30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Xavax Professional Duo Tabs 160db

Termékkatalógus
Xavax Professional Duo Tabs 160db
5 1 értékelés
Mosogatógép tabletta - ideális letapad szennyeződésekhez és nagyon zsíros edényekhez, könnyű használat, feloldja a vízkövet, eltávolítja a tea és kávé okozta foltokat - 35,56 Ft/tabletta
Kód:  EAN3146d Termékszám:  110767 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xavax Professional Duo Tabs 160db Megszűnt

Xavax Professional Duo Tabs 160db

Eleged van a letapad szennyeződésekből és a fárasztó súrolásból? Szertetnéd, hogy minden edényed ragyogóan tiszta legyen? Akkor íme a hatékony, Xavax Professional mosogatógép tabletta! Ezt a tablettát kifejezetten letapadt szennyeződések feloldására, és nagyon zsíros edények mosogatásához tervezték. A tabletta a tea vagy kávé okozta szennyeződésekkel is könnyedén megbirkózik. Ráadásul a vízkövet is tökéletesen feloldja, így a mosogatógépet is védi. A tabletta mind az általános, mind az intenzív mosogató programokhoz használható. A csomag 160 darab tablettát tartalmaz, amelyeket egyenként, egy kiváló minőségű, speciális anyagba csomagoltak. Használat előtt, csak távolítsd el a fóliát, helyezd a tablettát a mosogatógép megfelelő rekeszébe, majd gyönyörködj edényeid ragyogó tisztaságában!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xavax Professional Duo Tabs 160db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Profi dvoufázové 160ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XAVAX Profi dvojfázové 160 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xavax Profi doufázové 160ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xavax Profi doufázové 160ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ