30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Rádiók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rádió típus
Internetes
(91)
Klasszikus
(283)
Rádiós magnó
(64)
Ébresztős
(72)
Rendeltetés
Konyhai
(25)
Fürdőszobába
(2)
Gyerek
(16)
Építkezésre
(3)
Hordozható
(358)
Lejátszható formátum
CD
(145)
Kazetta
(23)
MicroSD kártya
(28)
SD kártya
(10)
Pendrive
(192)
Bemenetek
USB
(221)
3,5 mm Jack
(239)
6,3mm Jack
(1)
AUX
(41)
Digitális koax
(1)
Kapcsolódás
Bluetooth
(251)
DLNA
(13)
NFC
(4)
UPnP
(26)
Wi-Fi
(88)
Támogatott formátumok
AAC
(45)
FLAC
(13)
(192)
WAV
(37)
WMA
(63)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(44)
Deezer
(2)
Apple Music
(3)
YouTube Premium
(1)
Felszerelés
Ébresztőóra
(284)
Óra
(290)
SOS gomb
(9)
Elemlámpa
(20)
Vezeték nélküli töltő
(1)
Tápellátás
(270)
Tölthető akkumulátoros
(29)
Akkus
(7)
Szín
Bézs
(6)
Fehér
(83)
Fekete
(292)
Piros
(25)
Barna
(36)
Kék
(18)
Narancssárga
(6)
Rózsaszín
(6)
Ezüst
(87)
Szürke
(29)
Zöld
(3)
Sárga
(3)

Manapság sokféle rádió közül választhatunk, ezért egyáltalán nem igaz, hogy a rádiózás retró dolog. Kínálatunkban digitális és internetes rádiók is megtalálhatók, amelyeket a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, a kertben vagy akár a nyaralóban is használhatsz. Nézzük, mire kell figyelni rádiókészülékek választásakor és hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő rádiót?

Tovább

Rádiókészülékek - Miért érdemes manapság megfontolni a rádió vásárlását?

A rádiók nagyszerű eszközök olyanok számára, akik szeretnek új zenéket hallgatni, vagy akiket érdekel, mi történik a világban.

  • Hatalmas a programkínálat, különösen az internetes rádiózáshoz.
  • A digitális vagy internetes rádióvevő nem zúg, a hangzás olyan, mintha CD-ről hallgatnád.
  • A rádiók ma már számos egyéb funkciót is támogatnak, például az USB-t, a Wi-Fi-t vagy a Bluetooth-t.
  • A rádiók akár otthoni kiegészítőként is szolgálhatnak.

A DAB+ digitális rádiók kifinomultabbak

A DAB+ digitális rádiók lényegesen jobb hangzással, jobb csatlakozási lehetőségekkel vagy szélesebb programkínálattal rendelkeznek. Nagyobb adatmennyiséget képesek továbbítani, és még a hegyekben is használhatók, ahová a hagyományos hullámok nem érnek el. A DAB+ rádiók egyéb technológiákat is támogatnak, például a Wi-Fit vagy a Bluetooth-t. Kaphatók zsebméretű DAB+ rádiók is, amelyek tökéletesek utazáshoz.

Az internetes rádiók mint modern lehetőségek

Az internetes rádiók hangolásához internet-hozzáférésre van szükség, amely lehetővé teszi, hogy különböző állomásokat hallgathass a világ minden tájáról. Az internetes rádiózáshoz nincs szükség antennára, csupán Wi-Fi kapcsolat kell hozzá. Az internetes rádiók a zenehallgatáson kívül más funkciókkal is rendelkeznek, például ébresztőórával, órával és időjárás-előrejelzéssel is.

Szeretnél többet megtudni az internetes rádiókról? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan működnek ezek a rádiók, és hogyan kell hangolni őket.

A retró rádiók elbűvölnek megjelenésükkel

A retró rádiók nagyon népszerűek, főként a megjelenésük miatt. Bár ezek hagyományos rádiók, mégis rengeteg funkcióval rendelkeznek, tehát azt is mondhatjuk, hogy ezek modern rádiók vintage megjelenéssel. Ez a rádiótípus Bluetooth-szal, Wi-Fi-vel, CD-lejátszóval vagy memóriakártya-nyílással felszerelve is kapható.

Hordozható rádiók az útközbeni használathoz

A hordozható rádiók kis méretű, könnyű, elemmel működő eszközök. A kényelmes szállítás érdekében tartóval is felszerelhetők. Használhatod őket a kertben, a kiránduláson, horgászás közben vagy sátrazáskor is. Ezek a rádiók általában nem rendelkeznek olyan sok funkcióval, mivel elsősorban zenehallgatásra használják őket. Egyes hordozható modellek CD-lejátszóval is rendelkeznek.

Konyhai rádiók, amelyeket minden háziasszony szeretni fog

A konyhai rádiók élvezetesebbé teszik a főzést és a konyhában tartózkodást. A konyhai rádiók lehetnek internetes vagy CD-lejátszós rádiók is – csak rajtad múlik, melyik típus illik jobban hozzád. Ezek a rádiók gyakran távirányítóval együtt kaphatók, amely segítségével a rádiót a tűzhelyről irányíthatod, így nem kell félbeszakítanod a főzést sem.

Fürdőszobai rádiók az élvezetesebb zuhanyzásért

A fürdőszobai rádiók kellemesebbé teszik a zuhanyzást vagy a kádban töltött időt, de segítségükkel a híreket is hallgathatod, miközben a reggeli fürdőszobai rutinodat végzed. A fürdőszobai rádiók vízállók és többnyire elemmel működnek, ezáltal elkerülhetők az árammal kapcsolatos balesetek. Bizonyos modellek beépíthetők.

Rádiómagnók - nem csak az idősebb generáció számára

A rádiómagnó, más néven kazettás magnó a rádió és a CD-lejátszó kombinációja, de létezik a rádió és a kazettás magnó kombinációja is. A rádiós magnóra bizonyára jól emlékszik az idősebb generáció, bár ezek a modellek most ismét divatba jöttek. Egyes típusok még hordozhatók is, így bárhová magaddal viheted őket.

Autórádiót is vásárolhatsz – ez egyes járművezetők számára nélkülözhetetlen része az autónak. A legtöbb modern autó azonban már beépített autórádióval rendelkezik.

Rádiós ébresztőórák a könnyű ébredésért

Az ébresztőórás rádiók, ahogy a nevük is mutatja, a rádió és az ébresztőóra kombinációi. Segítségükkel könnyedén beállíthatod az ébresztés időpontját, amikor a rádió magától bekapcsol. Ezek a modellek főleg azok számára alkalmasak, akik nem szeretnek a telefonon előre beállított dallamokra ébredni. Az ébresztőórás rádiók CD-lejátszóval, USB-porttal vagy SD-kártyával is felszerelhetők.

Munkás rádiók építkezéseken vagy zajos környezetben történő használatra

A munkás rádiók tartósak, magas teljesítményűek és kényelmesen, elemmel működtethetők. Ezeket a rádiókat főleg olyan helyeken használják, ahol sok a por vagy a nedvesség. A munkás rádiók por- és vízállók, így még kültéri építkezéseken is használhatók. Zajos környezetben is megfelelőek.

Hogyan válasszunk rádiót?

Amikor rádiót választasz, fontos tisztában lenned azzal, hol és mire fogod használni. Kerti rádiót keresel? CD-lejátszóval ellátott rádióra van szükséged? A rádiók a legfontosabb jellemzők alapján több kategóriába sorolhatók.

A rádióhangoló típusa döntő fontosságú

A rádiózás ma már nem csupán az AM és FM hullámokról szól, egyre gyakrabban találunk DAB+ támogatással rendelkező digitális rádióvevő készüléket is. A digitális rádiók hangminősége sokkal jobb. Ez a típus hamarosan teljesen felváltja az analóg rádiót.

Egyes rádiók kifejezetten a környezethez alkalmazkodnak

Aszerint is választhatsz rádiót, hogy hol fogod használni. A rádiók kialakítása általában a felhasználástól függően változik. Kültéren, a nyaralóban vagy a kertben szeretnél rádiót hallgatni? Válassz inkább elemmel működő darabot. Ha viszont a rádiót telefonodhoz vagy számítógépedhez csatlakoztatnád, válassz egy modernebb, internetes rádiót.

A rádiók nem csupán rádióhallgatásra valók

A zenehallgatás mellett a rádiókészülékek más hasznos funkciókkal is rendelkeznek, valamint dizájn-kiegészítőként is szolgálhatnak. Ezek a rádiók digitális adathordozókról, például CD-ről, USB- vagy SD-kártyáról is képesek zenéket lejátszani. Bizonyos modellek az analóg kazettákat is támogatják.

i

A tranzisztoros rádiók igazi retró darabok. Előállításuk azonban drága, és a hangzásuk gyakran nem felel meg a modern hallgatók igényeinek, ezért nem könnyű új tranzisztoros rádiót találni.

Az otthoni rádiók kialakítása és mérete is fontos

Ha otthoni rádió vásárlásán gondolkodsz, fontos az eszköz kialakítása és mérete is. A választékot szín vagy dizájn szerint is szűrheted. Egyes rádiók kijelzővel, kihúzható antennával vagy hordozható fogantyúval is rendelkeznek (de ügyelj a rádió súlyára is). A gyermekrádiókat általában animált mesefigurák díszítik.

FM rádió kialakítása

Ha kevés helyed van otthon, választhatsz rádiót szélesség, magasság és mélység szerint is.

Győződj meg róla az utazás előtt, hogy a rádióban van elem

Ha a rádiót utazás során használnád, vagy olyan nyaralóhelyre szeretnéd magaddal vinni, ahol nincs áram, gondoskodnod kell az eszköz tápellátásról. A rádiót közvetlenül a hálózatról, vagy akkumulátorok segítségével működtetheted. A mai rádiók általában mindkét áramellátási lehetőséget támogatják. A rádióban lévő tartalék akkumulátor áramkimaradás esetén is fenntartja a pontos időt. Vonatozáshoz vagy csendesebb zenehallgatáshoz pedig jól jön egy 3,5 mm-es jack-csatlakozóval használható fejhallgató.

A rádiók nem fogyasztanak sok energiát, ezért a gyártók alternatív energiaellátási módszerekkel is kísérleteznek, például napelemekkel vagy dinamókkal a kézi energiaellátás érdekében.

Különböző hasznos funkciók

A rádiók egyéb funkciókkal is rendelkeznek, ezek azonban nem határozzák meg a típusukat, csupán bővítik a felhasználhatósági lehetőségeiket.

  • Az USB rádiók segítségével pendrive-ról hallgathatod kedvenc lejátszási listáidat. Érdemes azonban odafigyelni a rádiók által támogatott fájlformátumokra.
  • Az MP3 rádiók támogatják az MP3 digitális formátumú lejátszást, valamint a WMA vagy FLAC formátumú fájlokét is.
  • A mikrofonos rádiókat főleg a nagy karaoke-rajongók és az énekesek fogják értékelni.
  • Az automatikus hangolás automatikusan megkeresi területeden elérhető összes rádióállomást, és elmenti őket.
  • A távirányító kényelmesebbé teszi a rádióhallgatást, hiszen fel sem kell állnod a kanapéról, ha állomást szeretnél váltani.
  • A kivetítővel ellátott rádiók segítségével az időt vagy különböző mintákat vetíthetsz a falra. Ezzel a funkcióval általában a gyermekeknek szánt rádiók rendelkeznek.
  • Az időjárás-előrejelzés egyszerű, de hasznos funkció, amellyel főleg a jobb minőségű rádiók rendelkeznek.

i

A támogatott formátumok veszteséges (MP3, AAC, WMA) és veszteségmentes (WAV, FLAC, ALAC) formátumokra oszthatók. A veszteségmentes formátumok tömörítetlenek és jobb hangminőségűek, azonban több tárhelyet foglalnak.

A rádiók számos más eszközhöz csatlakoztathatók

A modern rádiók általában több csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, így különböző eszközöket csatlakoztathatsz hozzájuk.

  • A Bluetooth rádiók segítségével telefonoddal vagy más okos eszközeiddel csatlakozhatsz és hallgathatsz zenét.
  • A Wi-Fis rádiók csatlakoznak az internetre, és internetes rádióállomásokat vagy streaming szolgáltatásokat játszanak le.
  • A DLNA-ra alkalmas rádiók képesek médiát lejátszani más DLNA eszközökről (például számítógépekről, laptopokról, mobiltelefonokról stb.).
  • Az UPnP-rádiók lehetővé teszik, hogy azonos hálózaton lévő eszközökről, például a számítógépről streamelj zenét.
  • Az NFC-rádiók segítségével gyorsabban kapcsolódhatsz a mobiltelefonodhoz, csak csatlakoztasd a két eszközt.


Olcsó rádiót keresel? Válaszd a Legolcsóbb elöl rendezési lehetőséget, vagy nézz körül Outlet oldalunkon.
A számodra megfelelő készüléket megtalálhatod a vásárlói tapasztalatok alapján rendezve is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Tuner 2 - fekete Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft

2.
Sencor SRC 1100 fekete Szállításra kész > 5 db
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
5 490 Ft

3.
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék Szállításra kész > 5 db
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
20 990 Ft

Még több
461 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JVC RC-E451W - Rádiómagnó
Típusok
4,7 44×
JVC RC-E451W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
JBL Horizon 2 szürke - Rádiós ébresztőóra Típusok
4,9
JBL Horizon 2 szürke
Rádiós ébresztőóra - DAB+ és FM tuner, 3 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, 3,5 mm Jack, Bluetooth, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t1e
Arany középút Kiváló ár/érték arány
KENWOOD CR-ST100S-W - Rádió Típusok
4,6 15×
KENWOOD CR-ST100S-W
Rádió - internetes, konyhai, DAB+, FM és RDS tuner 20 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 20 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás és automatikus kikapcsolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 145 × 245 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér és ezüst kivitel
68 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KNW03e1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GPO Brooklyn Silver - Rádiómagnó Típusok
3,5 10×
GPO Brooklyn Silver
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro / Vintage design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 80 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 300 × 600 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg, ezüst kivitel
120 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GPOr16
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
Szuper ár
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92c
5,0
TechniSat CLASSIC 300 IR
Rádió - internetes, hordozható, FM és RDS tuner 349 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra a csomag része, hálózati tápellátás, mérete 140 × 310 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858w23
4,8 67×
JVC RA-E981B
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 80 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 125 × 302 × 175 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,83 kg, fekete kivitel
74 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g3
JBL Tuner 2 - fehér - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 114×
JBL Tuner 2 - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2b
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92a
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5j
TechniSat KitchenRadio, white - Rádió
Típusok
4,7 25×
TechniSat KitchenRadio, white
Rádió - klasszikus, konyhai, FM és RDS tuner 40 előre beállítható csatorna, 5 W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, snooze és időzítő, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző, óra és elemlámpa a csomag része, hálózati tápellátás, beépített elem, modern design, mérete 122 × 212 × 42 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,46 kg, fehér kivitel
15 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858w26
4,2 12×
JVC RA-E411B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner 10 előre beállítható csatorna, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző és óra a csomag része, elemes tápellátás, 2 AAA elem, klasszikus design, mérete 130 × 56 × 25 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg, fekete kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25j50
TechniSat KitchenRadio, silver-white - Rádió
Típusok
4,7 25×
TechniSat KitchenRadio, silver-white
Rádió - klasszikus és ébresztős, konyhai és hordozható, FM tuner 40 előre beállítható csatorna, 5 W teljesítmény, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra, tápegység a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 42 × 212 × 122 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,46 kg, fehér és ezüst kivitel
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858n7
4,6 15×
GoGEN IR 237 BTDAB
Rádió - internetes, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, hangszínszabályzó, sleep és snooze, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor, távirányító és adapter a csomag része, hálózati tápellátás, modern design, mérete 132 × 210 × 112 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,716 kg, barna kivitel
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g9a
4,6 13×
JBL Tuner XL
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 70 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, IPx7 védettségi fok, rádio, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 15 óra akkumulátor üzemidő
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2c
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92b
4,7 34×
Hyundai RAC 201 PLL BR Fekete
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, digitális időmutató funkcióval, időkivetítéssel, hálózati csatlakoztatás
7 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QHY101c1
JVC RD-E661W-DAB - Rádió
Típusok
4,4 19×
JVC RD-E661W-DAB
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádió
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5i
4,2 12×
JVC RA-E111B
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás
6 900 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25h
4,9 11×
Philips TAR2506 / 12
Rádió - klasszikus, konyhai, fürdőszobába és hordozható, FM és MW tuner, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, akkumulátor és tápegység a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 2 góliát elem (D), klasszikus design, mérete 149 × 210 × 67 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,67 kg, fekete kivitel
13 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI350j3
4,4 15×
JVC RA-E311B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 3,5 mm Jack kimenet, elemes tápellátás, 2 AAA elem, klasszikus design, mérete 125 × 60 × 25 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg, fekete kivitel
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25j5
4,1 44×
BLAUPUNKT CRP7WH
Rádiós ébresztőóra - FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, USB, időkivetítéssel, elemes, hálózati és tölthető akkumulátoros csatlakoztatás
17 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ964f
Hyundai PR 100 B Retro bézs - Rádió
Típusok
4,7 88×
Hyundai PR 100 B Retro bézs
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 4 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 210 × 250 × 75 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,69 kg, bézs kivitel
8 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY450b9

Rádiók

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Rádiók

A Rádiók kategóriában összesen 461 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rádiók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ