Shop roku 30 dnů na vrácení

Wireless Beats Studio by Dr. Dre Blue

Termékkatalógus
Wireless Beats Studio by Dr. Dre Blue
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Vezeték nélküli, Aktív megszüntetése környezeti zaj, az akkumulátor élettartama akár 20 óra, 260 g, 3,5 mm-es jack
Kód:  MON301c94 Termékszám:  900-00183-03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wireless Beats Studio by Dr. Dre Blue

Vezeték nélküli fejhallgató Beats Studio by Dr. Dre fölöslegessé teszi a szóváltás a vezetékek és a környezeti zaj. A beépített akkumulátor vezeték nélkül élvezheti a zenét akár 12 órán keresztül, ha egy kábel, vagy akár 20 órán át. Hangtovábbítás a Bluetooth egy sor legfeljebb 10 m.Fülhallgatót ne nyomja a fejét puha párnák és csökkentett súly (csak 260 g).

A technológia a digitális audio A Beats Acoustic Engine szállít Fi zene, hogy ez egy műfaj rock, hip-hop, elektronikus és R & B A még jobb hangélmény a készülékek vannak felszerelve a Aktív zajcsökkentés (Adaptive zajszűrés). Ezt fel lehet használni önállóan, anélkül zenélés.

Fejhallgató Beats Studio by Dr. Wireless Dre kap a kiegészítők széles skáláját, beleértve a töltő és az USB-kábel, audio kábel (3,5 mm), RemoteTalk kábeltelefon és rögzített ház. Sluchátka dodáváme v modré barvě.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wireless Beats Studio by Dr. Dre Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio Wireless by Dr. Dre modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio Wireless by Dr. Dre modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio by Dr. Dre Wireless-Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio by Dr. Dre Wireless-Blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ