Termékkatalógus

Xbox Game Pass; wallpaper: cover

Xbox/PC Game Pass: minden, amit tudnod kell

Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor a Microsoft Xbox/PC Game Pass szolgáltatása számodra lett kitalálva. Több, mint 100 játékot kínál egyetlen havidíjért, amelyeket korlátozás nélkül játszhatsz PC-n, Xbox-on vagy streamelhetsz Android/iOS hordozható eszközeidre. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy pontosan mi is a Game Pass, hogyan működik és hogyan lehet rá előfizetni.


Szerző: Alexandra VaníkováKülönkiadás


Kép forrása: Microsoft

Xbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell róla – TARTALOM

Xbox és PC Game Pass: Alapvető információk - Előfizetési típusok


Az Xbox Game Pass egy szolgáltatás az Xbox One és Xbox X/S konzolok tulajdonosai számára. A PC Game Pass a Windows 10 operációs rendszert futtató PC-kre készült játékokat tartalmazza, az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással pedig Xbox-on, PC-n és Android vagy iOS/iPadOS rendszert futtató mobileszközökön is streamelhetsz játékokat. A havi előfizetésért hozzáférést kapunk a játékok széles könyvtárához, amely több száz új és régebbi címet tartalmaz. A Game Pass könyvtárból ezeket a játékokat az előfizetés időtartama alatt korlátozás nélkül letöltheted és játszhatod Xbox-n és PC-n, vagy streamelheted őket PC-n, Xbox-on, valamint Android és iOS eszközökön (az Xbox Game Pass Ultimate részeként érhető el). A Game Pass a következő változatokban érhető el:

 • Xbox Game Pass: Korlátlan hozzáférés több mint kétszáz játékhoz az Xbox konzolokon.
 • PC Game Pass: Korlátlan hozzáférés több mint kétszáz játékhoz a Windows 10-et futtató számítógépeken. A kínált játékok némileg eltérnek a konzolos verziótól, vannak köztük olyan címek is, amelyek konzolokon nem érhetők el, például a stratégiai játékok. A csomag tartalmaz egy EA Play előfizetést is 2020. november 10-től.
 • Xbox Game Pass Ultimate: Tartalmazza az Xbox Game Pass-t konzolokra és az Xbox Game Pass-t számítógépekre. Tartalmaz egy xCloud-előfizetést is, amellyel a Game Pass-könyvtárból kiválasztott játékokat streamelheted hordozható Android-eszközökre. Az Xbox Game Pass Ultimate tartalmaz egy Xbox Live Gold előfizetést is, amely az Xbox konzolokon való online játszáshoz szükséges, és magába foglalja a Deals with Gold (kedvezmények) és a Games with Gold (ingyenes játékok minden hónapban) szolgáltatásokat. Emellett 2020. november 10-től EA Play-előfizetést is tartalmaz.
 • Game Pass Friends & Family: A szolgáltatásnak ez a változata egyelőre nem elérhető, jelenleg még csak Írországban és Kolumbiában tesztelik. Az Xbox szerint ez tökéletes megoldás lesz azoknak a játékosoknak, akik szeretnék élvezni a Game Pass Ultimate előfizetés minden előnyét, miközben több emberrel is megoszthatják azt. Legfeljebb öt ember használhatja majd az előfizetést, mindegyikük külön-külön hozzáférhet a szolgáltatáshoz, a játékokhoz és egyéb tartalmakhoz. Mindannyian egyszerre játszhatnak majd, akár ugyanazzal a játékkal is.
  Xbox és PC Game Pass

  Play Over 100 Xbox Games on Android Mobile with Xbox Game Pass Ultimate Today

  A Game Pass egyedülálló lehetőséget kínál a mai lehetőségekhez képest arra, hogy több száz kiváló minőségű játékkal játszhass Xbox-on, Windows 10 rendszerű számítógépeken, vagy streameld őket a cloud-on keresztül Android-eszközökre.

  A Game Pass legnagyobb előnye, hogy a legtöbb nagy játék rendes áránál többszörösen alacsonyabb havidíjért számos játékhoz hozzáférhetsz. A szolgáltatás minden típusú játékos számára alkalmas: a kevésbé aktívak számára, akiknek előnyös az alacsony ár (az éves előfizetési költség két AAA cím árával összevethető), de a lelkes játékosok számára is érdekes, akik havi előfizetésük részeként játszhatnak a Game Pass-on elérhető több száz játék bármelyikével.

  Vagy csak egyszerűen próbáld ki a Game Pass játékokat, és ez alapján dönthetsz a teljes vásárlásról. Előfizetőként akár 20% kedvezményt is kaphatsz (plusz 10% kedvezményt a DLC-kre és más letölthető tartalmakra). A kedvezmény azonban csak a Game Pass könyvtárban található játékokra vonatkozik. Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés másik tagadhatatlan előnye, hogy a cloud-on keresztül streamelhetünk bizonyos játékokat. Az Xbox Game Pass mindazoknak is szól, akik kényelmesen szeretnének hozzáférni a játékok széles választékához, beleértve az Xbox Game Studios exkluzív játékokat a megjelenéseik napján, illetve a régebbi Xbox One és Xbox 360 exkluzív játékokat.

  Xbox és PC Game Pass: Támogatott platformok


  Az Xbox Game Pass az Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S és Xbox Series X konzolokon működik. Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megvásárlása esetén az xCloud streaming szolgáltatáshoz is hozzáférést kapsz, amely jelenleg támogatja a PC-t, az Xbox One-t, az Xbox Series X/S-t és az összes hordozható eszközt, amelyeken Android 6.0 vagy újabb, valamint iOS/iPadOS 14 vagy újabb operációs rendszer fut. Míg a játékok jelenleg csak kontrollerrel játszhatók a felhőn keresztül, az xCloud a jövőben billentyűzet- és egértámogatást is kap. További követelmény például a minimális internetsebesség.

  A PC Game Pass előfizetéshez a Windows 10 legújabb frissítései és a rendszerhez mellékelt Xbox alkalmazás szükséges. Az Xbox konzolokon a Game Pass a konzol főmenüjének része. Ha az xCloud segítségével streamelsz játékokat, le kell töltened a Game Pass alkalmazást a mobileszközödre.

  Xbox Game Pass; screenshot: ekorendszer
  A Microsoft új stratégiája abban rejlik, hogy megszüntesse az akadályokat a játékosok és kedvenc játékaik között. Ezért az Xbox Game Pass könyvtárából származó játékokat a cloud-on keresztül Xbox-on, számítógépen és hordozható eszközökön is játszhatod.

  Xbox és PC Game Pass: Hogyan szerezhetek előfizetést?


  Az Xbox Game Pass előfizetés havonta mindössze néhány ezer forintba kerül. Az Alza.hu oldalon is megvásárolhatod, ahol három, hat vagy 12 hónapos előfizetések közül választhatsz. Az Xbox Game Pass Ultimate magasabb verziója, amely az xCloudon és az Xbox Live Goldon keresztül történő játékstreaminget is támogatja, ennél valamivel többe kerül. Ebből egy vagy három hónapos előfizetést választhatsz. A PC Game Pass az Alza.hu oldalon egyelőre csak három hónapos előfizetéssek kapható. A fent említett előfizetések mindegyike megvásárolható Xbox One-on, PC-n a Microsoft Store-ban, az Xbox alkalmazáson keresztül, valamint mobilon vagy táblagépen az Xbox Game Pass alkalmazáson keresztül.

  Jelenleg egy korlátozott ideig érvényes ajánlat is elérhető, amelynek keretében az Xbox Game Pass Ultimate vagy PC Game Pass előfizetés az első hónapra mindössze 300 forintért vásárolható meg. Az akció azonban csak azok számára érvényes, akik korábban még nem fizettek elő a Game Pass-ra. A kedvezményes árat az Xbox konzolon keresztül, PC-n a Microsoft Store-ban vagy az Xbox alkalmazásban, illetve mobiltelefonon vagy táblagépen az Xbox Game Pass alkalmazáson keresztül lehet igénybe venni.

  A Microsoft kommunikációja az előfizetések megújításáról és az esetleges magasabb árakról mostantól átláthatóbb lesz. Az ismétlődő éves előfizetések tulajdonosai lemondhatják és részleges visszatérítést kaphatnak. Azokat, akik nem használják a Game Pass-t, de továbbra is fizetnek érte, először megkeresik az előfizetésük lemondásának lehetőségével, és egy idő után már nem kell fizetniük a szolgáltatásért. További információk a brit kormány hivatalos honlapján találhatók.

  Xbox Game Pass; screenshot: szereplők
  Minél többet játszol, annál jobban kifizetődik az előfizetés. Nincs korlátozva a kipróbálható játékok száma vagy a játékkal töltött idő mennyisége.

  Xbox és PC Game Pass: Az Xbox vagy PC Game Pass előfizetés aktiválása (Ultimate)


  A Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetések digitális kulcsát háromféleképpen aktiválhatod. A kódot számítógépen a Microsoft Store-on keresztül, Xbox-konzolon vagy mobilkészüléken keresztül adhatod meg. Mindenképpen rendelkezned kell azonban Microsoft-fiókkal - ha még nincs, hozz létre egyet a Microsoft webhelyén.

  Xbox és PC Game Pass: licencaktiválás számítógépen (Microsoft Store)

  A termék aktiválása előtt győződj meg arról, hogy be vagy jelentkezve abba a Microsoft-fiókba, ahol a terméket aktiválni szeretnéd.

  1. Indítsd el a Microsoft Store alkalmazást a számítógépeden. Az ikont vagy az asztalon, vagy a Start menüben találod.
  2. A megvásárolt kulcs aktiválásához nyomd meg a három pont szimbólumot az MS Store jobb felső sarkában, és válaszd ki a Kód beváltását.
  3. Írd be az Xbox Game Pass (Ultimate) előfizetés megvásárlásakor kapott kódot. Ha nálunk vásároltál, megtalálod az Alza-fiókodban (a képernyő tetején, Alza fiókom – A nevem) a Könyvtáram, Játékok vagy Licencek alatt. Nyomd meg a Tovább gombot.
  4. A következő képernyőn megjelenik a végső visszaigazolás és a teljes tranzakció összefoglalója. Kattints a Megerősítés gombra.
  5. Kész is, az Xbox Game Pass-előfizetés sikeresen aktiválódott.

  Ha technikai vagy egyéb problémákat tapasztalsz a játék közben, fordulj bátran, bizalommal a Microsoft ügyfélszolgálatához. Jó szórakozást!

  Xbox és PC Game Pass: licencaktiválás Xbox konzolon

  A termék aktiválása előtt feltétlen győződj meg arról, hogy bejelentkeztél abba a Microsoft-fiókba, ahol a terméket aktiválni szeretnéd. Ha még eddig nem hoztál létre egyet, akkor ezt közvetlenül az Xbox-konzolon keresztül teheted meg, lásd az első lépést. Ez az útmutató az Xbox One, az Xbox One X és az Xbox Series X/S konzolokra érvényes.

  1. Nyomd meg a vezérlő Home gombját (úgy néz ki, mint az Xbox logója). Megnyílik egy menü, és az LB vagy RB gombokkal (a vezérlő tetején) a Profil és rendszer fülre navigálunk. Itt válaszd a + Új hozzáadása lehetőséget. Ezután kövesd a képernyőn megjelenő következő utasításokat. Microsoft-fiókot a Microsoft webhelyén is létrehozhatsz.
  2. A konzol főmenüjében a bal oldali analóg botkormánnyal navigálj a Store fülre. Nyomd meg a vezérlő A gombját a kiválasztás megerősítéséhez.
  3. Amikor a képernyő bal oldalán lévő menüben megnyílik a Store fül, válaszd ki felülről a nyolcadik lehetőséget (Beváltás), majd a megerősítéshez nyomd meg a vezérlőn az A gombot.
  4. Írd be a 25 számjegyű kódot (nem kell kötőjeleket írnod, a konzol megteszi ezt helyetted), amelyet az Xbox Game Pass (Ultimate) előfizetés megvásárlásakor kaptál. Ha tőlünk vásároltál, megtalálod az Alza-fiókodban (a képernyő tetején, Alza fiókom – A nevem) a Könyvtáram, Játékok vagy Licencek alatt. Erősítsd ezt meg a Kód ellenőrzése gombbal.
  5. Ha helyesen adtad meg a kódot, akkor megjelenik az aktiválni kívánt termék leírása. Erősítsd meg az aktiválást a Megerősítés gombbal.
  6. A következő képernyőn csak arról kapsz tájékoztatást, hogy a termék aktiválva lett. Zárd be a képernyőt a Bezárás gombbal.

  Ha technikai vagy egyéb problémákat tapasztalsz a játék közben, bátran vedd fel a kapcsolatot az Xbox ügyfélszolgálatával. Jó szórakozást kívánunk!

  Xbox és PC Game Pass: licencaktiválás mobileszközön és xCloud-on

  Ha Xbox Game Pass Ultimate előfizetést vásároltál az xCloud streaming szolgáltatásodhoz, akkor a szolgáltatást közvetlenül a mobileszközödről aktiválhatod.

  1. Nyiss meg egy webböngészőt mobiltelefonodon vagy tableteden, és lépj a microsoft.com/redeem webhelyre.
  2. Az előfizetés aktiválásához be kell jelentkezned Microsoft-fiókodba. Ha bejelentkeztél, a rendszer felszólít, hogy add meg a 25 számjegyű kódot, amelyet az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megvásárlásakor kaptál, és amelyet az Alza-fiókodban (a képernyő tetején, Alza fiókom – A nevem) a Könyvtáram, Játékok vagy Licencek alatt találsz.

  Az Xbox Game Pass alkalmazás letöltése és beállítása

  1. Töltsd le az Xbox Game Pass alkalmazást a Google Playről.
  2. Indítsd el az alkalmazást, és kattints az alsó sávban a középső, ember alakú ikonra.
  3. Ott kattints a képernyő felső felében található Bejelentkezés gombra.
  4. Az alkalmazás ezután bejelentkezik abba a fiókba, amelybe az előbb bejelentkeztél a mobil böngészőben. Folytasd a Gyerünk játszani! gombra kattintva!
  5. Most kattints az alsó sávban lévő házikó ikonra, hogy visszatérj a főmenübe. Győződj meg róla, hogy a CLOUD fül zölddel van kiemelve (lásd a képet). Ha így teszel, akkor az alkalmazás által kínált összes játékot az xCloud segítségével streamelheted mobilkészülékedre. Válassz ki egy játékot, kattints a JÁTÉK gombra, és a játék magától elindul.

  A vezérlő és a mobileszköz párosítása

  Mielőtt játszanál, párosítanod kell a mobilkészüléket a játékvezérlővel. Az alkalmazás például támogatja az Xbox One és a PlayStation 4 vezérlőket. A támogatott vezérlők listája itt található.

  1. A mobilkészülékeden lépj a Bluetooth-beállítások menüpontba. Ezek a beállítások az Android operációs rendszer verziójától és a telefon vagy táblagép márkájától függően változnak. A legegyszerűbb módja általában a felső értesítési sávon keresztül történik, ahol a bluetooth ikon található.
  2. Kapcsold be a párosítást a vezérlőn. Xbox-vezérlő esetén nyomd meg a vezérlő előlapján lévő Xbox-logót, majd a vezérlő tetején lévő kis kerek gombot (lásd a képet). Az Xbox logóval ellátott gomb villog, és a vezérlő láthatóvá válik a mobiltelefonon. A PlayStation 4 vezérlő párosításának megkezdéséhez nyomd meg egyszerre a PlayStation logó gombot és a Megosztás gombot (lásd a képet).
  3. A mobileszközödön válaszd ki a vezérlőt, és párosítsd a két eszközt. Most már visszaléphetsz az Xbox Game Pass alkalmazásba, és játszhatsz kedved szerint.

  Xbox és PC Game Pass: Milyen játékokat tartalmaz a Game Pass?


  Mivel az Xbox Game Pass könyvtárba folyamatosan új játékok kerülnek be, illetve kerülnek ki onnan, nincs végleges lista a szolgáltatás által kínált játékokról. Az aktuális kínálatot az Xbox Game Pass weboldalán vagy közvetlenül az Xbox-konzolodon tekintheted meg. Ott az Xbox Game Passnak saját fiókja van a főmenüben, amelyet fizetős tagság nélkül is elérhetsz bármikor. Számítógépen az Xbox alkalmazáson keresztül böngészhetsz a játékok között. Az Xbox Game Pass mobilalkalmazást is használhatod Androidra és iOS-ra egyaránt, amellyel nemcsak az aktuális játékkínálatot böngészheted, hanem a mobiltelefonodon keresztül a letöltést is elindíthatod abban az esetben, ha Xbox-odat "instant-on" módban tartod, ez esetben a játék letöltése automatikusan elindul, és így miután hazaértél már azonnal játszhatsz is.

  Az Xbox Game Pass-ban az a nagyszerű, hogy az Xbox Game Studios játékai a megjelenésük napján kerülnek a Game Pass-könyvtáradba. Ugyanez vonatkozik majd a Bethesda Softworks új játékaira is, és a kiadó régebbi játékai is bekerülhetnek a Game Pass könyvtárba idővel. Az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass egy EA Play-előfizetést is tartalmaz, amely korlátlan hozzáférést biztosít az Electronic Arts több mint 60 legnagyobb játékához, valamint 10 órás próbaverziót is tartalmaz az összes új EA-játékhoz.

  Xbox Game Pass; screenshot: játszható játékok
  A játékkínálat folyamatosan frissül, de általában az újabb és népszerűbb játékok megmaradnak, míg a kevésbé népszerűek helyébe mások lépnek.

  Xbox és PC Game Pass: A Riot Games hozzáadja a legnagyobb slágereit a szolgáltatáshoz


  Az amerikai Riot Games stúdió képviselői az idei Xbox & Bethesda Showcase során megerősítették, hogy legnépszerűbb élőszereplős játékaik felkerülnek a Game Pass-ra. Az előfizetés tulajdonosai ezentúl játszhatnak majd a League of Legends (PC), a League of Legends: Wild Rift (mobil), a Legends of Runeterra (PC és mobil), a Teamfight Tactics (PC és mobil) és a Valorant (PC) játékokkal. További bónuszként minden ügynök (Valorant) és bajnok (LoL és LoL: Wild Rift), bizonyos kártyák (Legends of Runeterra) és avatár (Teamfight Tactics) azonnal feloldásra kerül. A Riot Games fent említett játékai 2022 decemberében érkeztek meg a Game Pass-ra.

  Xbox és PC Game Pass: Call of Duty, Diablo, Overwatch - a szolgáltatás részévé válik


  A Microsoft még nem zárta le az Activision Blizzard felvásárlását, de az Xbox főnöke, Phil Spencer úgy döntött, hogy közelebbről is megnézi, mit is jelent majd az "évtized játékvásárlása" a Game Pass számára. Spencer azt ígérte, hogy a felhőalapú játékoknak köszönhetően a játékosok kibővített címportfóliót élvezhetnek majd, de az Activision Blizzard legnagyobb márkái is bekerülnek a Game Pass-ba. A Diablo, az Overwatch és a Call of Duty mind hozzáadásra kerül a Game Pass-hoz, ha a felvásárlás sikeres lesz, ami Spencer szerint lehetővé teszi, hogy az említett játékok rajongói bázisa növekedjen, és még vonzóbbá tegye magát az előfizetéses szolgáltatást. Phil azt is megismételte, hogy az olyan játékok, mint a Call of Duty, változatlanul elérhetőek lesznek a megjelenés napján PlayStation-re.

  Xbox és PC Game Pass: Eladások


  Az előző fejezetben említett Activision Microsoft általi felvásárlását jelenleg a világ különböző szabályozó hatóságai vizsgálják, hogy jóváhagyhassák a folyamatot. A brazil gazdasági biztonsági tanács jóváhagyta az akvizíciót, érdekes adatokat hozva nyilvánosságra, amelyeket azóta töröltek. A relevánsak azonban megtalálhatók a tweaktown.com oldalon.

  Többek között nekik köszönhetően megtudtuk, hogy 2021-ben az Xbox Game Pass-ból származó profit (a PC Game Pass nélkül) 2,9 milliárd dollár volt. Ez az Xbox teljes nyereségének körülbelül 18%-a, és a játékokból vagy szolgáltatásokból származó nyereség közel 30%-a. A Game Pass tehát rendkívül fontos és jövedelmező szolgáltatás a Microsoft számára, így nem is csoda, hogy folyamatosan próbálják bővíteni.

  Xbox és PC Game Pass: Demók és saját játékok streamelése


  Az Xbox Game Pass Ultimate tulajdonosok bizonyos címeket a felhőn keresztül streamelhetnek anélkül, hogy azok a Game Pass könyvtárban szerepelnének. A 2023-as év újdonsága, hogy a Project Moorcroft programon keresztül lejátszhatóak lesznek a kijelölt játékok demói, így a gamerek még több játékot fedezhetnek fel, és az indie fejlesztők is segíthetnek a készülő címeik játékosbázisának bővítésében.

  Xbox és PC Game Pass: Mit kínál az EA Play előfizetés és hogyan aktiválhatom?


  Az EA Play egy előfizetéses szolgáltatás, amely Xbox-on és PC-n keresztül is elérhető az Xbox Game Pass részeként. Az EA Play több mint 60 játékot tartalmazó könyvtárat tartalmaz az Electronic Arts kiadó zászlaja alá tartozó stúdiókból. Itt találod a Battlefield, Need for Speed, Plants vs. Zombies, FIFA, Dragon Age, Madden NFL, Dead Space és még sok más játék csemegéit.

  Az EA Play-előfizetéssel rendelkezők 10 órán át ingyenesen játszhatnak a kiválasztott, még meg nem jelent játékokkal, és ha később úgy döntenek, hogy megvásárolják a játékot, a 10 órás próbajátékban elért eredmények megmaradnak. Emellett exkluzív játékon belüli kihívásokat oldhatsz fel az EA Play játékokon, és 10%-os kedvezményt kapsz, ha a játék, DLC vagy points packs (pontcsomagok) digitális változatát vásárolod meg.

  Xbox Game Pass; screenshot: EA Play

  Az Xbox Game Pass for PC és az Xbox Game Pass Ultimate tulajdonosai ingyenesen élvezhetik az EA Play előnyeit. Forrás: Electronic Arts

  Hogyan szerezhetsz EA Play előfizetést PC-re vagy Xboxra? Külön is megvásárolhatod egy hónapra vagy akár egy teljes évre, így hozzáférést kapsz az EA játékkönyvtárához. Az Xbox Game Pass Ultimate (EA Play Xbox One, Xbox Series X/S és Windows 10 platformokon) és a PC Game Pass (EA Play Windows 10 platformokon) előfizetők számára azonban sokkal egyszerűbb az út - számukra az EA Play ingyenesen elérhető. Az EA Play nem része a konzolokra szóló, különálló Xbox Game Pass előfizetésnek.

  Játék letöltése az EA Play-ről a Game Pass-on keresztül PC-re

  1. Jelentkezz be az Xbox for Windows alkalmazásba (letöltési link itt).
  2. Kattints a Game Pass fülre az alkalmazás felső sávjában.
  3. Görgess lefelé, amíg meg nem találod az EA Play bannert.
  4. Válaszd ki a játszani kívánt játékot, és kattints a „Telepítés“ gombra.
  5. Ha először töltesz le játékokat az EA Playről, az Xbox alkalmazás az EA Desktop App telepítésére fog felkérni (a letöltési linket az ea.com/ea-app oldalon is megtalálod).
  6. Az alkalmazás telepítése után visszatérhetsz az Xbox alkalmazáshoz, és az általad kiválasztott játéknál ismét a "Telepítés" gombra kattinthatsz.
  7. Ezután megjelenik az EA Desktop App bejelentkezési ablak- jelentkezz be meglévő EA-fiókoddal, vagy hozz létre egy újat.
  8. Ha bejelentkeztél, a rendszer kérni fogja, hogy párosítsd össze az EA- és Xbox-fiókjaidat - kattints a „Link accounts“/„Fiókok összepárosítása“ gombra.
  9. Az EA alkalmazásban ezután megerősítheted a játék letöltésének megkezdését, és amint a letöltés befejeződött, már játszhatsz is.

  Amennyiben inkább videókat néznél a folyamatról, és nem zavar egy kis angol nyelv, nézd meg az alábbi hivatalos útmutatót:

  Official EA Play for PC Walkthrough | Xbox Game Pass For PC

  Játék letöltése az EA Play-ről a Game Pass segítségével Xbox One-ra

  1. Jelentkezz be a saját Xbox One-fiókodba.
  2. Keresd meg a Store/Áruházban az EA Play alkalmazást, amelyet telepíts és indíts el.
  3. Lépj taovább a Learn More (További információk) oldalra.
  4. Kattints a Sign Up (Bejelentkezés) gombra, és ha már van EA-fiókod, akkor jelentkezz be.
  5. Az EA Play Hub alkalmazásban keresd meg a játszani kívánt játékot, és telepítsd azt.

  Játék letöltése az EA Play-ről a Game Pass segítségével Xbox Series X/S-re

  Az EA Hub alkalmazás nem érhető el az Xbox Series X/S konzolokhoz. Csak kattints a konzol kezdőképernyőjén az Xbox Game Pass csempére, és válaszd ki a menüből az EA Playben szereplő játékok egyikét, telepítsd, majd játssz vele.

  Szeretnél többet megtudni az EA Play szolgáltatásairól? A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokért látogass el a hivatalos ea.com weboldalra.

  Xbox és PC Game Pass: Játékok streamelése TV-n


  A Samsung tévékészülékek, elsősorban a 2021-es, 2022-es és újabb modellek, valamint az ugyanezen márka 2022-es monitorainak tulajdonosai már tavaly óta élvezhetik a Game Pass előnyeit (a támogatott készülékek teljes listájáért kattints ide). A szolgáltatás eléréséhez nincs szükséged konzolra, csak egy kontrollerre, gyors internetkapcsolatra (5 GHz-es WiFi, legalább 20 Mbps sebességgel) és egy külön erre a célra készült alkalmazásra, amelyet a tévédre kell letöltened. A játékok tévén keresztüli streamelése a legmagasabb előfizetés - Xbox Game Pass Ultimate - tulajdonosai számára érhető el.

  Bővebb információkért látogass el az xbox.com hivatalos honlapjára, ahol a felhő alapú játszást támogató játékok teljes listáját is megtalálod.

  Xbox és PC Game Pass: Gyakran ismételt kérdések


  Ha letöltök egy játékot, akkor is hozzáférhetek majd ahhoz, miután eltávolították a katalógusból?

  Az Xbox Game Pass folyamatosan frissül, és egyes játékokat idővel eltávolítanak az Xbox Game Passból. Ha folytatni szeretnéd a játékot egy olyan játékkal, amelyet kivettek a kínálatból, akkor a játékot más módon kell birtokolnod, mégpedig vagy fizikai, vagy digitális példány megvásárlásával.

  Az Xbox Game Pass időben értesít Téged, ha egy játék kikerült a kínálatból, és kompenzációként akár 20%-os kedvezményt is kaphatsz az eltávolított játék megvásárlására, valamint 10%-os kedvezményt a DLC-kre és a kiegészítő tartalmakra. Ez a kedvezmény azonban bármikor elérhető, nem csak akkor, amikor egy játék elhagyja a Game Pass könyvtárat. A Game Pass könyvtárban jelenleg található összes játékra bármikor akár 20%-os kedvezményt is kaphatsz. Ami a mentett pozíciókat illeti, amikor eltávolítasz egy játékot a Game Passból, a mentett pozíciókban rögzített játék előrehaladása a te tulajdonod, és nem veszíted el a meglévő előrehaladásodat, amikor eltávolítasz egy játékot a menüből.

  Játszhatok többjátékos játékokkal az Xbox Game Pass katalóguson belül?

  Az Xbox Game Pass könyvtári játékok olyan teljes értékű játékok, amelyek ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a megvásárolt dobozos vagy digitális változat. Természetesen többjátékos módban is játszhatsz. Az Xbox konzolokon való online játékhoz azonban Xbox Live Gold tagság szükséges, amelyet az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés tartalmaz.

  Milyen hosszú ideig lesz hozzáférésem az Xbox Game Pass katalógusban található játékokhoz?

  Az Xbox Game Pass-könyvtárához az előfizetés lejártáig hozzáférhetsz. Ezt bármikor megújíthatod vagy akár felmondhatod. Ha közvetlenül az Xbox-konzolon vagy a telefonon vagy számítógépen lévő alkalmazáson keresztül fizetsz, beállíthatod az automatikus havi megújítást. Ha az előfizetésed lejár, az összes letöltött játékhoz való hozzáférés blokkolva lesz, amíg az előfizetésed újra meg nem újul.

  i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  • Forrás: news.xbox.com, venturebeat.com


  Amit korábban a Game Pass-ról írtunk

  Az elérhető játékok naprakész listáját itt találod.

  A nyári szünet kezdete a Game Pass-on: Tropico 6, Farming Simulator 19 és The Medium a cloud-ban


  • Aktualizálva: 2021. július 14. • Szerző: Alexandra Vaníková

  Bemutatásra került a Game Pass első júliusi játékcsomaga. Az előfizetéses szolgáltatás tulajdonosai már most élvezhetik a Dragon Quest Builders 2 akció-RPG sandboxot, valamint a Tropico 6 építési szimulátort. A sportrajongók az MMA harci játékot, az UFC 4-et, a virtuális gazdálkodás rajongói pedig a Farming Simulator 19-et élvezhetik kedvükre.

  Xbox Game Pass; screenshot: julius
  • Dragon Quest Builders 2 (most elérhető: cloud) 
  • Tropico 6 (most elérhető: PC, konzol, cloud)
  • UFC 4 (most elérhető: konzol)
  • Bloodroots (elérhető július 15-től: PC, konzol, cloud)
  • Farming Simulator 19 (elérhető július 15-től: PC, konzol, cloud) 
  • The Medium (elérhető július 15-től: cloud)

   Az EA Sports UFC (konzol) | EA Sports UFC 2 (konzol) | Endless Space 2 (PC) | Downell (PC) | CrossCode (PC, konzol, cloud) július 14-én eltávolításra kerül az EA Play játékok menüjéből.

  • Forrás: news.xbox.com

  Régebbi hírek, archívum

  (2021. június 23.) Újonnan elérhető a Game Pass-on most, idén vagy jövőre

  • Yakuza: Like a Dragon (most elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Arx Fatalis (most elérhető: PC)
  • Dishonored: Death of the Outsider (most elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Doom (most elérhető: konzol, cloud)
  • Fallout (most elérhető: PC) 
  • Fallout 2 (most elérhető: PC) 
  • Fallout 3 (most elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Fallout: New Vegas (most elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Fallout: Tactics (most elérhető: PC) 
  • Rage (most elérhető: konzol, cloud)
  • The Evil Within 2 (most elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Wolfenstein II: The New Colossus (most elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Dungeons and Dragons: Dark Alliance* (június 22-től elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Worms Rumble (június 23-tól elérhető: PC, konzol, cloud)
  • >Iron Harvest (június 24-től elérhető: PC) 
  • Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (elérhető június 24-től: PC, konzol)  
  • Prodeus (elérhető június 24-től,  Game Preview keretein belül: PC)
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (július 1-jétől elérhető: cloud)
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling (július 1-jétől elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Gang Beasts (július 1-jétől elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Immortal Realms: Vampire Wars (július 1-jétől elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Limbo (július 1-jétől elérhető: PC, konzol, cloud)
  • The Ascent* (július 29-től elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Microsoft Flight Simulator (július 27-től elérhető: Xbox Series X/S) 
  • Hades (elérhető: augusztus 13-tól: PC, konzol, cloud) 
  • Twelve Minutes* (augusztus 19-től elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Psychonauts 2* (augusztus 25-től elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Aragami 2* (szeptember 17-től elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Sable* (szeptember 23-tól lesz elérhető: PC, konzol, cloud)
  • Scorn* (2021 ősz: PC, Series X/S, cloud) 
  • The Anacrusis* (2021 ősz: PC, konzol, cloud) 
  • Black 4 Blood* (október 12-től elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Age of Empires IV* (október 28-tól elérhető: PC) 
  • Forza Horizon 5* (november 9-től elérhető: PC, konzol, cloud) 
  • Shredders* (december: konzol, cloud)
  • Halo Infinite* (2021 vége: PC, konzol, cloud) 
  • Hello Neighbor 2* (2021: PC, konzol, cloud)
  • The Gunk* (2021: PC, konzol, cloud) 
  • Among Us (2021: konzol, cloud)
  • A Plague Tale: Requiem
  • Atomic Heart
  • Redfall
  • Eiyuden Chronicle Hundred Heroes*
  • Eiyuden Chronicle Rising*
  • Contraband*
  • Party Animals*
  • Replaced*
  • Slime Rancher 2*
  • Somerville*
  • Stalker 2
  • Starfield*
  • Outer Worlds 2

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Június 30-án eltávolítják a játékok közül a következőket: Battle Chasers: Nightwar (PC, konzol, cloud) | Marvel vs. Capcom: Infinite (PC, konzol, cloud) | Mistover (PC) | Monster Hunter World (konzol, cloud) | Out of the Park Baseball 21 (PC) | Outer Wilds (konzol, cloud) | Soulcalibur VI (konzol) | The Messenger (PC, konzol, cloud)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. június 8.) Darkest Dungeon, For Honor és egyéb játékok

  • The Wild at Heart (most elérhető: Android) 
  • For Honor (most elérhető: konzol, Android) 
  • Backbone* (június 8-tól elérhető: PC)  
  • Darkest Dungeon (június 10-től elérhető: PC, konzol, Android) 

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Június 15-én eltávolítják a játékok közül a következőket Ace Combat 7: Skies Unknown (konzol) | Night Call (PC, konzol, Android) | West of Dead (PC, konzol, Android) | Wizard of Legend (PC, konzol, Android) | Observation (PC, konzol, Android)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. 5. 21.) SnowRunner, Knockout City, Maneater i Solasta: Crown of the Magister és egyéb játékok

  • SnowRunner (most elérhető: PC, konzol, Android) 
  • Peggle 2 (május 20-tól elérhető: Android)
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (május 20-tól elérhető: Android)
  • Secret Neighbor (május 20-tól: PC)
  • The Catch: Carp & Coarse Fishing (május 20-tól elérhető: PC, konzol, Android)
  • The Wild at Heart* (május 20-tól elérhető: PC, konzol)
  • Knockout City* (május 21-től elérhető: PC, konzol)
  • Maneater (május 25-től elérhető: PC, konzol, Android) 
  • Conan Exiles (május 27-től elérhető: konzol, Android) 
  • Fuzion Frenzy (május 27-től elérhető: Android)
  • Joy Ride Turbo (május 27-től elérhető: Android)
  • MechWarrior 5: Mercenaries (május 27-től elérhető: konzol) 
  • Slime Rancher (május 27-től elérhető: PC)
  • Solasta: Crown of the Magister* (május 27-től elérhető: PC) 
  • SpellForce 3: Soul Harvest (május 27-től elérhető: PC) 

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Május 31-én eltávolítják a játékok közül a következőket: Assetto Corsa (konzol, Android) | Broforce (PC) | Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 Remix (konzol) | Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (konzol) | Surviving Mars (PC, konzol, Android) | Void Bastards (PC, konzol, Android)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. 5. 10.) FIFA 21, Just Cause 4, Remnant: From the Ashes és egyéb játékok

  • Dragon Quest Builders 2 (május 4-től elérhető: PC és konzol) 
  • FIFA 21 (május 6-tól elérhető: PC és konzol) 
  • Outlast 2 (május 6-tól elérhető: PC, konzol, Android) 
  • Steep (május 6-tól elérhető: konzol, Android) 
  • Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (május 13-tól elérhető: PC és konzol) 
  • Just Cause 4: Reloaded (május 13-tól elérhető: PC, konzol és Android) 
  • Psychonauts (május 13-tól elérhető: PC, konzol és Android) 
  • Red Dead Online (május 13-tól elérhető: konzol és Android)  
  • Remnant: From the Ashes (május 13-tól elérhető: PC) 

  Május 15-én eltávolítják a játékok közül a következőket: Alan Wake (PC és konzol) | Battlefleet Gothic: Armada 2 (PC) | Dungeon of the Endless (PC, konzol, Android) | Final Fantasy IX (PC, konzol) | Hotline Miami (PC) | Plebby Quest: The Crusades (PC)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. 4. 26.) MLB The Show 21, Destroy All Humans!, Fable és egyéb játékok

  • MLB The Show 21* (most elérhető: konzol, Android) 
  • Phogs! (április 22-től elérhető: PC) 
  • Second Extinction (Early Access) (április 28-tól elérhető: PC, konzol, Android)  
  • Destroy All Humans! (április 29-től elérhető: PC, konzol, Android)
  • Fable III (április 30-tól elérhető: Android)
  • Fable Anniversary (április 30-tól elérhető: Android)

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Április 30-án eltávolítják a játékok közül a következőket: Endless Legend (PC) | For the King (PC, konzol, Android) | Fractured Minds (konzol, Android) | Levelhead (PC, konzol, Android) | Moving Out (PC, konzol, Android) | Thumper (PC)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. április 8.) GTA V, Zombie Army 4: Dead War, NHL 21 és még sok egyéb játék

  • Grand Theft Auto V (most elérhető: konzol, Android) 
  • Zombie Army 4: Dead War (most elérhető: PC, konzol, Android) 
  • Disneyland Adventures (most elérhető: Android) 
  • Rush: A Disney/Pixar Adventure (most elérhető: Android) 
  • NHL 21 (április 12-től elérhető: konzol) 
  • Rain on Your Parade (április 15-től elérhető: PC, konzol és Android)
  • Pathway (április 15-től elérhető: PC)
  • MLB The Show 21* (április 20-tól elérhető: konzol, Android)

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Április 15-én eltávolítják a játékok közül a következőket: Deliver Us the Moon (PC és konzolok) | Gato Roboto (PC és konzolok) | Wargroove (PC és konzolok) | Április 16-án eltávolítják a játékok közül a következőket: Madden 15 (konzol) | Madden 16 (konzol) | Madden 17 (konzol) | Madden 18 (konzol) | Madden 25 (konzol) | NHL 18 (konzol) | NHL 19 (konzol)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. március 22.) EA Play PC-n, 20 játék a Bethesda-tól és egyéb játékok

  • Undertale (most elérhető: PC, konzol, Android) 
  • Empire of Sin (március 18-tól elérhető: PC, konzol, Android) 
  • NieR: Automata (március 18-tól elérhető: PC) 
  • Star Wars: Squadrons (március 18-tól elérhető: konzol) 
  • Torchlight III (március 18-tól elérhető: PC) 
  • Genesis Noir (március 25-től elérhető: PC, konzol) 
  • Octopath Traveler (március 25-től elérhető: PC, konzol) 
  • Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition (március 25-től elérhető: PC) 
  • Supraland (március 25-től elérhető: PC)
  • Yakuza 6: The Song of Life (március 25-től elérhető: PC, konzol, Android) 
  • Narita Boy (március 30-tól elérhető: PC, konzol, Android)
  • Outriders* (április 1-jétől elérhető: konzol, Android) 

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Március 31-én eltávolítják a játékok közül a következőket: HyperDot (PC, konzol), Journey to the Savage Planet (konzol), Machinarium (PC)

  • Forrás: ea.com, news.xbox.com

  (2021. március 8.) NBA 2K21, Football Manager 2021 és egyéb játékok

  • Madden NFL 21 (most elérhető: konzol) 
  • Football Manager 2021 (március 4-től elérhető: PC)
  • Football Manager 2021 Xbox Edition (március 4-től elérhető: PC és konzol)
  • NBA 2K21 (március 4-től elérhető: konzol és Android)
  • Star Wars: Squadrons (márciustól elérhető: konzol)
  • NHL 21 (áprilistól elérhető: konzol)

  Március 15-én eltávolítják a játékok közül a következőket: Alvastia Chronicles (PC és konzol), Astrologaster (PC), Bloodstained: Ritual of the Night (PC és konzol), Kona (konzol), The Witcher 3: Wild Hunt (konzol)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. 2. 22.) Pillars of Eternity 2, Dirt 5, Code Vein és további játékok

  • Code Vein (február 18-tól elérhető: PC)
  • Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition (február 18-tól elérhető: konzol és Android)
  • Wreckfest (február 18-tól elérhető: PC, konzol és Android)
  • Killer Queen Black (február 23-tól elérhető: konzol és Android) 
  • Dirt 5 (február 25-től elérhető: PC, konzol és Android)
  • Elite Dangerous (február 25-től elérhető: konzol) 
  • Superhot: Mind Control Delete (február 25-től elérhető: PC)

  Február 24-én eltávolítják a játékok közül a következőket: Dirt 4 (konzol) | Február 28-án eltávolítják a játékok közül a következőket: Momodora: Reverie Under the Moonlight (PC és konzol), Mother Russia Bleeds (PC), Oxenfree (PC és konzol), The Jackbox Party Pack 4 (konzol), Vambrace: Cold Soul (PC és konzol)

  (2021. 2. 3) Wolfenstein: Youngblood, Final Fantasy XII The Zodiac Age, Jurassic World Evolution és további más játékok

  • Ghost of a Tale (február 4-től elérhető: PC)
  • Project Winter (február 4-től elérhető: PC, konzol, Android) 
  • The Falconeer (február 4-től elérhető: PC, konzol, Android)
  • Final Fantasy XII The Zodiac Age (február 11-től elérhető: PC, konzol)
  • Jurassic World Evolution (február 11-től elérhető: konzol és Android) 
  • Stealth Inc. 2: A Game of Clones (február 11-től elérhető: konzol és Android)
  • Wolfenstein: Youngblood (február 11-től elérhető: Android) 

  Február 15-én eltávolítják a játékok közül a következőket: De Blob (konzol) | Ninja Gaiden II (konzol) | World of Horror (PC) | Február 16-án a következő játékok kerülnek ki a játékok közül: Shadows of the Damned (EA Play/konzol)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. 1. 21.) Control, Desperados 3 III, The Medium és egyéb játékok

  • Control (január 21-től elérhető: PC) 
  • Desperados III (január 21-től elérhető: PC, konzol ésAndroid) 
  • Donut County (január 21-től elérhető: PC, konzol és Android)
  • Outer Wilds (január 21-től elérhető: Android) 
  • Cyber Shadow (január 26-tól elérhető: PC, konzol és Android)
  • The Medium* (január 28-tól elérhető: PC, Xbox Series X/S) 
  • Yakuza Remastered Collection (Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered, Yakuza 5 Remastered) (január 26-tól elérhető: PC, konzol és Android)

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  Január 29-én eltávolítják a játékok közül a következőket: Death Squared (konzol) | Death's Gambit (PC) | Final Fantasy XV (konzol és PC) | Fishing Sim World: Pro Tour (konzol és PC) | Gris (PC) | Indivisible (konzol és PC) | Reigns: Game of Thrones (PC) | Sea Salt (konzol és PC)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2021. január 8.) Injustice 2, Torchlight III és még sok minden más


  • AcreeFootball PES 2021 Season Update (január 7-től elérhető: konzol és Android) 
  • Injustice 2 (január 7-től elérhető: PC, konzol és Android) 
  • The Little Acre (január 7-től elérhető: konzol és Android)
  • Neoverse (január 14-től elérhető: PC)
  • Torchlight III (január 14-től elérhető: konzol és Android) 
  • What Remains of Edith Finch (január 14-től elérhető: PC)
  • YIIK: A Postmodern RPG (január 14-től elérhető: PC)

  Január 15-én az FTL: Faster Than Light (PC) | My Friend Pedro (konzol és PC) | Sword Art Online: Fatal Bullet (konzol) | Tekken 7 (konzol) kikerülnek a játékkínálatból.

  • Forrás: news.xbox.com

  (2020. 12. 15.) The Yakuza Remastered Collection, Yakuza 6: The Song of Life, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition és egyéb játékok


  Az első megemlítendő a japán beat 'em up klasszikus Yakuza - ebből a sorozatból jövő év elején érkeznek majd az első játékok a Game Passra:

  • The Yakuza Remastered Collection (2021. január 28.: PC és konzol), amely a Yakuza 3, 4 és 5 felújított változatát tartalmazza (a gyűjtemény egyes epizódjai külön-külön is kaphatók lesznek).
  • Yakuza 6: The Song of Life (2021. március 28: PC és konzol) 

  Az Xbox Game Pass könyvtár a következő játékokkal bővül a decemberi ingyenes játékok második hullámában:

  • Mørkredd (most elérhető: PC és konzol)
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (december 15-től elérhető: konzol és Android)
  • Among Us (december 17-től elérhető: PC) 
  • Beholder: Complete Edition (december 17-től elérhető: konzol és Android)
  • Code Vein (december 17-től elérhető: konzol és Android) 
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (december 17-től elérhető: PC) 
  • Monster Train (december 17-től elérhető: konzol) 
  • Moto GP 20 (december 17-től elérhető: PC, konzol és Android) 
  • My Friend Pedro (december 17-től elérhető: Android)
  • Neoverse (december 17-től elérhető: konzol és Android)
  • Wilmot's Warehouse (december 17-től elérhető: PC és konzol)

  A következő játékokat is ígérik, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülnek ténylegesen fel a Game Pass-ra

  • Neoverse (konzol)
  • Killer Queen Black (konzol)
  • Cyber Shadow (konzol és PC)
  • The Medium (konzol és PC) 

  December 30-án a Farming Simulator 17 (PC és konzol) | Football Manager 2020 (PC) | Mortal Kombat X (konzol) szintén kikerülnek a játékkínálatból.

  • Források: news.xbox.com, YouTube, Twitter

  (2020. december 4.) Control, Doom Eternal, Haven, Rage 2 és egyebek


  Az Xbox Game Pass könyvtár a következő játékokkal bővül decemberben:

  • Control (2020. december 3-tól elérhető: konzol és Android) 
  • Doom Eternal (2020. december 3-tól elérhető: PC) 
  • Haven (2020. december 3-tól elérhető: konzol és PC)* 
  • Rage 2 (2020. december 3-tól elérhető: Android) 
  • Slime Rancher (2020. december 3-tól elérhető: konzol és Android)
  • Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (2020. december 3-tól elérhető: PC)
  • Yes, Your Grace (2020. december 3-tól elérhető: konzol, PC és Android)
  • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition (2020. december 4-től elérhető: konzol és PC)
  • Call of the Sea (2020. december 8-tól elérhető: konzol, PC és Android)*
  • Monster Sanctuary (2020. december 8-tól elérhető: konzol és Android)
  • Starbound (2020. december 8-tól elérhető: PC)
  • Unto The End (2020. december 9-től elérhető: konzol és PC)* 
  • Assetto Corsa (2020. december 10-től elérhető: konzol és Android)
  • Gang Beasts (2020. december 10-től elérhető: konzol és Android)
  • Greedfall (2020. december 10-től elérhető: konzol, PC és Android) 
  • Superhot: Mind Control Delete (2020. december 10-től elérhető: konzol és Android) 
  • Yooka-Laylee and the Impossible Lair (2020. december 10-től elérhető: konzol, PC és Android) 

  * = a csillagozottak új játékokat jelölnek, azaz olyan játékokat, amelyek a Game Pass mellett más platformokon is most jelennek meg először a megjelölt időpontban.

  December 11-én az eFootball PES 2020 (konzol) kerül ki a játékkínálatból | A Game Pass december 15-én búcsúzik a következő játékoktól: Age of Wonders: Planetfall (konzol és PC) | Infinifactory (PC) | Metro: Last Light Redux (PC) | MudRunner (konzol és PC) | Naruto to Boruto: Shinobi Striker (konzol) | Pathologic 2 (konzol és PC) | The Turing Test (konzol és PC) | Ticket to Ride (konzol és PC) | Untitled Goose Game (konzol)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2020. 11. 17.) EA Play, Gears Tactics, Destiny 2, Dragon Age: Inquisition és további más játékok


  November 10-től az EA Play több mint 60 játékkal bővül, köztük a Need for Speed, a Mass Effect, a FIFA és sok más játék lesz elérhető az Xbox Game Pass könyvtárában. Néhány játék Android-eszközökön is elérhető lesz (az xCloudon keresztül):

  • Dragon Age: Inquisition (2020. november 10-től: Android)
  • Madden NFL 20 (2020. november 10-től: Android) 
  • Mass Effect: Andromeda (2020. november 10-től: Android) 
  • Mirror’s Edge Catalyst (2020. november 10-től: Android)
  • Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 (2020. november 10-től: Android)
  • The Sims 4 (2020. november 10-től: Android) 
  • Unravel 2 (2020. november 10-től: Android)

  Az Xbox Game Pass könyvtára a következő játékokkal bővül novemberben:

  • Gears Tactics (2020. november 9-től: Android és konzol) 
  • Destiny 2: Beyond Light (2020. november 10-től: Android és konzol) 
  • Planet Coaster: Console Edition (2020. november 10-től:  Android és konzol)
  • Tetris Effect: Connected (2020. november 10-től: konzol és PC) 
  • Final Fantasy VIII Remastered (2020. november 12-től:  konzol és PC)
  • Gonner2 (2020. november 12-től: Android)
  • Streets of Rage (2020. november 12-től: PC)
  • Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (2020. november 17-től: Android, konzol és PC)
  • Halo Master Chief Collection: Halo 4 (2020. november 17-től: PC) 
  • River City Girls (2020. november 19-től: Android, konzol és PC)
  • Star Renegades (2020. november 19-től: Android és konzol)

  Az alábbi játékok november 16-án kerülnek eltávolításra az Xbox Game Pass könyvtárából: Darksiders III (konzol és PC) | Munchkin (konzol és PC) | The Talos Principle (konzol és PC) | Tracks: The Train Set Game (konzol és PC)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2020. november 4.) PUBG, Ark: Survival Evolved, Celeste és még sok egyéb játék


  Az Xbox Game Pass könyvtár a következő játékokkal bővül novemberben:

  • Day of the Tentacle Remastered (2020. október 29-től: konzol és PC)
  • Five Nights at Freddy's (2020. október 29-től: Android, konzol és PC)
  • Full Throttle Remastered (2020. október 29-től: konzol és PC)
  • Grim Fandango Remastered (2020. október 29-től: konzol és PC)
  • PlayerUnknown´s Battlegrounds (2020. október 29-től: Android) 
  • ScourgeBringer (2020. október 29-től: Android)
  • Unruly Heroes (2020. október 29-től: Android, konzol és PC) 
  • Celeste (2020. november 5-től: Android, konzol és PC)
  • Comanche (2020. november 5-től: PC) 
  • Deep Rock Galactic (2020. november 5-től: Android, konzol és PC) 
  • Eastshade (2020. november 5-től: Android, konzol és PC)
  • Knights and Bikes (2020. november 5-től: konzol és PC)
  • Ark: Survival Evolved: Explorer's Edition (2020. november 17-től: Android, konzol és PC)

  Október 30-án a következő játékok hagyják el az Xbox Game Pass könyvtárát: After Party (konzol) | LEGO Star Wars III (konzol) | Rise & Shine (konzol) | Tacoma (konzol és PC) | The Lord of the Rings: Adventure Card Game (konzol és PC) | The Red Strings Club (PC)

  • Forrás: news.xbox.com

  (2020. szeptember 30.) Doom Eternal, Forza Motorsport 7, Drake Hollow és egyebek


  Az Xbox Game Pass könyvtára októberben a következő játékokkal bővül:

  • Doom Eternal (2020. október 1-jétől: Xbox, Android | 2020: PC) 
  • Drake Hollow (2020. október 1-jétől: PC) 
  • Brütal Legend (2020. október 8-tól: Xbox)
  • Forza Motorsport 7 (2020. október 8-tól: PC, Xbox, Android)
  • Ikenfell (2020. október 8-tól: PC, Xbox)

  A következő játékok kerülnek ki az Xbox Game Pass könyvtárából október 15-én: Felix the Reaper (PC, Xbox) | Metro 2033 Redux (PC, Xbox) | Minit (PC, Xbox) | Saint Row IV Re-Elected (PC) | State of Mind (PC)

  (2020. augusztus 19.) Microsoft Flight Simulator, Wastelands 3, Resident Evil VII és egyéb játékok


  Az Xbox Game Pass könyvtár a következő játékokkal bővül augusztusban és szeptemberben:

  • Microsoft Flight Simulator (2020. augusztus 18-tól: PC) 
  • Spiritfarer (2020. augusztus 18-tól: PC, Xbox) 
  • Battletoads (2020. augusztus 20-tól: PC, Xbox) 
  • Crossing Souls (2020. augusztus 20-tól: PC)
  • Darksiders: Genesis (2020. augusztus 20-tól: PC) 
  • Don’t Starve: Giant Edition (2020. augusztus 21-től: PC, Xbox)
  • New Super Lucky’s Tale (2020. augusztus 21-től: PC, Xbox)
  • Hypnospace Outlaw (2020. augusztus 27-től: PC, Xbox)
  • Tell Me Why: Chapter 1 (2020. augusztus 27-től: PC, Xbox) 
  • Double Kick Heroes (2020. augusztus 28-tól: PC, Xbox)
  • Wasteland 3 (2020. augusztus 28-tól: PC, Xbox) 
  • Crusader Kings III (2020. szeptember 1-jétől: PC) 
  • Resident Evil 7 Biohazard (2020. szeptember 1-jétől: PC, Xbox) 

  A következő játékok október 31-én kerülnek törlésre az Xbox Game Pass könyvtárából: Creature in the Well (PC, Xbox) | Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut (Xbox) | Metal Gears Solid 2 & 3 HD (Xbox) | Metro: Last Light Redux (Xbox) | The Jackbox Party Pack 3 (Xbox) | NBA 2K20 (Xbox) szeptember 1-jén és Red Dead Redemption 2 (Xbox) pedig szeptember 7-én.

  (2020. július 2.) SoulCalibur VI, Fallout 76 és egyebek


  Az Xbox Game Pass könyvtár júliusban a következő játékokkal bővül:

  • Out of the Park Baseball 21 (2020. július 1-jétől: PC)
  • Soulcalibur VI (2020. július 1-jétől: Xbox) 
  • CrossCode (2020. július 9-től: Xbox) 
  • Fallout 76 (2020. július 9-től: PC, Xbox) 

  Július 15-én a következő játékokat távolítják el az Xbox Game Pass könyvtárából: Blazing Chrome (PC, Xbox) | Dead Rising 4 (PC, Xbox) | Metal Gear Solid V (PC, Xbox) | Timespinner (PC) | Unavowed (PC) | Undertale (PC)

  (2020. június 11.) No Man's Sky, Battletech, Thronebreaker és további játékok


  Az Xbox Game Pass könyvtár júniusban a következő játékokkal bővül:

  • Battlefleet Gothic Armada 2 (2020. június 11-től: PC) 
  • Battletech (2020. június 11-től: PC) 
  • Dungeon of the Endless (2020. június 11-től: PC, Xbox)
  • Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix (2020. június 11-től: Xbox)
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (2020. június 11-től: Xbox)
  • No Man´s Sky (2020. június 11-től: PC, Xbox) 
  • The Bard’s Tale ARPG (2020. június 18-tól: PC, Xbox)
  • Thronebreaker (2020. június 18-tól: Xbox)

  Június 15-én a következő játékok hagyják el az Xbox Game Pass könyvtárának játékkínálatát: Everspace (PC, Xbox) | Resident Evil Revelations (Xbox) | Riptide GP: Renegade (PC, Xbox) | Riverbond (PC, Xbox) | Samorost 3 (PC) | Superhot (PC, Xbox) | Supermarket Shriek (PC, Xbox) | The Last Door: Season 2 (PC) | The Stillness of the Wind (PC)

  (2020. április 24.) Red Dead Redemption 2


  Májusban kibővíti az Xbox Game Pass könyvtárát:

  • Red Dead Redemption 2 (2020. május 7-től: Xbox)

  A Grand Theft Auto V (Xbox) május 7-én kerül ki az Xbox Game Pass könyvtárából

  Xbox és PC Game Pass: a legjobb játékok válogatása

  • Aktualizálva: 31. 10. 2020 • Szerző: Filip Němec

  Ahogyan az Xbox Game Pass könyvtár tartalma is változik, úgy változik a jelenleg benne található 10 legjobb játékból összeállított válogatásunk is. Éppen ezért folyamatosan ellenőrizheted top 10-es listánkat, különösen akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy melyik játékot válaszd. És mivel a Game Pass könyvtár csak minőségi illetve keresett játékokat kínál, sok sikeres játék nem került fel a top 10-es ranglistánkra.

  • Gears of War sorozat (Gears)
  • Ori and the Blind Forest és Ori and the Will of the Wisps - A lélek diadala
  • Halo sorozat és Halo: The Master Chief Collection Xbox konzol kirakata
  • Age of Empires sorozat Valós idejű stratégiai legenda 4K-ban
  • Microsoft Flight Simulator - Fel a felhők közé
  • Forza Horizon 4 - A versenyek királya
  • Hellblade Senua´s Sacrifice Szerelem a síron is túl
  • Doom Eternal A pokol sosem alszik
  • The Witcher 3: Wild Hunt A Witcher tökéletes befejezése
  • Resident Evil 7 Biohazard - Gyenge idegzetűek számára nem ajánlott

  Gears of War sorozat (Gears)


  • Műfaj: Akció TPS • Multiplayer: Igen (online, osztott képernyőn) • Fejlesztő: Epic Games, The Coalition, Xbox Game Studios és mások • Kiadó: Microsoft, Xbox Game Studios • Platformok: Xbox konzol, PC, Android • Magyar: feliratozva.


  A Gears of War (az ötödik rész óta csak Gears) a Microsoft és az Xbox konzoljának egyik legnagyobb játékai közé sorolható, az Xbox 360 ideje óta uralja az akciójátékokat, és ahelyett, hogy egyetlen részt választanánk, inkább egyenesen a teljes sorozatot ajánljuk figyelmedbe. Valójában az összes epizód megtalálható a Game Pass könyvtárában, beleértve az első rész remasterét is. A "Gears" mind a történet kampányok szerelmeseinek, akik örülni fognak a splitscreen két játékos osztott képernyő jelenlétének (minden epizódban), mind a multiplayer rajongóknak ajánlott. Minden epizód játszható Xbox konzolokon, számítógépen, és néhányat Android készüléken is lehet streamelni. Aztán meg kell említenünk a műfaji mellékágat is, a Gears Tacticsot, amely az eredeti sorozat időtálló realitásait ötvözte a legendás XCOM stílusában a fordulóalapú stratégiák játékmenetével.

  Gears 5 Official Forever Launch Trailer


  Ori and the Blind Forest és Ori and the Will of the Wisps – A lélek diadala


  • Műfaj: Action platformer, metroidvania • Multiplayer: Nincs • Fejlesztő: Moon Studios • Kiadó: Microsoft, Xbox Game Studios • Platformok: Xbox konzol, PC, Android • Magyar: feliratozva


  A Microsoft az Xbox One életének első éveiben nem járt jól a független fejlesztőkkel, de 2015-ben sikerült egy hatalmas sikert aratnia Xboxra és számítógépre egyaránt, ami végül más független stúdiókat is vonzott a ma már népszerű ID@Xbox a független fejlesztői programba. Az Ori and the Blind Forest, valamint annak közvetlen folytatása, az Ori and the Will of the Wisps egy mesésen aranyos játék fantasztikus történettel és hangsávval, de az imádnivaló bőr alatt egy nagy kihívást jelentő platformer rejlik, amely türelmet és gyors reflexeket igényel. Végül azonban ez a keverék váratlanul függőséget okoz, és mi csakis ajánlani tudjuk ezt a két játékot.

  Ori and the Will of the Wisps - E3 2019 - Gameplay Trailer


  Halo sorozat és Halo: The Master Chief Collection – Xbox konzol kirakata


  • Műfaj: Akció FPS • Multiplayer: Igen (online, osztott képernyőn néhány rész) • Fejlesztő: Bungie, 343 Industries és mások • Kiadó: Microsoft, Xbox Game Studios • Platformok: Xbox konzol, PC, Android (valamelyik részek) • Magyar: Nem


  Ha azt a játékszériát kerested, amely a leginkább meghatározta az Xboxot, akkor az biztosan a Halo. Szerencsére a Game Pass könyvtárában a játék összes része megtalálható, így nem maradsz le a legendás katona, Master Chief történetéről. Ott megtalálható a Halo: The Master Chief Collection, amely az első Halo-epizód továbbfejlesztett változatát tartalmazza: Combat Evolved Anniversary, a szintén továbbfejlesztett Halo 2: Anniversary, valamint a Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach és a Halo 4. Külön a Game Pass könyvtárban találod a sorozat legújabb részeit, a Halo 5 Guardians-t, avagy a Halo történetének ágazatait: Spartan Strike és Spartan Assault, de ezek azonban már kevésbé jók és minőségesek. Ha pedig szeretnéd a Halo márkát ízig-vérig megismerni, akkor a Halo Wars oldalstratégia-sorozat mindkét kötetével játszhatsz, amely számítógépre és Xbox konzolokra is egyaránt elérhető.

  Halo: The Master Chief Collection - Launch Trailer


  Age of Empires sorozat – Valós idejű stratégiai legenda 4K-ban


  • Műfaj: Real-time stratégia • Multiplayer: Igen (online, LAN) • Fejlesztő: Ensemble Studios, Relic Entertainment • Kiadó: Microsoft, Xbox Game Studios • Platformok: PC • Magyar: Nem


  Minőségi stratégia játékok bőven megtalálhatóak a Game Pass könyvtárában, bár a legtöbbjük logikusan csak számítógépen érhető el. Ahogy az várható volt, a stratégiai választék sztárjai közé tartozik a népszerű Age of Empires-sorozat, amelynek mindhárom kiadása egyaránt megtalálható a Game Pass könyvtárában. Ezek jelentősen továbbfejlesztettek az eredeti verziókhoz képest, így például támogatják a 4K felbontást, új játékmódokat vagy felújított hangsávot kínálnak. Ráadásul a második és a harmadik rész is tartalmaz online többjátékos módot (multiplayer), így semmi sem akadályoz meg abban, hogy a többjátékos módban is úgy játszhass, mint régen. Az Age of Empires-játékok csak számítógépen érhetők el.

  Age of Empires III: Definitive Edition - Announce Trailer


  Microsoft Flight Simulator – Fel a felhők közé


  Ha a háborúskodás és a lövöldözés helyett inkább a kalandot és a felfedezés világát kedveled, a Microsoft Flight Simulator nagy valószínűséggel Neked is tetszeni fog, hiszen minden repülésrajongó számára egy igazi valóra vált álom. A játék valódi térképi hátteret használ, így a valós világot élvezheted, miközben a zord időjárással és a fejlett repülőgép-irányítási fizikával küzdesz. Nem igazán szeretsz repülni? Elismerjük, hogy a repülésszimulátorok még mindig eléggé perifériára szorultak, de a Microsoft Flight Simulator kiváló példa arra, hogy mire lehet használni a Game Pass előfizetést. Bár ez nem feltétlen egy olyan játék, amit teljes áron megvennél, a Game Pass lehetővé teszi, hogy néhány percre felpattanj egy repülőre, megnézd a szülővárosodat, és megnézd, hogyan modellezték a szerzők a házadat, majd egyszerűen kikapcsolhatod a játékot... vagy nem is.

  Microsoft Flight Simulator - Official Gameplay Trailer | X019


  Forza Horizon 4 – A versenyek királya


  A Forza Horizon, a nyílt világú árkád autóverseny-sorozat negyedik része 2018-ban jelent meg számítógépre és Xboxra egyaránt, és még ma is keresi a konkurenciáit. A nyílt világú offroad tereprally versenyzés klasszikus koncepcióját a Forza Horizon 4-ben a rendszeresen változó évszakok frissítik fel, amelyek mindig megváltoztatják nemcsak a világ látványvilágát, hanem a játékmenetet is. A Forza Horizon 4 játszható Xbox-on, számítógépen és Androidos eszközökön streamelve is. De ha jobban szereted a zárt pályákat, és jobban szereted a napsütötte versenyaszfalt illatát, mint a sarat, akkor inkább próbáld ki a testvérsorozat, a Forza Motorsport hetedik részét. A Horizonnal ellentétben ez egy realisztikus szimulátor, amely Xbox-on, számítógépen és Androidon is szintén fut. Vagy tudod mit? Nyugodtan kipróbálhatod akár mindkét játékot, mert a Game Pass pontosan erre van kitalálva.

  Forza Horizon 4 - Official Launch Trailer


  Hellblade Senua's Sacrifice – Szerelem a síron is túl


  Eredetileg a britt Ninja Theory stúdió független játékává vált, és díjnyertes klasszikussá vált, amelynek várható folytatása most az Xbox Game Studios fejlesztése alatt készül. A Hellblade: Senua's Sacrifice egy sötét akció-kaland, amelyet a skandináv mitológia és a kelta kultúra ihletett. Senua harcosnak ebben a játékban próbák sorozatán kell átesnie, hogy eljuthasson Helheimbe, és megmentse kedvese lelkét Hela istennő karmai elől. Rendkívüli, akcióval és érzelmekkel teli játékélmény, ahol gyakran felteszi magának a kérdést az ember, mi a valódi, és mi az, ami csak elképzelés, elérhető Xbox konzolokon és számítógépeken.

  Hellblade: Senua's Sacrifice Official Xbox One Trailer


  Doom Eternal – A pokol sosem alszik


  Habár a Hellblade Senua's Sacrifice-ban a pokol sok lénye megtalálható, számukat és egy képernyőn való koncentrációjukat tekintve egy másik játék a király. A Doom Eternal folytatja, amit ez a mára legendás sorozat 1993-ban elkezdett, és legújabb munkájában magával ragadó tempót, tökéletes hangsávot és kidolgozott szinteket hoz, amelyekben a démonok százféle módon történő lemészárlása még ennyi év után is rendkívül szórakoztató. A Doomguy elsajátított néhány új trükköt, de az eredeti frenetikus játékmenet közvetlenül a játékból árad, hasonlóan a hektoliternyi démonvérhez. A Doom Eternal számítógépeken és Xbox konzolokon játszható.

  DOOM Eternal - Official Trailer 2


  The Witcher 3: Wild Hunt – A Witcher tökéletes befejezése


  A Game Pass könyvtárban a most véget érő konzolgeneráció egyik legnépszerűbb játéka is megtalálható. A Witcher-saga harmadik része Geralt of Rivia történetének befejező része, amely tartalmazza a Heart of Stone és az Of Wine and Blood című, korábban megjelent bővítményeket is, és a teljes csomag több mint 100 órányi kiváló akció-RPG-t kínál, jól megírt karakterekkel, nyitott világgal és egy lebilincselő történettel, amelynek vége teljes mértékben a te döntéseiden múlik. A The Witcher 3: Wild Huntot a Game Pass könyvtárban megtalálod számítógépen és Xbox-on is egyaránt.

  Official Launch Trailer - The Witcher 3: Wild Hunt


  Resident Evil 7 Biohazard – Gyenge idegzetűek számára nem ajánlott


  A Resident Evil horror sorozat hetedik részét a Capcom fejlesztői úgy mutatták be, mint visszatérést a gyökerekhez, és nem volt minden szimplán üres ígéret. A hetedik rész igazi tisztelgés a sorozat eredeti részei előtt, amelyek a feszült atmoszférával, a remekül kidolgozott horrorelemekkel és nem utolsó sorban a történetükkel tűntek ki, ami miatt belekényszerít hogy a Resident Evil 7 Biohazardot szinte egyetlen nekiülésből befejezd. Ez nem is akkora baj, mert a hetedik rész elég rövidre sikerült, ami egyben a fő hibája is az egyébként szinte tökéletes akció-kalandjátéknak, amit a leggyengébb karaktereknek kevésbé ajánlunk. De ha nem riaszt el egy gyilkosokkal és hátborzongató jelenségekkel teli ház, akkor Xbox-on és számítógépen is kényelmesen játszhatsz a Resident Evil 7 Biohazarddal.

  Resident Evil 7 Biohazard Official Launch Trailer

  4,3 68×
  Xbox Game Pass - 6 hónapos előfizetés
  Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 6 hónap - 3 998,33 Ft/hónap
  23 990 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029gp2
  4,3 68×
  Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés
  Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 3 996,67 Ft/hónap
  11 990 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029gp3
  4,3 270×
  Xbox Game Pass Ultimate - 1 hónapos előfizetés
  Feltöltőkártya - PC (Win 10), mobiltelefon / tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live , Microsoft Store és Xbox Mobile app kulcs, tagság ideje: 1 hónap
  5 490 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029gu1
  4,3 270×
  Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés
  Feltöltőkártya - PC (Win 10), mobiltelefon / tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live , Microsoft Store és Xbox Mobile app kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 5 330 Ft/hónap
  15 990 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029gu2
  4,0 10×
  PC Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PC-n Windows 10 rendszerrel)
  Feltöltőkártya - PC (Win 10), letölthető licenc, Microsoft Store kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 3 663,33 Ft/hónap
  10 990 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029gpc1
  10 090 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MXESD1724b
  4,6 611×
  Xbox Game Pass Core - 12 hónapos tagság
  Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 12 hónap - 1 832,50 Ft/hónap
  21 990 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029el8
  4,6 611×
  Xbox Game Pass Core - 6 hónapos tagság
  Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 6 hónap - 1 831,67 Ft/hónap
  10 990 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029el80
  4,6 611×
  Xbox Game Pass Core - 3 hónapos tagság
  Feltöltőkártya - Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, tagság ideje: 3 hónap - 2 496,67 Ft/hónap
  7 490 Ft
  Letölthető
  Termékkód: MX029el9
  4,8 1522×
  Xbox Wireless Controller Robot White
  Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fehér kivitel
  24 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MXO001SC2
  4,8 1522×
  Xbox Wireless Controller Carbon Black
  Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
  24 490 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MXO001SC1
  4,8 1522×
  Xbox Wireless Controller Stormcloud Vapor Special Edition
  Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick
  26 890 Ft
  Pillanatnyilag nem elérhető
  Termékkód: MXO001SC18
  4,8 1522×
  Xbox Wireless Controller Pulse Red
  Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, piros kivitel
  24 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MXO001SC4
  4,8 1522×
  Xbox Wireless Controller Shock Blue
  Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, kék kivitel
  24 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: MXO001SC3
  Nyomtatás
  P-DC1-WEB10
  30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ