Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Wonder Workshop Dash

Termékkatalógus
Wonder Workshop Dash
Robot - programozható iOS-es vagy Androidos okostelefon által, reagál a hangokra, táncol és énekel, ajánlott életkor: 6 év
Kód:  HRAjd1081 Termékszám:  1-DA01-05 Gyártó honlapja:

Wonder Workshop Dash

Íme a Wonder Workshop Dash robot, hogy minden kis csibészt szórakoztasson 6 éves kortól. A gyermekek rengeteg szórakozást átélhetnek vele. A Wonder Workshop Dash robot ugyanis nemcsak énekel és táncol, de a hangokra is reagál. És a legjobb az egészben az, hogy nagyon könnyen programozható közvetlenül az okostelefon által. Elég, hogy az okostelefon iOS vagy Android operációs rendszerrel működjön, és a gyerekek távirányítóként  használhatják. A Wonder Workshop Dash robot kitűnő minőségű, tartós és egészségre ártalmatlan anyagból készült, amely biztosítja az egyszerű használatot. Már első pillantásra vonzó lehet pontos kidolgozottsága és eredeti designja által. A robot lítiumos akkumulátorral működik, amely a csomagolás részét képezi. 

A Wonder Workshop Dash főbb jellemzői

  • Alkalmas gyermekeknek 6 éves kortól
  • Be lehet programozni az okostelefon iOS vagy Android operációs rendszere által
  • Táncol és énekel
  • Reagál a hangokra
  • A Wonder és  Blockly ingyenes alkalmazások segítenek tetszés szerint formálni a robot karakterét

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wonder Workshop Dash
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wonder Workshop Dash. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wonder Workshop Dash. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wonder Workshop Dash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wonder Workshop Dash.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ