AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Withings Aura

Termékkatalógus
Withings Aura
Felügyeleti állomás - intelligens alvás monitor, alvás/ébresztő/pihenés programok, matrac alatti alvásérzékelő alátét (pulzus, mozgás, légzésfázisok, hőmérséklet, zaj, fényviszonyok), LED-es világítás, óra, ébresztő, Hi-Fi, Bluetooth audio hangszóró, USB WiFi, Bluetooth, kompatibilitás: iPhone 4S/iOS7 felett és iPod Touch 5
Kód:  FTB002e9q Termékszám:  70035401

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Aura

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Withings Aura
 

Több, mint egy ébresztő

A Withings Aura egy intelligens alvásmonitor, amely figyeli az alvásodat és elemzi mind az ébren, mind az alvással töltött időt. A készülék követni tudja az alvás és az ébrenlét közötti átmeneteteket, az alvásciklusokat és figyeli a környezetet a szobádban, valamint ennek megfelelően képes a világitás beállítására és különböző hangok kibocsátására. Ennek köszönhetően könnyedén elaludhatsz és a legmegfelelőbb időben ébredhetsz fel.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
kellemes alvási
 

Kellemes atmoszféra

A készülék LED-es világítással rendelkezik a minél kellemesebb atmoszféra megteremtés érdekében. A matrac alatti alátét alvásfigyelő szenzorral van ellátva, amely figyeli a pulzusodat, a különböző mozgásokat és a légzésedet.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
gyakorlati alkalmazások
 

Praktikus alkalmazás

Az eszköz reggelre kielemzi az összes adatot az iOS eszközöd segítségével és meg is jeleníti azokat látványos grafikonok formájában.


Legyen az ébredés egy igazi öröm

A Withings Aura egy igazán sokoldalú eszköz, hiszen ébresztőóraként is használhatod, valamint a WiFi és Bluetooth kapcsolat segítségével csatlakoztathatod a telefonodat és hangszóróként használhatod az eszközt. A készülék három USB porttal van felszerelve és a csomagban megtalálható egy univerzális töltő adapter. is

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Ébredjen öröm
 

Műszaki adatok:

Kapcsolat:
3x USB, WiFi, Bluetooth

Méretek:
288 x 128 x 135 mm

Kompatibilitás:
iOS 7 és újabb

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Aura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Aura. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Aura. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Aura.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ