A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Ryse: Son of Rome (Év játéka kiadás) - Xbox One

Termékkatalógus
Ryse: Son of Rome (Év játéka kiadás) - Xbox One
4,7 11 értékelés
Konzol játék - A Ryse: Son of Rome c. játékot a Crytek stúdió exkluzívan Xbox One platformra fejlesztette. A kalandos történet középpontjában a hősiesség, küzdelem és brutalitás áll. A játék főhőse egy félelmet nem ismerő római légiós, Marius Titus, aki azért csatlakozott a sereghez, hogy megbosszulja családja meggyilkolását. Idővel ettől még nagyobb kihívás elé kerül: olyan hőssé válik, akinek az egész Római Birodalom megmentéséért is fegyvert kell ragadnia.
Kód:  MXO116 Termékszám:  5F2-00021 Gyártó honlapja:
Ryse: Son of Rome (Év játéka kiadás) - Xbox One Megszűnt

Ryse: Son of Rome (Év játéka kiadás) - Xbox One

    Egy római hős lebilincselő története

    A Ryse: Son of Rome c. játékot a Crytek stúdió exkluzívan  Xbox One platformra fejlesztette. A kalandos történet középpontjában a hősiesség, küzdelem és brutalitás áll. A játék főhőse egy félelmet nem ismerő római légiós, Marius Titus, aki azért csatlakozott a sereghez, hogy megbosszulja családja meggyilkolását. Idővel ettől még nagyobb kihívás elé kerül: olyan hőssé válik, akinek az egész Római Birodalom megmentéséért is fegyvert kell ragadnia.

    Új generációs filmszerű élmény

    Az Xbox One erejének köszönhetően eddig soha nem látott minőségben tapasztalhatod meg testközelből a Római Birodalmat, az északi Britannia provinciától kezdve egészen a Colosseumig. Az új fejlesztések és a kiemelkedő grafikus teljesítmény lehetővé teszik, hogy  hihetetlenül realisztikus karakterek keljenek életre, akik bámulatos arcjátékkal is realisztikus mimikával rendelkeznek, nem beszélve az epikus és látványos harcrendszerről: fegyvereid a kardod és pajzsod, amikkel, ha ügyesen bánsz, kegyetlen kivégzéseket hajthatsz végre.

     A játékélményt még teljesebbé teszik a különböző kiegészítők, mint az Xbox Smartglass, a Kinect és DVR érzékelők. Az elért eredményeidet akár okostelefonon és táblagépen is böngészheted, így csupán pár mozdulat, hogy barátaiddal is megoszd legjobb légiós pillanataidat. Ha pedig közösségi élményre vágysz vesd bele magad a multiplayer és co-op típusú gladiátor harcokba: itt barátaiddal vállvetve küzdhetsz meg az ellenfelekkel, miközben hatalmas közönség tombol a Colosseum óriási lelátóiról.

    Az 'Év játéka' kiadás magában foglalja az összes letölthető tartalmat is

    Paraméterek

    Műfaj
    Akció Kész!
    Korhatár
    18 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online Kész!
    Platform
    Xbox - doboz Kész!
    Kiadás
    Deluxe Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Akció Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    18 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online Kész!

    Verzió

    Platform
    Xbox - doboz Kész!
    Kiadás
    Deluxe Kész!

    Platform / Licenc

    Platform
    Xbox One Kész!
    Több paraméter

    A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    » Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
    » Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Ryse: Son of Rome (Év játéka kiadás) - Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition - Xbox One. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One - Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feature: Son Of Rome Spiel des Jahres Edition - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feature: Son Of Rome Spiel des Jahres Edition - Xbox One.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ