30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Wüsthof SILVERPOINT szett

Termékkatalógus
Wüsthof SILVERPOINT szett
- 2db, kínai konyhakés, dupla élezővel
Kód:  WUST005 Termékszám:  9811

Wüsthof SILVERPOINT szett

Ezt az egyedülálló, limitált kiadású SILVERPOINT készletet kínáljuk a német Wüsthof márkától, amely a leghíresebb szakácsok által is nagyra értékelt termékek gyártója. A készlet egy kínai konyhakést és egy kétfokozatú élezőt tartalmaz. Megjelenésében illeszkedik minden profi szakács modern konyhájához, vagy bárkihez, aki a kulináris művészetek szerelmese.

Legfontosabb jellemzők

  • Kivételes élesség
  • Rozsdamentes acél
  • Kiváló minőségű anyagból készült
  • Tökéletes egyensúly

Silverpoint kínai konyhakés

A kés pengéje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amelynek hossza 18 cm, és a pengéje élezve lett a nagyobb élességért. A kés emellett tökéletes egyensúllyal rendelkezik. A fém a műanyag markolat feléig ér, amely rendkívül jó kivitelezéssel rendelkezik, és így a kés használata is rendkívül biztonságos és kényelmes lesz. A kínai kés alakja egy bárdhoz hasonlít, de csontok vágására, darabolására nem alkalmas, mert úgy tervezték, hogy vékony szeletekre és apró darabokra vágja az élelmiszereket. 

A kétlépcsős élező

Az élező rendkívül tartós és erős műanyagból készült, puha markolattal. A használata biztonságos és nagyon egyszerű, csupán néhány egyszerű mozdulat, és a késed ismét tökéletesen éles lesz. Az első szakaszban az élező durva csiszolást végez, amely probléma nélkül élesíti a tompa éleket. A második szakaszban finom, szabályos élezést végez, és ez a lépés fogazott pengéken is használható. Az élezőt nedves kendővel vagy puha kefével kell tisztítani, majd szárazra törölni. Ne öblítsd le folyó víz alatt!

Paraméterek

Darabszám a készletben
2 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
2 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wüsthof SILVERPOINT szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF SILVERPOINT Sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wüsthof SILVERPOINT Súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wüsthof SILVERPOINT Sada. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wüsthof SILVERPOINT Sada.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ