A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Xbox One fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(112)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(23)
Hallójárati (in-ear)
(7)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(117)
Bluetooth
(24)
USB Type-A
(31)
6,3mm Jack
(6)
USB-C
(18)
Funkciók
Ambient sound
(2)
Játék mód
(63)
Hi-Res audio
(22)
Hangsegéd
(9)
7.1-es térhangzás
(31)
Szín
Fehér
(21)
Fekete
(93)
Piros
(8)
Lila
(2)
Terepmintás
(2)
Kék
(19)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(2)
Szürke
(3)
Zöld
(15)

Szeretnéd fokozni az Xbox ONE játékod örömét? Az első dolog, amibe érdemes lehet beruháznod, az egy megfelelő Xbox ONE fejhallgató - egy mikrofonnal ellátott Xbox ONE füles. Manapság egyetlen játékos sem tud meglenni nélküle. Nem tudod, melyeik Xbox ONE fejhallgatók közül választhatsz? Olvass tovább, mi segítünk!

Tovább

Mit kínál az Xbox ONE fejhallgató?

Ahogy a mondás tartja, addig nem tudhatod, amíg ki nem próbálod. Ez a 4 legfontosabb ok, amiért érdemes beszerezned egy Xbox ONE fejhallgató készüléket.

  • Minden tekintetben kompatibilis az Xbox ONE konzollal.
  • Mikrofonnal rendelkezik a csapattársaiddal való kommunikációhoz.
  • Kiváló minőségű hangzás biztosítja a tökéletes játékélményt.
  • A szobatársaid végre nyugodtak lehetnek.

Milyen paraméterek alapján érdemes Xbox ONE fejhallgató készüléket választanod?

Először is nézzük át a legalapvetőbb paramétereket, amelyek általában minden fejhallgatóra vonatkoznak, beleértve az Xbox ONE fülhallgatók minden darabjára. Bizonyára hasznosnak fogsz találni néhány információt róluk a döntésed meghozatalakor.

Az Xbox ONE fejhallgató melyik verziója áll a rendelkezésedre?

Játékhoz a legjobb választás a fej fölötti Xbox ONE fejhallgató. Ezek gyakran nagyon nagyok, így úgy érezheted magad, mint egy idegen. A gyártók azonban a praktikumra és a kényelemre törekednek.

  • Kompaktságuknak köszönhetően a fülbe helyezhető fülhallgatók (in-ear) útközben is élvezhetők. Zárt kialakításúak, így jól szigetelik a környezeti zajokat. Ám a hangszóróik a legkisebbek, így a basszusaik gyengébbek lesznek.
  • A fület befedő fejhallgatók ideális választás mindazok számára, akik sokoldalú, jó hangzású fejhallgatót szeretnének, nemcsak játékhoz, hanem esetleg zenehallgatáshoz vagy okostelefonhoz is. Egy idő után azonban kicsit kényelmetlenek lesznek a fülön.
  • A fül körüli fejhallgatók a legkényelmesebbek, de egyben a legterjedelmesebb mérettel rendelkezők is. A füleid hálásak lesznek neked, ha tíz órán át megállás nélkül játszol. A nagyméretű hangszórók megfelelő, dinamikus basszust is biztosítanak.

Hallójárati Xbox ONE fejhallgatók
Hallójárati fejhallgató

fület befedő Xbox ONE fejhallgatók
Fület befedő felhallgató

fül körüli Xbox ONE fejhallgatók
Fül körüli fejhallgató

Milyen kialakítású Xbox ONE fejhallgató mellett dönts?

Az Xbox ONE fejhallgató kiválasztása a fülkagyló kialakítása alapján történik. Mindegyik kialakításnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az Xbox ONE füles elsősorban a hanghatások jó reprodukálására kell, hogy szolgáljon a játékokban.

  • A nyitottak beengedik a hangot, így nincs torzítás. De inkább zenehallgatásra alkalmasak.
  • A félig zártak részben tompítják a környezeti zajokat, miközben meglehetősen hűen adják vissza a hangot.
  • Véleményünk alapján a zártak jelentik a legkézenfekvőbb választást a játékhoz. Nem fog zavarni a körülötted lévő zajok/emberek hangja, és te sem fogod zavarni őket. A legtöbb Xbox ONE fejhallgató éppen ezek miatt zárt kialakítású.

i

Az ANC (Active noise-cancelling), vagyis az aktív zajszűrés minden zajos környezetben jól jön. Segítségével abszolút semmi sem fog zavarni.

A frekvencia előre meghatározza az Xbox ONE fejhallgató hangja iránti lelkesedést

A frekvenciatartomány a lejátszott hangok minimális és maximális hullámhosszát fejezi ki. Az alsó határ a mélyeket, a felső a magasakat jelöli. Minél nagyobb a frekvenciatartomány, annál jobban fog elméletileg szólni az Xbox ONE fejhallgató.

Érzékenység és impedancia

Az érzékenység az impedanciával együtt határozza meg, hogy a fejhallgató milyen hangosan szólal meg 1 W-on. Minél nagyobb az érzékenység (és minél kisebb az impedancia), annál valószínűbb, hogy az Xbox ONE fejhallgató képes lesz kezelni a mobiltelefonod vagy az mp3-lejátszód hangját.

Milyen méretű átalakítót válassz az Xbox ONE fejhallgató számára?

Az átalakító a "hangszóró" szakkifejezése. Mérete megmondja, hogy az Xbox ONE fejhallgatók mennyire fognak dübörögni a mély hangoknál. Tehát ha megfelelő effekteket szeretnél, ez az egyik paraméter, amit figyelembe kell venned.

Ínyenc vagy? A legjobb Xbox ONE fejhallgatók az alábbiakat kínálják

Az Xbox ONE füles vad dizájnnal és színes háttérvilágítással rendelkezik. Ez határozottan menő, de kezet a szívre, a játékosokat leginkább a hangminőség és a kényelem érdekli. Lövöldözésekben egy jó sztereó füles sokszor virtuális életeket ment meg, kalandjátékokban pedig a hangulat 30%-át teszi ki. Mire érdemes figyelned, amikor választasz egyet?

  1. A fejpánt és a fülkagylónál lévő illesztések masszív szerkezetére, sőt, általában a fejhallgató tartósságára is. A fejhallgatónak sokat kell kibírnia. Ha vezetékeset választasz, mindenképpen érdemes olyanokat beszerezned, amelyeknek levehető, azaz cserélhető a kábele.
  2. Az abszolút kényelemre, amelyre az állítható fejpánt valamint a kényelmes, párnázott fülkagylók jelentenek megoldást. Csak arra figyelj, hogy ne szorítson, ne nyikorogjon és ne izzadjon benne a füled. Egyes gyártók még cserélhető fülkagylókat is kínálnak.
  3. Egy jó minőségű mikrofon a társalgáshoz, ideális esetben környezeti zajcsökkentővel, amely mindeközben kihúzható, összecsukható vagy eltávolítható, hogy ne legyen útban, amikor nincs rá szükséged. Ezt akkor is értékelni fogod, ha a fejhallgatót kint is szeretnéd használni.
  4. A térhatású hangzásra, amely lehetővé teszi, hogy pontosan tudd, honnan közelít feléd az ellenség. Az Xbox ONE fejhallgatók általában Windows Sonic 7.1-et vagy Dolby Atmos 9.1-et kínálnak.

Lehet, hogy a Dolby Atmos licencért néhány száz forintot kell fizetned, de a hangzás tényleg megéri!

Mit tud még egy jó Xbox ONE fejhallgató?

Van még néhány apróság, amit figyelembe kell venned, amikor kiválasztod a megfelelő darabot. Lehet, hogy ezek apróságok, de minden játékost boldoggá tehetnek, és néha még az életüket is megkönnyítik egy kicsit.

  • A 90 fokban elforgatható fülkagylók és az összecsukható kialakítás problémamentes szállítást biztosítanak.
  • A látványos virtuális 3D-s hangzásról a közvetlenül a fejhallgatóba integrált hangkártya gondoskodik.
  • Vezérlők: a játék és a csevegés hangerőssége, vagy közvetlenül a fejhallgatón található programozható gombok.
  • A TeamSpeak, Skype és Discord mikrofonminősítés azt jelenti, hogy a hang 100%-ban tiszta és visszhangmentes.
  • Kiegészítő szoftver: hangkiegyenlítő a hanghoz és a háttérvilágítással ellátott fejhallgatók esetében a háttérvilágításhoz.
  • Alternatív csatlakozási lehetőségek: egyes vezeték nélküli fejhallgatók 3,5 mm-es csatlakozóval is rendelkeznek. Ez jól jöhet, ha elfelejtenéd feltölteni az Xbox ONE fejhallgató készülékedet.

Fejhallgató csatlakoztatása az Xbox ONE-hoz

A fejhallgató kompatibilitása valószínűleg a legégetőbb kérdés az Xbox ONE esetében. Mielőtt tehát kiválasztanád a fejhallgatót, először ellenőrizd, hogy a vezérlőd milyen csatlakozást támogat.

  • Az USB csatlakozót a konzolhoz csatlakoztatod. Hátránya, hogy gyakorlatilag semmi máshoz nem tudod csatlakoztatni a fejhallgatót.
  • A 3,5mm Jack csatlakozó közvetlenül a kontrollerhez csatlakozik. De vigyázz, ezt a csatlakozót csak a 2015 után készült kontrollereknél találod meg. A régebbi modellekhez egy további Xbox One fejhallgató adaptert kell beszerezned.
  • A rádiófrekvenciás kapcsolat vezeték nélküli. Az Xbox ONE fejhallgató a mellékelt adónak köszönhetően megtalálja és csatlakoztatja. A jel hatótávolsága általában 10-100 méter, így nagy mozgásteret biztosít, különösen a Kinect-játékoknál.

i

Sajnos az Xbox ONE nem támogatja a Bluetooth-fejhallgatókat. Bár a geek fórumokon vannak útmutatók arról, hogyan lehet áthidalni a jelet egy PC-n keresztül, mi azt javasoljuk, hogy válassz egy közvetlen kapcsolattal rendelkező Xbox ONE fejhallgató készüléket. Egyes gaming fejhallgatók azonban a többfunkciós használat érdekében rendelkeznek Bluetooth-szal.

Az Xbox ONE fejhallgató beállítása

Egy új Xbox ONE fejhallgató készüléket vásároltál? A mikrofon vagy a fejhallgató még az újbóli csatlakoztatás után sem működik úgy, ahogy kellene? Mielőtt dühösen útnak indulnál, hogy visszavigyed a fülest, próbáld ki ezt a két egyszerű trükköt. Talán segítenek!

  1. Először is ellenőrizd a hangbeállításokat a Beállítások -> Kijelző és hang menüpontban.
  2. Ha minden rendben van, lehetséges, hogy a gamepadod nincs frissítve. A legfrissebb frissítéshez a Beállítások -> Eszközök és streaming -> Tartozékok menüpontra kell kattintanod.
  3. Ezután kattints a három pontra a Konfiguráció alatt, és az aktuális firmware-szám után találod a Frissítés most opciót.

Sok Xbox ONE fejhallgató kompatibilis a PS4-gyel és a PC-vel is. Ezt az információt az adott termék leírásában ellenőrizheted.

Hivatalos Xbox ONE fejhallgató

Ha még mindig nem tudsz dönteni, a Microsoft saját, megfizethető árú fejhallgatót készít kifejezetten az Xbox ONE-hoz, minőségi hangzással és szép minimalista dizájnnal. A klasszikus Microsoft sztereó Xbox One fejhallgató mellett a Microsoft Chat Xbox One fejhallgató kifejezetten a Team Online játékosok számára készült.

sztereó Xbox ONE fejhallgató
Microsoft sztereó Xbox ONE fejhallgató

Chat Xbox ONE fejhallgató
Microsoft Chat Xbox ONE fejhallgató


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HyperX CloudX Silver Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
21 490 Ft

2.
SteelSeries Arctis Nova 1 Black Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
-15 %
26 990 Ft
22 990 Ft

3.
SteelSeries Arctis Nova 3 Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
35 990 Ft

Még több
142 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SteelSeries Arctis Nova 1 Black - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 29×
SteelSeries Arctis Nova 1 Black
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
Leárazás -15 %
22 990 Ft 26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0603a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 720×
HyperX Cloud II Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1 m -es kábel
41 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 185×
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 4.2, USB-C, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, SBC kodek támogatás, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 15 óra akkumulátor üzemidő
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009d
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,2 16×
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 10 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX043o24
4,5 122×
HyperX CloudX Silver
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 15-25000 Hz frekvenciatartomány, 95 dB/mW érzékenység, 41 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993s1
4,1 10×
SteelSeries Arctis Nova 3
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
Szuper ár
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0605
4,1 12×
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, PC és Xbox One konzolhoz, Hi-Res audio, 10-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m -es kábel, 44 óra akkumulátor üzemidő
128 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0601c
JBL QUANTUM 100 fekete - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 61×
JBL QUANTUM 100 fekete
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, hangsegéd, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ097q100c
4,2 20×
HyperX CloudX Stinger
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, játék mód, Hi-Res audio, hangerőszabályzás, 18-23000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993t3
4,3 15×
CORSAIR HS35 STEREO Carbon
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 113 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,8 m -es kábel
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY015v1a3a3
4,6 134×
HyperX Cloud Alpha Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 13-27000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 65 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,3 m -es kábel
40 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993d1
4,7
Logitech G Astro A10 XB Black
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
22 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL400a1
Corsair HS55 Stereo Carbon
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 114 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,8 m -es kábel
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs55st1
Razer Blackshark V2 X - Green - Gamer fejhallgató Típusok
4,5 63×
Razer Blackshark V2 X - Green
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 12-28000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
23 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MR087a5
Razer Kaira X for Xbox - White - Gamer fejhallgató Típusok
3,0
Razer Kaira X for Xbox - White
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, játék mód, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 108 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia
Szuper ár
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR094a5
4,5 38×
JBL QUANTUM 200
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
22 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ097q200
4,3 26×
JBL QUANTUM 400
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, USB-C, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m -es kábel
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ097q400
3,8
Corsair HS55 Stereo White
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 114 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,8 m -es kábel
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs55st2
4,6 11×
Corsair HS65 Surround White
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 114 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,8 m -es kábel
36 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs65su2
4,8 19×
Corsair HS65 Surround Carbon
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 114 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,8 m -es kábel
36 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORhs65su1
3,6
SteelSeries Arctis Nova 1X
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, Hi-Res audio, 20-22000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 36 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
Szuper ár
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0604
4,7 29×
Xbox Stereo Headset
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO009e
4,5
Razer Kraken for Console
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, 12-28000 Hz frekvenciatartomány, 109 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
Szuper ár
24 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MR070x7a4
4,3
LORGAR Noah 701 3D sound
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), Bluetooth 5.0, Bluetooth dongle, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, AAC kodek támogatás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 123 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LOGhs04
Xbox One játékokXbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett...

Xbox One fejhallgatók

A Xbox One fejhallgatók kategóriában összesen 142 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One fejhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One fejhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One fejhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One fejhallgatók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ