Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Withings Go Red

Termékkatalógus
Withings Go Red
Okoskarkötő
Kód:  FTB002e9ab Termékszám:  70145001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Go Red

A Withings Go Red Fitness karkötő egy piros színű csúcskategóriás eszköz, amelyet minden sportoló azonnal imádni fog. Egyedülálló technológiájával automatikusan figyeli és méri a sétát, futást, úszást és az alvási ciklusait. Az E-Ink kijelzőn valós időben mutatja tevékenységét és tájékoztatja, hogy mennyire volt aktív a nap folyamán, illetve hogy milyen távol áll a kitűzött napi céloktól. A beépített szenzorjainak köszönhetően használata nagyon egyszerű és képes megkülönböztetni az olyan különböző sport tevékenységeket, mint a futás vagy az úszás. Könnyedén mérheti az elégetett kalóriánkat, a megtett távolságot vagy a futás hosszát. Éjszaka figyeli alvásának minőségét és képes megkülönbözteti az alvási ciklusait. Képes automatikusan szinkronizálni az adatokat a teljesen ingyenes Healt Mate alkalmazással, amely elérhető Android és iOS operációs rendszerekkel rendelkező telefonokra.

Fő előnyök

  • Gyaloglás, futás, úszás és alvás mérése
  • E-Ink kijelző
  • Health Mate eredmények ellenőrzése
  • Android és iOS kompatibilitás
  • Vízálló és könnyen olvasható
  • Mutatja az pontos időt
  • Akár 8 hónapig tartó hosszúságú akkumulátor-élettartam
  • Könnyű kezelhetőség

Nagyszerű sport segédeszköz

A karkötő teljesen vízálló és könnyen olvasható még erős napsütésben is. A Withings Go tárcsájának közepén lévő gomb megnyomása után egyszerű karóraként is funkciónál és mutatni fogja a pontos időt. Viselheti akár a csuklóján, vagy akár be is akaszthatja a nadrágzsebébe. Az egyik legfőbb előnye, hogy rendkívül  hosszú akkumulátor élettartammal rendelkezik, amely akár 8 hónapig is bírni fogja csere nélkül. A Withings Go fitnesz karkötőt azonnal meg fogja szeretni az egyszerűségének köszönhetően, ugyanis nem kell bonyolult használati utasítás hozzá, csupán annyit kell tenni, hogy mindig magánál tartja. Nagyszerű segítség lesz a sportoláshoz és az egészséges életmód fenntartásához.

 

 

 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Go Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Go Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Go Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Go Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Go Red.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ