A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Xbox One Kinect Sensor V2

Termékkatalógus
Xbox One Kinect Sensor V2
4,9 32 értékelés
Mozgásérzékelő - új generációs Kinect mozgásérzékelő Xbox One konzolokhoz, számos újítással, beleértve a FullHD felbontást, a szélesebb látóteret, a kissebb helyigényt, az infravörös kamerát, a négy mikrofont a tökéletes hangért, a gesztusok és a mimika felismerését
Kód:  MXO010a Termékszám:  GT3-00003 Gyártó honlapja:

Xbox One Kinect Sensor V2

Xbox One Kinect Senzor V2

Betekintés a jövőbe

Üdvözöljük az új generációs játékok és a szórakozás világában, ahol a játékok feszegetik a valóság határait (és készek is átlépni azokat), ahol a TV készüléke követi minden utasítását. Ez egy olyan világ, amelyben játék közben a saját zenéit hallgathatja, ahol egy pillanat alatt képes váltani egy TV műsor, film, zenelejátszó és játék között. 
                            
Ezt a világot a saját igényeinek megfelelően alakíthatja, testreszabhatja. Itt minden olyan tartalmat egy helyen talál, amely az ön számára fontos és érdekes lehet. A sokoldalú Xbox One konzol üdvözli önt a valóság újraértelmezett világában.

 One Xbox Kinect Sensor V2

A tökéletes forma

A teljesen újratervezett design-nak köszönhetően a készülék szinte mindeannyiunk kezében kényelmesen elfér és minden helyzetben képesek leszünk biztos fogást találni rajta. Az eszköz fő részében található az akkumulátor, így könnyebben hozzá tudunk férni. A gombokhoz és a kapcsolókhoz való hozzáférés is egyszerűbb, mint valaha. A továbbfejlesztett, textúrázott felületnek köszönhetően nem kell amiatt aggódnunk, hogy a vezérlő csúszkálna játék közben. Az átalakított D-pad az új design révén rendkívül gyorsan és pontosan reagál a legfinomabb mozdulatokra is, ezzel garantálva a precíz irányítást. A módosítások során a készüléken található portok is bővítésre kerültek, helyet kapott a kompatibilis füllgallgatók csatlakoztatására szolgáló kimenet.

Xbox One Kinect Senzor V2

A játékélmény új szintre emelése

Az Xbox One Kinect Sensor V2 Real Vision technológiája jelentősen megnöveli a látóteret, az érzékelő így többet lát, több dolgot ismer fel, azonosít, és az új infravörös kamerának hála már az éjszakai látás sem jelent problémát. A fejlett 3D-s rendszer emellett még azt is képes felismerni, ha a felhasználó elveszíti az egyensúlyát. A szokásos tánc, sport és egyéb játékok listája (és annak folyamatos bővítése) ezekkel a funkciókkal kiegészülve garantálja a lenyűgöző játékélményt.

A hang- és a mozgásfelismerő szenzoroknak hála az Xbox One kikapcsolásához elegendő annyit mondania, hogy "Xbox, turn off". Ez az Xbox One konzolt készenléti állapotba helyezi, és a hangvezérlés révén önnek elég az "Xbox on" hangutasítást adnia a készülék újraaktiválásához. A Kinect szenzort ki tudja kapcsolni a rendszerbeállításokban vagy elég annyit tennie, hogy egyszerűen lecsatlakoztatja. 

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Kinect Senzor V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Kinect Senzor V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Kinect Sensor V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Kinect Sensor V2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ