A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Xbox One előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
Xbox Series X
(21)
Xbox Series S
(1)
Xbox One
(21)
Licenc
Doboz
(18)
Letölthető
(4)
Műfaj
Akció
(5)
RPG
(2)
Sport
(8)
Szimulátor
(11)
Lövöldözős
(3)
Szöveg
CS
(6)
EN
(22)
DE
(15)
Szinkron
EN
(22)
DE
(12)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott Xbox One előrendelhető játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Xbox One előrendelhető játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Xbox One előrendelhető játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Xbox One előrendelhető játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Xbox One előrendelhető játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Xbox One előrendelhető játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Xbox One előrendelhető játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Xbox One előrendelhető játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Xbox One előrendelhető játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
22 termék
Construction Simulator - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0245
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
Előrendelési ár
15 590 Ft
Megjelenés dátuma: április 12, 2024
Termékkód: XBSE0363
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
F1 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
Előrendelési ár
29 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: XBSE0484
Rugby World Cup 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0381
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
16 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: XBSE0501
TopSpin 2K25 Grand Slam Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
46 790 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: MXESD2242
TopSpin 2K25 Cross-Gen Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
29 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: MXESD2240
TopSpin 2K25 Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
35 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: MXESD2241
TopSpin 2K25 - Xbox One Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
26 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: MXESD2239
System Shock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, eredeti, úttörő játéknak, de az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltöztették, korszerűvé tették az irányítást, feljavították az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét adtak hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is meghívták, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: XBSE0498
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
24 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: XBSE0497
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0496
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0491
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: XBSE0489
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
29 590 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
TopSpin 2K25: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
40 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: XBSE0478de
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0481
TopSpin 2K25 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: sport és szimulátor
Előrendelési ár
30 390 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: XBSE0478
Contra: Operation Galuga - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Red Falcon terrorista csoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék alapos újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új szakaszokkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: XBSE0476
Little Nightmares 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
21 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MXO899
Xbox One játékokXbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett...

Xbox One előrendelhető játékok

A Xbox One előrendelhető játékok kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ