Doručení zdarma Shop roku

Microsoft Xbox One S 500GB Minecraft Edition

Termékkatalógus
Microsoft Xbox One S 500GB Minecraft Edition
4,8 33 értékelés
Konzol - AMD Octa-Core, 8GB RAM, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, új vezeték nélküli kontroller, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, beépített tápegység, fehér színű
Kód:  MXO005ap Termékszám:  ZQ9-00047 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One S 500GB Minecraft Edition

Az Xbox One S egy nagy lépés előre

le
Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S nem csak egy játékkonzol. Támogatja a 4K felbontású tartalmak streamelését az Amazon Video-n vagy Netflixen, illetve Ultra HD Blu-ray lemezeket is lejátszhat vele.

le
O 40 % menší rozměry

Mintegy 40%-kal kisebb

Az előző generációhoz képest az Xbox One S méretét 40%-kal sikerült lecsökkenteni. Ráadásul a vonzó, fehér burkolata beépített tápegységet rejt.

le
2TB kapacita disku

500 gigabájt

Az új játékok elég sok helyet igényelnek a merevlemezen. Továbbá, sokan közülük csak digitálisan forgalmazott, még több helyet foglalva. Ezért minden bizonnyal értékelni fogja a belső merevlemez méltányos, 500 GB-os kapacitását.

le
Xbox One S ovladač

Újratervezett kontroller

Az új, Xbox One S-hez tervezett, vezeték nélküli kontrollerével jobban fogja élvezni akciójeleneteket, mint valaha. Hála a lesimított, áramvonalasabb formájának, tökéletesen illeszkedik az Ön kézbe. Mivel Bluetooth támogatott, könnyen játszhat rajta a számítógépén, tabletén vagy akár mobiltelefonján lévő játékokkal. Hogy még jobbá tegye az élményt, a kontroller hatótávolsága a régi verzió duplája.


A játék- és multimédiák gazdagabb színvilága

Mivel az Xbox One S teljes mértékben támogatja a 4K felbontást, élvezze az elkápráztató részleteket az eredeti HD felbontás négyszeresén. A HDR technológiát használja, amely feljavítja a kontraszt arányát és növeli a képmélység érzetét, a lehető legrealisztikusabb és élénk kép elérésért.

IR blaster

Beállíthatja, hogy az Ön Xbox One S játékkonzolja automatikusan bekapcsolja az IR által vezérelt eszközöket. Ennek köszönhetően akár egyetlen gomb megnyomásával bekapcsolhatja a játékkonzolját, a TV-jét és a hangszóróját.

le
IR blaster
le
Xbox Live Gold

Ingyenes játékok és exkluzív tartalmak

Az Xbox Gold tagsággal minden hónapban ingyen kaphat játékokat. Egyszerűen csak válasszon egy játékot, lépjen kapcsolatba az ismerőseivel és építsenek fel képzeletdús és lenyűgöző világokat vagy versenyezzenek izgalmas mérkőzéseken, melyek gyors gondolkozást és reflexeket igényelnek.

Játsszon a Gears of War 4 és Forza Horizon 3 játékokkal

Játsszon díjnyertes, exkluzív vagy akár vadiúj játékokkal. A továbbfejlesztett besorolás szerinti párosítással és a játékosok számára elérhető fejlett hírnévszerzési rendszerrel a multiplayer játékok még soha nem voltak ilyen szórakoztatóak.


le
Minecraft Edition

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Csomag tartalma

  • Xbox One S + 500 GB belső meghajtó
  • Ingyenes játék: Minecraft (letöltő kóddal)
  • Vezeték nélküli, 3,5 mm-es jack dugós kontroller
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napon keresztül

Paraméterek

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
500 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Xbox One S 500GB Minecraft Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 500GB Minecraft Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One S 500 GB Minecraft Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB Minecraft Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB Minecraft Edition.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ