Akvizice ApF HU Shop roku

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - MS Windows Server, 16 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és Linux
Kód:  SWLM0011 Termékszám:  9EA-01044 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronikus licenc) Megszűnt

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Három év elteltével a Microsoft szerver operációs rendszerének új, felülvizsgált változatával jelentkezik. A legújabb kiadás a 2016-os kiadáson alapul, és a legnagyobb előnye az Azure hibrid platformon való használhatóság és a platform fejlesztése a fejlett alkalmazások és a hiperkonvertált infrastruktúra használata érdekében. A teljes operációs rendszer biztonsága a következő szintre lépett, a natív felhőalkalmazások és a hagyományos alkalmazások tárolása konténerek és mikroszolgáltatások használatával is lehetséges.

A Windows Server DataCenter Core 2019 előnyei

  • Elektronikus licenc max. 16 magos szerverhez
  • Korlátlan számú virtuális eszköz
  • Újratervezett biztonsági szint
  • Védett virtuális eszközök
  • Azure hibrid platform támogatás
  • Integrált HCl
  • A támadások proaktív védelme és felderítése
  • Szerver válasz felhasználása
  • Hálózati titkosítási biztonság
  • Módosítva a modern alkalmazásokhoz

Operációs rendszer jobb biztonsági szinttel

A 2016-os változatban a védett virtuális készülékek technológiája került bevezetésre, amely 2019-ben javult. Az új virtuális eszköz fut Linux alatt is. A védett virtuális készülék funkciót fokozza a rendszergazdák fokozott ellenőrzése a hozzáférés felett. A VMConnect most már jobban képes megszüntetni a két rendszer hibáit, és egy kattintással egyszerre megvédheted a teljes hálózatot. A Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) proaktív védelmet biztosít, észleli a támadásokat és a potenciálisan sérülékeny biztonsági réseket. A technológia lehetővé teszi a szerver válaszok felhasználását, és összességében nagyban erősíti a biztonságot.

Fejlett hibrid megoldás

A hibrid használat teljesen készen áll a Linux-szal való együttműködésre. A Windows Linux alrendszere (WSL) a Windows parancsfájljainak könnyű kezelését biztosítja és támogatja az OpenSSH, Curl és Tar iparági szabványokat is. A Windows Server 2019 képes együttműködni a Kubernetes klaszter komponenseivel is, amelyek javítása is megtörtént. Emellett gondoskodtak a hiperkonvergált infrastruktúráról (HCI) is, amely sokkal szélesebb skálázhatóságot biztosít, mint az előző 2019-es verzióban. Végül, de nem utolsósorban, lényegesen megbízhatóbb és erősebb lett.

SNGL OLP NL elektronikus mennyiségi licencszerződés

A Microsoft Windows Server 2019 elektronikus licencként kapható új nyílt licenc (SNGL OLP) formájában. Ez egy Open Business no level (NL) mennyiségi licencszerződési megoldás, amely lehetővé teszi, hogy beszerezd ezt az elektronikus licencet vagy az Assurance szoftvert. Ez a licenc legfeljebb 16 magot tartalmazó Windows-szerver és korlátlan számú virtuális eszköz számára kínál megoldást.


Paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
16 Kész!

Kompatibilitás

Operációs rendszer
Windows, Linux Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ Kész!
Több paraméter

Telepítés menete:

  • Kattints erre a linkre, és kövesd az utasításokat a termék letöltéséhez és aktiválásához: https://signup.microsoft.com/productkeystart

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ