Alzaboxy Q1 MPLA317262

Xbox Live GOLD

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Márkák
Utalvány értéke
2990 Ft
(1)
6990 Ft
(1)
12990 Ft
(1)
Platform
Xbox Series X
(3)
Xbox Series S
(3)
Xbox One
(3)

Az Xbox Live egy online Microsoft szolgáltatás, amely játékosok millióit köti össze a világ minden tájáról. Csatlakozz te is az Xbox ONE játékkonzoloddal, vagy akár a Windows 10-es számítógépeddel. Az Xbox Live előfizetés számos előnyt kínál, beleértve az exkluzív kedvezményeket, az ingyenes játékokat és ami a legfontosabb, az online multiplayer játékokat. Egy éves Xbox Live Gold tagsággal pedig akár 120 000 Ft értékű ingyenes játékokhoz juthatsz hozzá. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, mi a különbség az Xbox Live és az Xbox Live Gold között.

Tovább

Xbox Live - Hozd ki a legtöbbet az Xbox konzolodból

Az ingyenes Xbox Live szolgáltatás az online játékközösség világát tárja eléd. Széleskörű közösségi interakciót kínál a játékosokkal szerte a világon. Létrehozhatod saját játékprofilodat, trófeákat szerezhetsz, képernyőfelvételeket készíthetsz és még sok más online szolgáltatást is elérhetővé tesz számodra, mint például a Netflix, az Live TV és a YouTube.

Xbox Live előnyei - Miért jó online lenni?

  • Az Xbox Live ingyenes online tartalmakat kínál és lehetővé teszi a játékok digitális formában történő megvásárlását.
  • Létrehozhatsz saját Xbox avatarokat.
  • A mobil alkalmazásnak köszönhetően az Xbox Live közösségeidet bárhonnan könnyen elérheted.
  • A Mixer forradalmi módon valósítja meg az élő közvetítést más játékosokkal.
  • Oszd meg a játék aktuális helyzetét és az eredményeidet az Xbox ONE konzolod és a Windows 10 számítógéped között az Xbox Play Anywhere szolgáltatással.
  • Az új Xbox Live tartalmi útmutató világos lap- és információs keretrendszert biztosít.
  • Használd az Xbox Arena funkciót saját játékversenyek létrehozásához.
  • Az Xbox Live legnagyobb előnye az ár, hiszen maga a szolgáltatás ingyenes.

Tekintsd meg Letölthető Xbox játékok, Xbox játék kiegészítők és Xbox pontok és kreditek kínálatunkat.

Xbox Live Gold tagság

Az Xbox Live Gold előfizetés magába foglalja az Xbox Live összes előnyét, azon túl pedig az online multiplayer játékrészeket, exkluzív kedvezményeket és az ingyenes Xbox Live Gold játékokat is. Az Xbox Live Gold emellett speciális lehetőségeket kínál a Kinect mozgásérzékelőhöz, a médiamegosztáshoz és a csoportos csevegéshez.

i

Az Xbox 360 konzolod segítségével kihasználhatod az Xbox Live Gold tagság összes előnyét, beleértve a kedvezményeket és az exkluzív ajánlatokat is.

Xbox Live Gold 12 hónap
1 éves tagság - Xbox Live Gold 12 hónap

Miért válaszd az Xbox Live Gold szolgáltatást?

  • Az Xbox Live Gold tagság lehetővé teszi, hogy reszt vegyél számos online multiplayer játékeseményen.
  • Xbox Live Gold előfizetéssel havonta 2-4 Xbox ONE vagy Xbox 360 játék ingyenesen elérhetővé válik számodra.
  • Az Xbox Live Gold tagok számára az Xbox Live játékok kedvezményei elérhetik akár a 75%-ot is.

Az Xbox Game Pass szolgáltatás havi díj ellenében több mint 100 Xbox ONE játékot tesz elérhetővé.

Xbox Live Gold bejelentkezés és aktiválás - Próbáld ki a feltöltőkártyákat

Hogyan lehet bejelentkezni az Xbox Live Gold szolgáltatásba? Automatikus előfizetéssel, vagy a több változatban is kapható feltöltő- és ajándékkártyákkal, egy Microsoft-kód segítségével tarthatod feltöltve, aktív állapotban az Xbox Live fiókodat.

i

Xbox Live Gold ár
Választhatod az Xbox Live Gold 1 hónap, az Xbox Live Gold 3 hónap és az Xbox Live Gold 6 hónap feltöltőkártyákat is, de az Xbox Live Gold 12 hónap feltöltőkártya segítségével feliratkozhatsz egy egész éves tagságra. Értelemszerűen minél nagyobb Xbox Live Gold csomagot választasz, annál olcsóbbra jön ki a havi Xbox Live Gold tagságod.

Xbox Live Gold játékok

Xbox Live Gold tagsággal játékok színes tárházához kapsz hozzáférést. Játszhatsz a legnépszerűbbekkel, mint a GTA V és a FIFA, de kihasználhatod a többjátékos módot is olyan játékokkal, mint a Destiny 2, PGA 2K21 és Gears 5. Emellett letölthetsz ingyenes játékokat is, mint például a Swimsanity és a The Raven Remastered, valamint exkluzív, Gold-tagok számára fenntartott kedvezmények is elérhetővé válnak számodra olyan játékokra, mint a Hitman 2 - Gold Edition, Dragon Ball Xenoverse, My Friend Pedro, Guns, Gore and Cannoli 2. Ne habozz, csapj le rájuk!

Xbox Live Gold akció
A kedvezményes ajánlatokat keresed? Tekintsd meg az Xbox Live Gold akciós ajánlatainkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, 6990 Ft értékben
6 990 Ft

2.
Feltöltőkártya - elektronikus letölthető ajándékkártya 2990 Ft értékben
2 990 Ft

3.
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, 12990 Ft értékben
12 990 Ft

3 termék
4,7 430×
Xbox Live Ajándékkártya 6990Ft
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, 6990 Ft értékben
6 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz4
4,7 430×
Xbox Live Ajándékkártya 2990 Ft
Feltöltőkártya - elektronikus letölthető ajándékkártya 2990 Ft értékben
2 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz2
4,7 430×
Xbox Live ajándékkártya 12990Ft
Feltöltőkártya - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, letölthető licenc, Xbox Live kulcs, 12990 Ft értékben
12 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz5

Xbox Live GOLD

Xbox One játékokXbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett...
Játékot vásároltál az Alzánál elektronikus licenc formájában, de nem tudsz mit kezdeni vele? Ebben az átfogó cikkben elmondjuk, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen telepíteni az elektronikus játék kulcsát az Origin, a Steam, az Uplay, az MS Store, a PS Store és az Xbox...
Új játékkonzolt szeretnél, de nem tudod, hogy mi legyen a régivel? A Microsofttal együtt olyan programot indítottunk, amelynek keretében régi játékkonzolodat új Xbox One S vagy Xbox One X vásárlása esetén akár 25 000 Ft-ért beszámítjuk.

Xbox Live GOLD

A Xbox Live GOLD kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Xbox Live GOLD – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Live GOLD Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Live GOLD A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Live GOLD A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Live GOLD vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ