AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Xbox One játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(880)
DLC tartalom
(215)
Játékkredit
(127)
Platform
PC
(47)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(979)
Xbox Series S
(704)
Xbox One
(1116)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(292)
Letölthető
(936)
Kulcs
Xbox Live
(924)
Microsoft Store
(48)
Műfaj
Akció
(790)
Lövöldözős
(175)
RPG
(154)
Sport
(123)
Versenyzős
(109)
Szöveg
CS
(126)
SK
(2)
EN
(1206)
DE
(882)
HU
(30)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(128)
FR
(215)
ES
(188)
IT
(187)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(8)
EN
(1203)
DE
(445)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(117)
ES
(98)
IT
(92)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Xbox One játékok közül szeretnéd magadat egy újjal meglepni? Az alábbiakban megnézzük, milyen formátumban kaphatók Xbox One játékok és a műfajokra is kitérünk. Végül bemutatunk néhány érdekes címet az Xbox One játékok jelenlegi kínálatából.

Tovább

Xbox One játékok két változatban kaphatók

Az Xbox Ones játékok két formátumban állnak a játékosok rendelkezésére:

  1. Az Xbox One játékok fizikai változata, azaz a dobozos Xbox One játékok. Ebben az esetben a játékot Blu-ray lemezen kapod meg.
  2. Az Xbox Ones játékok digitális változata, ide tartoznak a letölthető Xbox One játékok. Ez esetben egy elektronikus licenc kerül megvásárlásra, amelynek segítségével a játékot a számítógépedre vagy okostelefonodra töltheted le.

Akkor is telepítened kell a játékot a konzolra, ha azt Blu-ray lemezen vásároltad meg. Erre azért van szükség, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed az Xbox Ones játékok futtatása során.

Előfizetéssel elérhető Xbox One játékok - Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass előfizetés megvásárlásával egy olyan könyvtárhoz kapsz hozzáférést, amely rengeteg címet tartalmaz, többek között Xbox Ones játékok is szép számmal találhatók benne. Az előfizetés további előnye, hogy kínálata havonta megújul.

Xbox One games - műfajok

A teljesség igénye nélkül vetünk egy pillantást arra, milyen népszerű műfajok találhatók az Xbox One játékok között.

  • Akció játékok Xbox One konzolra - ha valódi izgalmakra, kalandokra vágysz, itt érdemes körülnézni. Bújj az általad irányított karakter bőrébe, vigyázz az életerődre és teljesítsd a küldetésedet.
  • Sport műfajú Xbox Ones játékok - akár a foci, akár a hoki vagy más téli sportok érdekelnek, itt jó helyen jársz.
  • Ne feledkezzünk meg a kisebbekről sem. Jó pár cím alkalmas a fiatal játékosok számára is, ezeket az Xbox One játékok gyerekeknek kategóriánkban találhatod. A foci és az autóversenyzős játékok mellett kedvenc mesekaraktereiket is viszontláthatják a játékokban.

Multiplayer Xbox One games

Ha szeretsz másokkal együtt játszani, figyelmedbe ajánljuk a multiplayer games Xbox One konzolra kategóriát. A többjátékos Xbox One játékok lehetővé teszik, hogy megoszd másokkal a játékélményt. Egymással összefogva kooperatív módban vagy egymással versengve is játszhattok.

i

Online játékközösség az Xbox Live szolgáltatáson keresztül

Az Xbox Live szolgáltatásnak köszönhetően egy olyan online játékközösségnek válhatsz részesévé, ahol a világ minden táján élő játékosokkal léphetsz kapcsolatba. Ha az Xbox Live Gold előfizetést választod, többek között online multiplayer eseményeken is részt vehetsz. Emellett például havonta 2-4 Xbox One game ingyenessé válik az előfizetők számára.

Xbox One játékok

Íme, néhány népszerű cím az Xbox Ones játékok kínálatából:

Gears 5

A népszerű Gear of War sorozat legújabb, ötödik része 2019-ben jelent meg és a Gears 5 címet viseli. A főszerepet az előző részben megismert Kait tölti be, de Marcus Fenix is visszatér. A játék során Kait kettős küzdelmet vív: társaival együtt igyekszik megmenteni Sera-t a rá leselkedő veszélytől és megpróbálja kideríteni, miért gyötrik anyja halála után rémálmok és hallucinációk. Az új játékmódoknak köszönhetően egymás elleni játékra és ellenfelek elleni játékra is van lehetőség.

NHL 23 - Xbox One game

Az új NHL 23 legnagyobb újdonsága, hogy a női bajnokság is elérhetővé vált, így a női hokisokkal is bármikor pályára léphetsz. Ezúttal a Stanley Cup kupa elhódítása a cél, a meccsek során varázslatos hangulatban, szebbnél szebb stadionokban küzdhetsz meg legendás NHL csapatokkal vagy éppen nemzeti válogatottakkal. Természetesen a már megszokott multiplayer mód is elérhető.

FIFA 23 - Xbox One game

A népszerű Xbox One játékok felsorolásából nem hiányozhat a FIFA 23 game Xbox One konzolra készített változata sem. A rajongók minden évben tűkön ülve várják a közkedvelt focis játék legújabb évadát. Egyengesd az általad kiszemelt játékos karrierjét, hogy legendává váljon. Az NHL 23-hoz hasonlóan a FIFA 23 Xbox One játék is - a sorozat történetében először - női ligát is kínál. Próbára teheted a képességedet a mesterséges intelligenciával szemben, a többjátékos módban pedig frissen szerzett tudásodat is megcsillogtathatod.

F1 22

Még mindig sport és versengés, de ezúttal autókkal. Az F1 22 segítségével már jól ismert vagy számodra teljesen új pályákon róhatod a köröket. Megismerheted a pilóták karrierjének legfontosabb állomásait. Minél több győzelmet aratsz, annál versenyképesebb lesz az autód.

GTA V

A Grand Theft Auto V játék során minden Xbox One gamer három különböző hőssel fedezheti fel Los Santos és Blaine megye hírhedt világát, mégpedig az egykori utcai gengszter Franklinnel, a volt fegyenc Michaellel és Los Santos legrettegettebb karakterével, az erőszakos mániákus Trevorral. Teljesítsd a kijelölt feladatokat, és haladj végig a történeten. A legvégén az összes hősöd sorsa kizárólag a te döntéseden múlik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 228 termék
4,3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Küzdj Batman és a szuperhős barátaival egy epikus csatában Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Zöld Lámpás gyűrűit, használd az edzőmodulokat. hogy minden idők legerősebb szuperhősévé válj, játssz akár 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligájának a tagjait, fedezd fel az új képességeiket és fegyvereiket.
6 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO156
4,3
Lego Hobbit - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Éld át az új LEGO kalandot, amely váratlan módon felidézi Smaug pusztaságát, majd a Földközi-tenger felé veszi útját és birtokba veszi a Gyűrűk hatalmát!
6 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO151
3,0
Sonic Forces - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Irányíthatod a Modern vagy a klasszikus Sonicot, vagy létrehozhatsz egy hőst, hogy harcolj az új ellenségek ellen.
7 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO415
5,0
The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO896
5,0
Five Nights at Freddys Core Collection - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Bújócska. Éld túl az éjszakát, figyeld a kísérteties animatronikák gyanús tevékenységeit, akik sötétedés után életre kelnek. Lehet, hogy ők képesek futni, de te elbújhatsz.
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO842
4,3
Far Cry 6: Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojasként harcolni fogsz a szabadságért a kitalált Yara szigeten, amelyet Kuba ihlette, Anton Castillo diktátor határozott keze által irányítva. Az Arany Kiadás tartalmaz egy Season Pass-ot (hozzáférés 3 fő DLC-hez a játék kiadása után).
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MXO766g
3,8
Rabbids: Party of Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rabbids egy új partijátékkal tér vissza, amely legendás szintre emeli a többjátékos zűrzavart az egész család számára.
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO882
5,0
Ice Age: Scrats Nutty Adventure - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, kaland és gyerekeknek - Bemutatjuk az Ice Age: Scrat´s Nutty Adventure kalandjátékot a legendás kardfogú mókus, motkány (Scrat) főszereplésével!
10 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO634
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
5,0
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - Xbox
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy játék, amely a Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik. A központi shogun ereje elbukott, így teret kapnak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolja a szinte folyamatos háborús konfliktus. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
16 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO528
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0344
Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tisztítsd meg Tertium városát a vérszomjas ellenségek hordáitól egy brutális lövöldözős játékban, amely tele van adrenalinpumpáló akcióval.
17 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0226
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
Sonic Superstars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0397
5,0
Call Of Duty: Black Ops 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - köszöntünk a Call of Duty: Black Ops 3 jövőjében - egy sötét, sőt romlott jövőben, ahol a Black Ops katonák új fajtája uralja a csatateret, ahol elenyészik az emberiség és az emberiség által létrehozott technológia közötti vékony vonal. Pedig azért hoztuk létre, hogy megtartsuk az előnyt egy világban, ahol a technológiai szempontból fejlett katonai robotrendszerek határozzák meg a csatatér feletti uralmat.
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO189c
Jumanji: The Video Game - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezd fel Jumanji új környezeteit! Vedd át az egyik hős, például Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedülálló képességeiket, hogy életben tartsátok egymást!
9 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO614
4,8 19×
Tom Clancys The Division - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel New York City-t egy pusztító járvány lepte el. Az alapvető szolgáltatások egymás után omlanak össze. Mindenütt káosz uralkodik. Az út, amelyre kelsz vagy megmenti, vagy elpusztítja a várost.
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO110
MotoGP 23: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
21 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0345
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
18 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0373pfe
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -16 %
18 990 Ft 22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0418
WWE 2K24: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
40 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0480de
Terminator: Resistance Complete Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban egy lepusztult Los Angelesbe pillanthatsz be 31 évvel a leszámolás napja után, miközben Jacob Rivers folytatja véget nem érő harcát a Skynet ellen.
Leárazás -6 %
23 590 Ft 25 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0448ce
Dragons Dogma 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0464
WWE 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció
Leárazás -11 %
22 990 Ft 25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0480

Xbox One játékok

Xbox One játékok

A Xbox One játékok kategóriában összesen 1228 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ