Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Withings Steel HR White (36mm)

Termékkatalógus
Withings Steel HR White (36mm)
Okosóra - a tevékenység vezeték nélküli követése (lépés, távolság, elégetett kalória, alvás), automatikus időzóna-váltás, vízálló 50 méterig, Bluetooth 4.0, 40 mm-es szíj, iOS / Android kompatibilitás, 8 hónap akkumulátor élettartam
Kód:  FTB002e9n5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Steel HR White (36mm)

A technológiai haladás egyet jelent az órák fejlődésével, amelyek már nem csak az idő mutatására alkalmasak. A kényelmet szem előtt tartva figyelje napi fizikai aktivitását, pontosan és stílusosan egyszerre. Ha egy vonzó és elegáns dizájnt, minőségi kivitelezést keres, mindemellett az egészségét is szeretné ellenőrizni, megtalálta a megfelelő darabot! Az intelligens rozsdamentes acél karórát vezeték nélküli megfigyelési tevékenységekhez (pl. megtett távolság, elégetett kalóriák és az alvás minősége) tervezték. A készülék 50 méterig vízálló, így úszás közben is nyomon követheti fizikai aktivitását.

Legfontosabb jellemzői

  • Szokásos eljárással készült, modern és elegáns dizájn
  • Vezeték nélküli monitoring (lépések, távolság, kalória, alvás, úszás)
  • A napi töltés miatt nem kell aggódnia - az akkumulátor élettartama akár nyolc hónap is lehet!
  • Kíméletes ébresztő; sípoló hang és rezgés - a hang kezdetben alacsony, majd fokozatosan növekszik a hangerő
  • Vízi sportokhoz alkalmas - 50 méterig vízálló
  • Automatikus időzóna-váltás
  • Vezeték nélkül csatlakoztatható az okos eszközökhöz
  • Az óra hasznos alkalmazásokkal szinkronizálható és nyomon követhető a fittség növekedésének mértéke
  • Kisebb képernyő az ellenőrzéshez és a kínálatok láthatóságához
  • Üzenetek, hívások és események ellenőrzése a mobil telefonról

Nem csak testmozgás, de alvás közben is használható!

A fizikai aktivitás felmérése még nem minden. A Withings Activity Steel felügyeli és tovább javítja az alvás minőségét. A riasztás speciálisan kifejlesztett, a riasztó funkció óvatos ébresztést alkalmaz - a hang kezdetben alacsony, majd fokozatosan növekvő. Alvás közben a készülék speciális algoritmusokkal adatokat gyűjt viselőjéről és kiértékeli nem csak az alvás hosszát, hanem minőségét is. Az alvásról minden információt bármikor megtekintheti telefonos alkalmazásán.

Minden információ egy helyen

Az Android 4.3 vagy újabb Anroid rendszer, illetve az Apple iOS rendszer rengeteg szoftver támogatást tesz lehetővé. A Bluetooth technológia az összes mobil alkalmazással összegyűjtött adatot szinkronizál. Elemezze eredményeit, hívja ki barátait egy virtuális párbajra, hozza létre a saját terveit! A telefonnal való kapcsolatának hála, az óra automatikusan változtatja az aktuális időzónát. A töltéssel nem lesz gondja - a készülék akár 8 hónapig is üzemképes.

 

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Steel HR White (36mm) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Steel HR White (36mm). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Steel HR White (36mm). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Steel HR White (36 mm). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Steel HR White (36 mm).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ