A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Woll 1528IL PS Indukciós serpenyő 28 cm

Termékkatalógus
Woll 1528IL PS Indukciós serpenyő 28 cm
5 3 értékelés
28 cm, tapadásmentes felület, levehető fogantyúval, edzett alumínium ötvözet test, ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, mindenféle hőforrástól, Pohlreich Potten & Pannen Selection kollekció tagja
Kód:  WOLPA001 Termékszám:  1528IL PS

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Woll 1528IL PS Indukciós serpenyő 28 cm

A Woll indukciós serpenyővel szerelembe fog esni! A minőségi anyag, a tapadásmentes felület, tökéletes tartósság és a praktikum meg fogja győzni, hogy a Woll indukciós serpenyő a tökéletes konyhai segítőtárs.

A serpenyő teste strapabíró, magas minőségű titán-dioxiddal kezelt alumínium ötvözetből készült rendkívül magas hőmérsékleten. A speciális gyártási eljárásnak köszönhető a serpenyő rendkívüli mechanikai és termikus ellenállása.  Az új technológiájú ferromágneses acéllemez alj garantálja a rendkívül gyors és egyenletes felmelegedést.

A serpenyő erősen tapadásmentes felülete biztosítja, hogy soha többet nem kell foglalkoznia a letapadt ételmaradékokkal. A kifinomult technológiának hála, a tapadásmentes felület védi az edényt a mechanikai sérülésektől, és lehetővé teszi, hogy használat után a mosogatógépben rögtön el is moshassa.

Az ergonomikus levehető fogantyúval a könnyű és kényelmes kezelhetőségért és az egyszerű tisztításért. Nem csak helyet takarít meg, de könnyebbé teszi a tárolást és mosogatógépbe helyezést. Ráadásul, a serpenyő alkalmas sütőben való használatra is. Továbbá, a fogantyú hőszigetelt, így biztonságos a használata gyermekek közelében is.

A termék fő előnyei:

  • A minőségi anyag garantálja a gyors és egyenletes felmelegedést
  • A teljes aljat lefedő indukciós felület biztosítja az egyenletes melegedést
  • Kiváló mechanikai és termikus ellenállás a kifinomult gyártási technológiának köszönhetően
  • PFOA mentes, tapadásmentes felület megoldja az odaégés problémáját
  • Levehető ergonomikus fogantyú, amely praktikus és biztonságos
  • Mosogatógépben mosható
  • Használható sütőben is 250° C-ig
  • Minden típusú tűzhelyen használható

Paraméterek

Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Woll 1528IL PS Indukciós serpenyő 28 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woll Induction line 28cm 1528IL PS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Woll Induction line 28cm 1528IL PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woll 1528IL PS - 28cm, Induktion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woll 1528IL PS - 28cm, Induktion.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ