AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Xavax Coffee Clean 250 ml

Termékkatalógus
Xavax Coffee Clean 250 ml
5 2 értékelés
- speciális tisztítószer teljesen automata kávéfőző gépekhez
Kód:  CIS129 Termékszám:  4047443188557 Gyártó honlapja:

Xavax Coffee Clean 250 ml

Amennyiben szeretnéd megtisztítani és védeni kávéfőző gépedet, ez a tisztítószer lehet a megfelelő választás. A készülék minden kávéval érintkező részét gondosan megtisztítja és védi. Ez utóbbiak közé tartozik a daráló, a kávébabtartály, csepptálca, szűrők, fúvókák és egyéb alkatrészekek. Ugyanakkor nem kell aggódnod a kenőanyag károsodása miatt, amely biztosítja a kávéfőző zökkenőmentes működését. A pumpás szórófejnek köszöhetően  a termék pontosan ott használható, ahol szükség van rá. 

Legfontosabb jellemzők

  • feloldja a szennyeződéseket
  • biztosítja a higiéniát
  • eltávolítja a kávézsírt
  • csavaros kupak
  • hatékony szórófej

Ajánlás

Miután hosszabb ideig hagyjuk a kávémaradékot a készülékben, különböző penészgombák és baktériumok telepedhetnek meg benne. Ezért nagyon fontos a kávéfőző higiénikus tisztaságának fenntartása. Ennek a tisztítószernek hála biztos lehetsz készüléked maximális tisztaságában. Használat előtt célszerű a terméket alaposan felrázni, hogy az összes hatóanyag alaposan összekeveredjen. Ezt követően fújjuk be a megtisztítandó részeket. Néhány percig hagyjuk hatni, majd öblítsük le, vagy töröljük le nedves ruhával.  

 

Paraméterek

Típus
Folyékony Kész!
Űrtartalom
0,25 l Kész!

Típus

Típus
Folyékony Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
0,25 l Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xavax Coffee Clean 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Čistič pro kávovary Coffee Clean 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XAVAX Coffee Clean 250 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ