30 dnů na vrácení Shop roku

Winkel SW45

Termékkatalógus
Winkel SW45
3,2 9 értékelés
Varrógép - 12-féle öltéstípus, alap öltés, 2,8 mm-es öltéshossz, szabad kar, spulni felcsévélése, öltéshossz beállítás és világítás
Kód:  WINSS848

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Winkel SW45

Ha szeretsz varrani, vagy  éppen most szeretnéd elkezdeni, a Winkel SW45 érdekes ajánlat lehet elfogadható áron. Az elektromos varrógép 12 varrási öltést kínál. A varrás és öltés hossza 2,8-3,5 mm lehet. A gép laza karjának köszönhetően még nehezen megközelíthető ruházatot is lehet varrni (váll, ujj, nadrág). A Winkel SW45 LED-es lámpával és automatikus tekercseléssel van felszerelve a könnyebb munka érdekében. Választhatsz a lábbal és a kézzel hajtott varrás és a két sebesség között. Az indítás és leállítás funkció biztosítja a gép biztonságos működését. Varróprogrammal rendelkezik négylépcsős gomblyukhoz. A gépen tárolóhely van a kis kiegészítők számára. A gép fogantyúval van felszerelve az egyszerű szállításhoz.

A Winkel SW45 elektromos varrógép főbb jellemzői

  • A Winkel SW45 alkalmas kezdő varrónők számára
  • Az elektromos varrógép 12 varrási öltést kínál
  • A varrás és öltés hossza 2,8-3,5 mm lehet
  • Varrógép Winkel SW45 LED-es lámpával van felszerelve
  • A gép laza karjának köszönhetően még nehezen megközelíthető ruházatot is felvarrhatsz (váll, ujj, nadrág).
  • Varrás közben választhatsz a varrás és a lábszabályozás között
  • A gép két sebességgel rendelkezik
  • Az indítás és leállítás funkció biztosítja a gép biztonságos működését
  • Varróprogram négylépcsős gomblyukhoz
  • A gépen tárolóhely van a kiegészítők számára
  • A gép fogantyúval van felszerelve az egyszerű szállításhoz.

Csomag tartalma:
Varrógép
Tartalék tű
2 fém orsó
2 szál
Tűszorító

Csomagolás méretei:
33 × 30,5 × 15 cm

Figyelmeztetés: Az SW45 varrógép két különböző megnevezés alatt kerül értékesítésre - Wëasy és Winkel. Mindkét esetben ugyanarról a termékről van szó.


Paraméterek

Öltés típusok száma
12 Kész!
Varratok típusa
Alap Kész!
Öltések hossza
2,8 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Magyar nyelvű tájékoztatót kérnék ajándékba kaptam a családtól de nincs magyar tajekoztatas Lehet olajozni hogy simabban szakadjon?

Tisztelt alza! Vásároltam Önöktől egy Winkel SE 45 varrógépet. Helyette ,Weasy SW 45 varrógépet kaptam. A varrógép addig varrt,amíg a küldött mintaanyagon próba varrást csináltam. A másodiknál sajnos a cérna összegabalyodott és nem lehetett tovább varrni. Újra fűztem a cénát,de az alsó szálat nem veszi fel. Magyar nyelvű leírás nincs hozzá. Segítséget szeretnék kérni hogy az alsó, felső cérnát hogyan kell behelyezni,hogy varrni lehessen a géppel. A YouTube csatornán sem találtam erre a gépre videót. Jelenleg nem használható a varrógép,mert nem varr. Segítséget köszönöm. Üdvözlettel: Gáspár Lászlóné

Tisztelt alza.hu ! 2020. 04. 14-én rendeltem Önöktől a varrógépet. Nem kaptam visszaigazolást,hogy felvették a rendelést. A fiókomba nem tudok bejelentkezni,mert amit kérnek kódot,nem érkezik meg a telefonomra,és E.mailben sem kapom meg. Kérem, hogy tájékoztassanak ,mert nem tudom miért nem tudom,hogy rögzítették-e a rendelésem és nem tudom nyomon követni a rendelést. További szép napot kívánok. Üdvözlettel: Gáspár Lászlóné

Kérdések és válaszok: Winkel SW45
Kiegészítők: Winkel SW45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Winkel SW45. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Winkel SW45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Winkel SW45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Winkel SW45.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ