepíthető, például PC-re, Mac-re, Android™ táblagépre, Android telefonra, iPad®-re és iPhone®-ra. A Microsoft 365 ezenkívül olyan szolgáltatásokat biztosít, mint a felhőalapú tárolás a OneDrive használatával, Skype-percek otthoni használatra, illetve összetett Outlook.com biztonsági megoldások. Ha érvényben lévő Microsoft 365 előfizetéssel rendelkezik, akkor az Office alkalmazásokból mindig a legfrissebb verziót fogja tudni használni.
A Microsoft 365 előfizetési csomagjainak használata biztosítja a legjobb megoldásokat a munkavégzéshez, mivel az eszközén elérhetők lesznek az Office alkalmazások prémium verziói: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access (a Publisher és az Access csak PC-n érhetők el), illetve eléri az OneNote további funkcióit is (melyek eltérők lehetnek). A Microsoft 365 több eszközre is telepíthető, például PC-re, Mac-re, Android™ táblagépre, Android telefonra, iPad®-re és iPhone®-ra. A Microsoft 365 ezenkívül olyan szolgáltatásokat biztosít, mint a felhőalapú tárolás a OneDrive használatával, Skype-percek otthoni használatra, illetve összetett Outlook.com biztonsági megoldások. Ha érvényben lévő Microsoft 365 előfizetéssel rendelkezik, akkor az Office alkalmazásokból mindig a legfrissebb verziót fogja tudni használni.

Szükséges-e internetkapcsolat a Microsoft 365 használatához?

A telepítést és az aktiválást követően nem szükséges internetkapcsolat a Microsoft 365 használatához. Ezekhez lesz szükség internet-hozzáférésre: a Microsoft 365 első telepítése és aktiválása, az esetleges frissítések telepítése és a számlázással kapcsolatos ügyintézés. Internetelérés szükséges továbbá a OneDrive tárhelyen tárolt dokumentumok megnyitásához (ha nincs a OneDrive asztali alkalmazás telepítve). Az Office alkalmazások (mint például a Word, a PowerPoint és az Excel) telepítésük után használhatók internetelérés nélkül is.
Csatlakozzon rendszeresen az internethez a telepített Microsoft 365 naprakészen tartása érdekében, melyet automatikusan frissít majd a rendszer. Legalább 39 naponként csatlakoznia kell az internethez, különben az alkalmazás csökkentett funkcióterjedelmű módra vált, és előfordulhat, hogy megjelenik a licenccel nem rendelkező termékre figyelmeztető hibaüzenet. Az Office alkalmazások újraaktiválásához csatlakozzon ismét az internethez, és jelentkezzen be a Microsoft 365-be. Itt ismerheti meg a bejelentkezési folyamatot.

 • 1. A Windows 10 33%-kal csökkenti az IT-részleg közbenjárását igénylő biztonsági események számát. The Total Economic Impact™ of Microsoft Windows 10, Forrester, 2016. Nincs olyan termék vagy komponens, amely teljes mértékben biztonságos lenne.
  2. Külön vásárolható meg.
  3. The Total Economic Impact™ of the Intel vPro® Platform, Forrester, 2018. december. Egy tanulmány, amelyet az Intel megrendelésére a Forrester Consulting hajtott végre; 256 olyan IT-menedzsert kérdeztek meg az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Japánban és Kínában, akik Intel vPro® platformokat használó közepes méretű szervezeteknél dolgoztak (100 - 1000 munkavállaló). 75% vagy „egyetértett” vagy „kifejezetten egyetértett” azzal, hogy az Intel® Core™ vPro® processzort és a Windows 10 operációs rendszert használó számítógépek biztonságosabbak, mint az azokat megelőző rendszerek. A teljes tanulmány itt olvasható el: intel.com/vProPlatformTEI
  4. Breach Level Index – adatvédelmi incidensek forrás szerint (2018-as adatok) https://breachlevelindex.com/
  5. Adatvédelmi incidens vizsgálati jelentés, Verizon 2019.
  6. 8. generációs Intel® Core™ vPro® i7-8665U processzorok és Intel® Core™ vPro® i5-8365U processzorok
  7. A teljesítménybeli eredmények egy 2019. március 21-i és egy 2019. április 3-i teszten alapulnak, és nem biztos, hogy az összes nyilvánosan elérhető biztonsági frissítés utáni állapotot mutatják. További információkat a konfigurációval kapcsolatos nyilatkozat tartalmaz. Nincs olyan termék, amely teljes mértékben biztonságos lenne. Előfordulhat, hogy a teljesítménytesztekben használt szoftverek és munkaterhelések teljesítménye csak Intel mikroprocesszorokra lett optimalizálva. Az olyan teljesítményteszteket, mint a SYSmark és a MobileMark, meghatározott számítógépes rendszereken, összetevőkön, szoftvereken, műveleteken és funkciókon hajtják végre. Ezen tényezők bármelyikének módosítása változtathat azok eredményén. Más adatok és teljesítménytesztek megtekintése is javasolt a tervezett vásárlásokkal kapcsolatos döntések meghozatala előtt (ideértve a termék teljesítményadatait abban az esetben, amikor más termékekkel együtt használják). Ha többet szeretne tudni a teljesítményről és a mérési eredményekről, akkor keresse fel az http://www.intel.com/benchmarks weboldalt.
  8. A többfeladatos teljesítményt az Office termelékenységi és többfeladatos munkaterhelési tesztjével, az Intel® 8. generációs Core™ i7-8665U és az Intel® 6. generációs Core™ i7-6600U processzorainak összevetésével mértük. Egy 2,35 MB méretű, 20 diából álló Microsoft PowerPoint .ppt prezentációt egy 1920x1080-as, H.264 .mp4, 30MB-os videofájlba exportáltunk. A videofájl létrehozásával párhuzamosan 1) egy 6,49 MB méretű, 801 oldalas Microsoft Word .docx dokumentumot egy 3,7 MB-os PDF-fájllá konvertáltunk és 2) újraszámítottuk egy 68,4 MB-os Microsoft Excel .xlsm munkalap értékeit. .
  9. ÚJ KONFIGURÁCIÓK: Intel referenciaplatform: Intel® Core™ i7-8665U processzor, PL1=15W TDP, 4C8T, turbó max. 4,8 GHz-ig, grafika: Intel® UHD Graphics 620, memória: 2x4 GB DDR4-2400, adathordozó: 512 GB Intel 760p SSD, OS: Microsoft Windows* 10 RS5, 1809-es verzió (Build 1763v1), BIOS: x177, MCU: A8 kontra egy OEM rendszer: Intel® Core™ i7-6600U processzor, PL1=15W TDP, 2C4T, turbó max 3,9 GHz-ig, Intel HD Graphics 620, megjelenítő: 14” képernyő 1920x1080 felbontással, memória: 8 GB DDR4, adathordozó: 256 GB SSD, akkumulátor típusa: 36 WHr, OS: Microsoft Windows* 10 Pro RS5 1809-es verzió (Build 1763v292), BIOS: v1.0.1, MCU: C2
  10. Akkumulátor üzemideje: Akár 11 óra akkumulátor-üzemidő, amely a termelékeny munkanap biztosítéka egy 8. generációs Intel® Core™ i7-8665U processzorral a MobileMark 2018 munkaterhelésével mérve egy gyártásba kerülő OEM rendszeren: Intel® Core™ i7-8665U processzor, PL1= 15W TDP, 4C8T, turbó akár 4,8 GHz-ig, grafika: Intel® UHD Graphics 620, megjelenítő: 14” képernyő 1920x1080 felbontással, memória: 16GB, adathordozó: Hynix 256 GB, akkumulátor típusa: 52 WHr, OS: Windows 10 Pro, BIOS: v.1.0.1, MCU: AA, a kijelző fényereje 150 nits értékre állítva akkumulátorról történő üzemelés mellett. A rendszer vezetéknélküli hálózati adaptere be volt kapcsolva és egy olyan vezetéknélküli hálózathoz volt csatlakoztatva, amely nem kapcsolódott az internethez.
  11. KKV-knál végzett PC-felmérés, Techaisle 2018
  12. Az itt ismertetett költségcsökkentési szcenáriók példaként szolgálnak arra, hogy egy adott Intel-alapú termék a megadott körülmények között és konfigurációk mellett hogyan befolyásolhatja a jövőbeli költségeket, és milyen megtakarításokat eredményezhet. A körülmények eltérőek lehetnek. Az Intel nem garantál költségeket vagy költségcsökkentést.
  13. The Total Economic Impact™ of the Intel vPro® Platform, Forrester, 2018. december. Egy tanulmány, amelyet az Intel megrendelésére a Forrester Consulting hajtott végre; 256 olyan IT-menedzsert kérdeztek meg az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Japánban és Kínában, akik Intel vPro® platformokat használó közepes méretű szervezeteknél dolgoztak (100 - 1000 munkavállaló). 77% vagy „egyetértett” vagy „kifejezetten egyetértett” azzal, hogy az Intel vPro® platformot és a Windows 10 operációs rendszert használó számítógépek könnyebben kezelhetők. A teljes tanulmány itt olvasható el: intel.com/vProPlatformTEI
  14. A Windows 10 kompatibilis a Windows 7-re írt alkalmazások 99%-ával. Hardver- és szoftverkövetelmények vonatkozhatnak erre; a funkciók elérhetősége változhat. Internetkapcsolat szükséges. A kompatibilitási és a telepítéshez szükséges egyéb fontos információkat az eszköz gyártójának weboldalán, illetve a www.windows.com/windows10specs oldalon tudja megnézni. Ezek a követelmények frissítéseket követően bővülhetnek.
  15. A rendszer összesített teljesítménye: A SYSMark* 2018 használatával és az Intel® 8. generációs Core™ i7-8665U és az Intel® 6. generációs Core™ i7-6600U processzorainak összevetésével mértük. A SYSmark 2018 alkalmazás kiadója a Business Applications Performance Corporation (BAPCo), egy teljesítményméréssel foglalkozó konzorcium. A SYSmark Windows* asztali alkalmazások teljesítményét méri ezen való életbeli szcenáriók használatával: termelékenység, kreativitás és reakcióidő. A szcenáriókban használt közismert alkalmazások közé tartozik a Microsoft Office*, az Adobe Creative Cloud* és a Google Chrome*. Az egyes szcenáriók eredményei egy összpontszámmá adódnak össze.
  16. Érintőfelületet tartalmazó különleges hardver szükséges hozzá.
  17. Biometrikus funkciókat támogató hardver, ujjlenyomat-olvasó, megvilágított infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.
  18. A Windows Ink használatához érintőképernyős táblagép vagy egy azt használó PC szükséges. A toll külön kapható.
  19. A Microsoft Teams használatához Microsoft 365/Office 365 előfizetés szükséges. Hasonlítsa össze az ajánlatokat itt.

  Az Intel technológiájának használatához bizonyos hardverelemek engedélyezése, illetve szoftverek vagy szolgáltatások aktiválása is szükséges lehet.
  Nincs olyan termék vagy komponens, amely teljes mértékben biztonságos lenne.
  A költségek és eredmények eltérhetnek a fentiekben vázoltaktól.

  © Intel Corporation. Az Intel, az Intel embléma és a többi Intel védjegy az Intel Corporation vagy annak leányvállalatai tulajdonában lévő bejegyzett védjegyek.
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ